Botrány! Részegen vezetett ismét műsort Baukó Éva? Berki Krisztián majdnem megverte

„Ahogy az adásban viselkedett, egyszerre volt számomra ijesztő és kiábrándító, az egész stáb számára nyilvánvaló volt, hogy Baukó Éva illuminált állapotban állt a kamerák elé.”

Berki Krisztián

A hazai celebélet két prominens állócsillaga elképesztő történetet produkált. Szeretnénk azt hinni, hogy az egész egy jól felépített médiahekk, de, aki ismeri a szereplőket, az jól tudja hogy szó sincs ilyesmiről, ők egész egyszerűen képesek rá, hogy adásban megtegyék, amivel vádolják egymást.

A sztori zanzásítva a következő: Baukó és Berki egy ideje közösen vezetnek egy műsort az FM3-on, ahol viszont szakmai ellentétek miatt (Berki többször nem hagyta szóhoz jutni Baukó Évát) adásban estek egymásnak a ledöbbent vendég és a kameramanok jelenlétében.

„Te, mit képzelsz ma­gadról? Nekem ne szólogass be élő adásban! Takarodj az utamból, mert eltüntetlek. Elintézem, hogy soha többé ne vezethess műsort”.

Az eset odáig fajult, hogy a sértett, egykori VV Éva élő live videóban tálalt ki, amelyben láthatóan felzaklatva azzal vádolta meg kollégáját, hogy az majdnem megverte az adás utáni pillanatokban. Ráadásul azt is elkotyogja, hogy Berki korábban szexuálisan is közeledett feléje, annak ellenére, hogy annak már akkor kapcsolata is volt. Sőt a feldühödött lány még azt sem félt elmondani, hogy az egykori Fradi vezér milyen módon csajozik titokban a barátnője háta mögött. Kiborította a bilit, de rendesen.

Berki sem maradt azonban adós a válasszal és szintén egy live videóban tájékoztatta a rajongóit, hogy Éva nagy valószínűséggel valamilyen tudatmódosító szer hatása alatt próbált meg a stúdióban műsort vezetni, de koholt a vádjait sem a józanság mámortalan perceiben fogalmazta meg.

Na ekkor aztán végkép kiengedte a szellemet a palackból, mert itt Baukó Évánál végképp elszakadt a cérna. Azonnal elrohant a legközelebbi kórházba, ahol egyenes adásban közvetítette, hogy vért vesznek tőle, a korábbi alkoholfogyasztásának tisztázása céljából, majd ezután jött csak az igazi bejelentés….

Nem lőjük le teljesen a poént, lássuk az elképesztő videókat!

„Két hónapja még engem akart megb.szni!” Baukó Éva tombolva vádolja Berki Krisztiánt, de az sem tesz lakatot a szájára:

Baukó Éva - Berki Krisztián egymásnak esik

A TV2 csoport illetékesei kijelentették, hogy a páros a továbbiakban nem fog közösen dolgozni.

Nyomj te is egy megosztást!

.


0 Tovább

Megtörte a hallgatást VV Fanni feltételezett gyilkosa! Elképesztő dolgokat állít!

http://vipzone.reblog.hu/files/fanni91.jpg?full=1

A Fanni ügy elsőrendű gyanúsítottjának egykori ügyvédje kénytelen volt visszaadni a megbízatását, mivel a rendőrség kizáratta a védelemből. Sőt hovatovább DNS mintát is kértek tőle, hogy összehasonlítsák azzal, amit egy véres kötélen rögzítettek, amivel feltételezhetően végeztek szegény lánnyal. Az ügyvéd egyébként közeli rokona a gyanúsítottnak és ez idáig még az idézés ellenére sem adott mintát a rendőrségnek a bokros teendőire hivatkozva.

Vagy ezért, vagy másért, de hirtelen a titoktartást mellőzve (állítólag B. László hipp hopp feloldotta alóla) teljes egészében nyilvánosságra hozta volt védence vallomását, amiben teljesen elképesztő dolgok vannak. Az azóta is előzetesben ülő férfi igyekezett a nyomozóknak hihető magyarázatot adni arra a kamerafelvételre, amelyen jól láthatóan az eszméletlen lányt cipeli ki a mélygarázson keresztül. A sztori első olvasatra több sebből is vérzik, de a DNS mintával adós ügyvéd szerint teljesen hihető, amit a rokona állít.

„A vallomása szerint november 20-án, az eltűnése – és a rendőrség gyanúja szerint egyben halála – napján azért kereste fel Fannit, hogy bevegye őt a cégébe. Azért ment a lakására, mert alkalmazni akarta, mivel a lány munkanélküli volt, és Laci fel tudott volna venni utána állami támogatást. Amikor László megérkezett, a lány alélt volt, ő pedig feltételezte, hogy valamilyen szer hatása alatt állhatott. Azt mondta neki egy közös ismerősük, hogy vigye a lányt egy megadott helyszínre egy megadott időpontra. Ekkor követte el a legnagyobb hibát, hogy nem a mentőket vagy a rendőröket hívta. Jóhiszeműen­ úgy gondolta, a lány sem akarná, hogy kórházba vigyék, mert akkor bajba kerülhetne ő is és az is, aki a szert Fanninak adta. Ezek után az autójába tette a magatehetetlen Fannit. Ekkor készített róluk felvételeket a biztonsági kamera. Azt soha nem is tagadta, hogy ő látható a fotókon a magatehetetlen lánnyal. Elment a megadott helyre, átadta Fannit, majd László elutazott Siófokra. Többet az ügyről nem tud. Az sem lehetetlen, hogy Fanni még életben van.”

 

És ha ez nem lenne elég, a rendőrség egy titokzatos személy nyomába eredt, akinek elég sok titkolni valója lehet a jelek szerint.

Egyre furcsább titkok derülnek ki. Megrázó információk szivárogtak ki:

Titokzatos dolgokra derült fény - VideóAz ügyvéd egészen biztos benne, hogy egy ártatlan embert tartanak fogva a rendőrök.

„Egynapos kora óta ismerem Lászlót, mindig is jó viszonyban voltunk. Ő egy álmodozó, jólelkű gyerek volt világ életében. Én és a családja is hiszünk neki, és tudjuk, hogy nem ő ölte meg Fannit, és maximálisan mellette állunk. László egyszerűen rosszkor volt rossz helyen, és hagyta, hogy megvezessék.”

Fanni családjának ügyvédje ellenben egy orbitális zagyvaságnak tartja a valóban kissé nehezen hihető magyarázatot.

„Ez egy életszerűtlen zagyvaság. Kapásból több ponton is lehet cáfolni az elhangzottakat, hiszen hogy jut be valaki egy másik ember lakásába, miért nem riasztja a mentőket, ha látja, hogy az illető rosszul van, és főleg, miért vállal olyan kockázatot, hogy odaadja ismeretleneknek? Nagyon szeretnénk tudni, hogyan ölték meg Fannit.”

Nyomj te is egy megosztást!

.

 
0 Tovább

Az utcán vizelő Varga Viktor és a mohó taxis esete - fotóval

http://vipzone.reblog.hu/files/varga_viktor2.jpg?full=1

Mindenki kedvence, a rendkívül szimpatikus celebfiú, Varga Viktor elment bulizni kicsit az éjszakba. Hajnali 4 óra tájékán barátaival, cseppet italos állapotban leintettek egy taxit és hősünk egy félig elfogyasztott gírosz társaságában becsusszant a hátsó ülésre és jóízű falatozásba kezdett a sofőr legnagyobb megrökönyödésére.

A felháborodott személyszállító szerint, Viktor az utazás során, celebhez méltatlanul viselkedett és az illuminált állapotban elkövetett gíroszozás közben egy darab húst az üléshuzatára pottyantott, amivel 30 ezer forintos kárt okozott neki. Ráadásul, ami a legrosszabb, a vétkes egész egyszerűen megtagadta, hogy a pitiáner összeget kifizesse és mindössze egy ötezressel akarta kiszúrni a szemét a felháborító eset után.

Keményen ittasak voltak, de nem először látok ilyet az éjszakában. Elvittem őket, felismertem Viktort, gondoltam, tud kulturáltan viselkedni. Sajnos nem. Leette gírosszal az üléshuzatot, lepotyogott a földre a hús. Miután kiszálltak az autóból, a többiek bementek a szórakozóhelyre, de Viktort feltartóztattam, hogy fizesse ki a takarítás árát. Elkezdte nekem magyarázni, hogy testvérek vagyunk, és felajánlott ötezer forintot, ami kevés, hiszen én ilyenkor majd’ egy teljes napra kiesek a munkából.

Szerencsétlen taxisnak a saját elmondása szerint egy teljes napig ki kellett állnia a munkából és a saját 30 ezer forintjából tisztíttatta ki a husifoltot az üléshuzatból. Kára gyakorlatilag alsó hangon is megközelíti a százezret. Ráadásul lelkileg is nagyon komoly trauma érte, ugyanis Varga Viktor miután megtagadta a kártalanítását a szeme láttára vizelni kezdett a nyílt utcán, amivel egyszersmind véleményt is nyilvánított az általa kért összeg nagyságrendjét illetően.

Visszajött a másik két barátja, és hisztizni kezdtek, hogy nincs náluk ennyi pénz, és ne tegyem tönkre őket. Kértem, hogy ne hagyjanak pácban, erre Viktor azt mondta: „hugyozok rá”, majd lehúzta a sliccét, és vizelni kezdett a nyílt utcán.

A bajban is leleményes taxisofőr ekkor hirtelen előkapta a telefonját, hogy megörökítse Varga Viktort, amint a belváros kellős közepén vizel. Ezáltal is revansot véve az őt ért megaláztatásért és, hogy a felvétel értékesítésével jogosan csökkenthesse az őt ért károkat.

Természetesen fotó is van a hihetetlen esetről:

Varga Viktor leengedi a fáradt olajat, a taxis centikről fényképezi

Valóban ettem a kocsijában, és lepotyogott a hús, de hozzátartozik az igazsághoz, hogy meglehetősen agresszív volt velünk a figura. Egy darab hús esett le, amiért 30 ezer forintot akart kérni, ezt túlzásnak tartottam. Nekem is van ­autóm, tudom, ismerem az árakat, ennyiért kívül-belül kitakarítják a kocsit, ezért csak ötezret hagytam ott neki. Szeretett volna nagyot akasztani azon az egy kis folton - nyilatkozta a zsugori celeb.

Nyomj te is egy megosztást!

.

0 Tovább

Végre kiderült, hova rejtette gyilkosa VV Fanni holtestét? Megtört a gyanúsított a börtönben

Azt mondják a szakértők, hogy a legtöbb ember a 4. hónapban törik meg az előzetesben. Addigra feladja a reményt és szinte meg is könnyebbül, ha bevallhatja a tettét. Nos, a VV Fanni meggyilkolásával gyanúsított B Lászlónak erre bőven lesz alkalma, mert tegnap megkapta a bíróságtól, immár másodszorra a 90 napos letartóztatását. Informátorok szerint mostanra a férfi teljesen magába fordult, láthatóan nagyon rosszul viseli a kényszerintézkedést. A nyomozók nem is titkoltan azt várják, hogy lassan, de biztosan megtörik és feladja a makacs hallgatást. Ami viszont ennél is fontosabb, hogy igen komoly nyomot talált a rendőrség, sőt úgy néz ki, hogy egy frissiben felfedezett ipari kamra felvétel segítségével azt is megfejtették, hogy a gyilkos hová rejthette az áldozatának maradványait.

Különleges, eddig nem is sejthető fejlemények a következő videóban, ahol egészen furcsa titkok is napvilágot látnak az egykori VV Fanni halálával kapcsolatban. Lehet, hogy végleg lehull a lepel a gyilkos kilétéről?


Végre nyomon a rendőrség! Fény derült a titokra?


Nyomj te is egy megosztást!

.

0 Tovább

Válik VV Béci, már új barátnőjével él

Az egykori VV Béci házassága megromlott és már új barátnője oldalán tervezi a jövőt. Rácz Béla a Valóvilág után sem tűnt el a színről, a zene világában is ismertté vált Young G. néven. Megnősült, sőt kétszer is elvette gyerekkori szerelmét, és egy kislányuk is született. Most azonban úgy tűnik, vége a házasságnak. Béci a Facebookon tudatta követőivel a hírt: megromlott a kapcsolatuk és a szétköltözés után beleszeretett egy másik nőbe, de már nem szeretne bujkálni vele.

Nyomj te is egy megosztást!

.

0 Tovább

Lájk és nem maradsz le egyetlen hírről sem!

---

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Debit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Debit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Forex Brokers forex broker, forex brokers, best forex broker, best forex brokers, 100 forex brokers, forex broker comparison, forex brokers list, forex broker list, top forex brokers, forex broker reviews, forex trading brokers, brokers forex, forex broker review, forex brokers australia, uk forex brokers, ecn forex brokers, forex options brokers, canadian forex brokers, forex brokers uk, forex broker rating forex strategy, forex strategies, forex trading strategies, forex strategy builder, forex trading strategy, best forex strategy, forex scalping strategy, forex scalping strategies, trading strategies forex online forex, forex online, online forex trading, forex trading online, forex online trading, online trading forex, forex online forex, online trading in forex, forex company online, trading online forex, trade forex online, forex exchange online, online forex trading forex, online forex and, online forex market, currency forex online, trade online forex, forex training online, online forex handel, online forex trading biztosito online biztosító biztositas online online casinos top business schools angol nyelvtanfolyam budapest fogászati implantátum fogászati rendelők youtube videos befektetési arany arany kereskedelem Debit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Debit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Forex Brokers forex broker, forex brokers, best forex broker, best forex brokers, 100 forex brokers, forex broker comparison, forex brokers list, forex broker list, top forex brokers, forex broker reviews, forex trading brokers, brokers forex, forex broker review, forex brokers australia, uk forex brokers, ecn forex brokers, forex options brokers, canadian forex brokers, forex brokers uk, forex broker rating forex strategy, forex strategies, forex trading strategies, forex strategy builder, forex trading strategy, best forex strategy, forex scalping strategy, forex scalping strategies, trading strategies forex online forex, forex online, online forex trading, forex trading online, forex online trading, online trading forex, forex online forex, online trading in forex, forex company online, trading online forex, trade forex online, forex exchange online, online forex trading forex, online forex and, online forex market, currency forex online, trade online forex, forex training online, online forex handel, online forex tradingDebit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Debit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Forex Brokers forex broker, forex brokers, best forex broker, best forex brokers, 100 forex brokers, forex broker comparison, forex brokers list, forex broker list, top forex brokers, forex broker reviews, forex trading brokers, brokers forex, forex broker review, forex brokers australia, uk forex brokers, ecn forex brokers, forex options brokers, canadian forex brokers, forex brokers uk, forex broker rating forex strategy, forex strategies, forex trading strategies, forex strategy builder, forex trading strategy, best forex strategy, forex scalping strategy, forex scalping strategies, trading strategies forex online forex, forex online, online forex trading, forex trading online, forex online trading, online trading forex, forex online forex, online trading in forex, forex company online, trading online forex, trade forex online, forex exchange online, online forex trading forex, online forex and, online forex market, currency forex online, trade online forex, forex training online, online forex handel, online forex tradingDebit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Debit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Forex Brokers forex broker, forex brokers, best forex broker, best forex brokers, 100 forex brokers, forex broker comparison, forex brokers list, forex broker list, top forex brokers, forex broker reviews, forex trading brokers, brokers forex, forex broker review, forex brokers australia, uk forex brokers, ecn forex brokers, forex options brokers, canadian forex brokers, forex brokers uk, forex broker rating forex strategy, forex strategies, forex trading strategies, forex strategy builder, forex trading strategy, best forex strategy, forex scalping strategy, forex scalping strategies, trading strategies forex online forex, forex online, online forex trading, forex trading online, forex online trading, online trading forex, forex online forex, online trading in forex, forex company online, trading online forex, trade forex online, forex exchange online, online forex trading forex, online forex and, online forex market, currency forex online, trade online forex, forex training online, online forex handel, online forex tradingDebit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Debit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Forex Brokers forex broker, forex brokers, best forex broker, best forex brokers, 100 forex brokers, forex broker comparison, forex brokers list, forex broker list, top forex brokers, forex broker reviews, forex trading brokers, brokers forex, forex broker review, forex brokers australia, uk forex brokers, ecn forex brokers, forex options brokers, canadian forex brokers, forex brokers uk, forex broker rating forex strategy, forex strategies, forex trading strategies, forex strategy builder, forex trading strategy, best forex strategy, forex scalping strategy, forex scalping strategies, trading strategies forex online forex, forex online, online forex trading, forex trading online, forex online trading, online trading forex, forex online forex, online trading in forex, forex company online, trading online forex, trade forex online, forex exchange online, online forex trading forex, online forex and, online forex market, currency forex online, trade online forex, forex training online, online forex handel, online forex trading

___

___

___

___