http://vipzone.reblog.hu/files/kepek/era51.jpg?full=1


Talán Eráról gondolta volna utoljára az egyszerű tévénéző, hogy olyan oldalakon is találkozhat vele, ahol az öltözetlen hölgyek abból profitáknak, hogy borsos összegekért cserébe közszemlére teszik azon testnyílásaikat, amit alaphelyzetben illendő eltakarni.

VV Era a játékban ugyan Hunorral és Csokival is összegabalyodott egy kicsit, de azért mégis azt az álláspontot képviselte, hogy az erkölcs és az őszinteség bajnoknője, akit teljesen ok nélkül utáltak meg bent társai. Annak ellenére, hogy amikor még bent volt csak nem tudhattuk, hogy mivel keresi a kenyerét, már korábban is közutálatnak örvendett a nézők körében. A Rolival történt párbaja során így aztán megalázó vereséget is szenvedett, majd elhagyta a játékot.

De vajon mit csinálhat azóta? Illetve mivel foglalkozhatott előtte a titokzatos leányzó? A figyelmes olvasó persze már tudja a választ, legfeljebb elborzadva képzeli el, hogy vajon miféle titokzatos fotókkal fogunk előjönni pillanatokon belül. Tényleg igaz lenne, hogy a dekoratívnak csak költői túlzással nevezhető Era évek óta titokban a testéből él?

Nos igen. Era, mint a legtöbb Valóvilágba jelentkező homályos múltú lány szintén azt hitte, hogy túljárhat a kíváncsi rajongók eszén. Ő szintén a csodafegyvernek hitt módszert alkalmazta, vagyis letiltotta a Magyarországról érkező nézőket. Persze azért ne keseredjen el senki. Minimális ismeretekkel ez a korlátozás kijátszható és onnantól hazánkfiai is élvezhetik az elképesztő showt, amit VV Era tök pucéran nyújt a látogatónak. Jelen esetben még erre sincsen szükség, mi megmutatjuk az igazi VV Erát, aki nagyseggű, tetovált és borotvált szolgáltatóként jellemzi magát a bemutatkozásában.


Nem csak ígérgetünk, íme az igazi VV Era:

VV Era titkos munkahelye, egy ország fog ledöbbenni


Még egy különös összecsengés. Hunornak, akinek történt egy kis kalandja Erával, volt kint egy barátnője beköltözése előtt. Az a nagyon durva, hogy az a lány szintén ezeken az oldalakon mutogatja magát, mégpedig nem is akármilyen pozíciókban. Na, most itt vagy egy hihetetlen szerencsétlen véletlenről van szó, vagy mi már nem is tudjuk, hogy mit gondoljunk. Szerencsétlen Hunor nagyon bele tud válogatni. Érdemes ezt is megnézni, mert ott aztán tényleg lesz látnivaló.

Durva! P.rnó oldalon találtuk meg VV Hunor kinti barátnőjét!

Nyomj te is egy megosztást!