A képen a következők lehetnek: 2 ember

A képen a következők lehetnek: 1 személy, közeli és belső tér

A 19 éves Vivien eddig is tett róla, hogy összefonódjon a neve a Valóvilág9-el. Összeszűrte a levet három fiúval odabent, ami azt jelenti, amit gondolunk. Nevezetesen a fiatal leányka három különböző hímet tüntetett ki kegyeivel nagyon rövid időn belül. Végül is kiesése után VV Krisztián mellett állapodott meg és a rajongók örömmel konstatálták, hogy dúl a szerelem. Arra viszont senki sem számított, hogy ennyire rövid időn belül kopogtat a gólya náluk. Kicsit furcsa, hogy ennyire hamar, hiszen annyira rövid idő telt el a viharos pasiváltások után, hogy az első kérdése mindenkinek az lesz: vajon ki is a gyermek édesapja...?

Természetesen Vivien szerint Krisztiáné a baba és szerelme ezt nem is vonja kétségbe. Mint, ahogy a lány azon állítását sem, hogy a különös éjszakai videófelvétel ellenére semmi sem történt közte és Hunor között az ágyban, a fel-le mozgó takaró alatt... De akkor is ott van még VV Radics, aki viszont tényleg bele adott apait-anyait, amikor arra szükség volt. Hogy ez most esetleg egy óriási átverés-e azt még mi sem tudjuk. Mindenesetre úgy tűnik, hogy cáfolhatatlan bizonyítékok állnak rendelkezésre. Megmutatjuk azt a videót, ahol eléggé egyértelmű módon kiderül Vivien terhessége.

Hihetetlen de igaz, itt a bizonyíték,terhes VV Vivien

Útban van tehát az első VV Baba, aki könnyen lehet, hogy a nézők szeme láttára fogant, a műsorban. Ezek után az RTL-nek kutyakötelessége, hogy állja a babakelengyét. Mi mindenesetre szívből gratulálunk!

Dráma! A vőlegénye szeme láttára szexelt VV Vivien! 2 napig bírta! - videóval

Nyomj te is egy megosztást!