Angolul beszélő, magasan szakképzett thai masszőzök, szerződtethetők akár teljes ügyintézéssel is.  

 

Thai masszázsszalont szeretne nyitni, de nem tudja hogyan induljon el? Gondjai vannak az üzemeltetéssel, esetleg a thai masszőzökkel? Vállaljuk új és meglévő masszázsszalonok szakmai menedzselését, tanácsadás, probléma megoldás. A munkavállalók etikai képzése, betanítása az európai normákhoz! Magyar, angol, thai nyelvű asszisztencia. 

 

Meglévő és újonnan nyíló thai masszazsszalonoknak közvetítünk, szakképzett thai masszőzöket, masszőröket. Teljes ügyintézéssel is. Bármilyen kapcsolódó probléma megoldás, tanácsadás.  

Ha egyéb munkaerő igénye van szintént tudunk segíteni. Betanított munkás, szakmunkások teljes közvetítése, két éves szerződéssel.  

 

Telefon/viber: 0670 6043759 

 

Facebook.com/Thaimasszorok.Kozvetitese.Vizum.Munkavallalas  

 

Email: thai.masseurs@gmail.com  

 

Thai masszőzre, masszőrre van szüksége?  

 

Thai masszázsszalont nyitna, de nem tudja, hogyan induljon el? Nincs tisztában a szükséges tudnivalókkal? Túl bonyolultnak tűnik az ügyintézés? Nem tudja, honnan szerezze be a munkaerőt, a thai masszőz \ masszőröket? Nincs thaiföldi kapcsolata?Nem beszéli a nyelvet?  

Esetleg a már meglévő szalonjában akadtak problémái a munkavállaló thai masszőzökkel, lehet az nyelvi probléma, vagy akár más jellegű. Komplett segítség thai masszázsszalon nyitásához. Tanácsadás.  

 

Vállaljuk thai masszázsszalon alapítását akár komplett ügyintézéssel is. Vállaljuk már működő szalon menedzselését, ott meglévő problémák kezelését. Thai nyelvű kommunikáció igény szerint. Thai masszőzökre \ masszőrökre van szüksége teljes munkavállalási engedély, illetve vízum ügyintézéssel? Mi segítünk.  

Komoly elismert thaiföldi masszázsiskolában végzett masszőzök \ masszőrök közvetítése Magyarországra és Európába, garanciával. Minden thaiföldi munkavállaló több éves gyakorlattal rendelkezik. Az összes szükséges masszázstechnikát jól ismeri. Olajos masszázs, thai tradicionális masszázs, lábmasszázs, aromamasszázs, stb.  

 

Ne kockáztasson! A folyamat maga meglehetősen bonyolult. Komoly buktató lehet a nem megfelelő lányok kiválasztása, de bangkoki ügyintézéshez is szükséges a megfelelő hely és nyelvismeret. Akárcsak egy szükséges dokumentum hiánya odáig vezethet, hogy az alkalmazni kívánt thai masszőz \ masszőr még a kifizetett repülőjegy és érvényes vízum megléte esetén sem tud Magyarországra utazni, sok százezer forintos veszteséget okozva ezzel a munkáltatójának, az elvesztegetett időről és a kiesett haszonról nem is beszélve.  

 

Kapcsolatfelvétel:  

 

Facebook oldalunk:  

 

Facebook.com/Thaimasszorok.Kozvetitese.Vizum.Munkavallalas  

 

 

Telefon: 0670 6043759  

(Viber is)  

 

http://thai-masszazsszalon.blogspot.hu