http://vipzone.reblog.hu/files/ginub8.jpg?full=1
Tegnap késő éjszaka jelentkezett be VV Ginu az Instagramon élőben. A láthatóan feldúlt lány egyszerre két döbbenetes bejelentést is tett. Elmondta a követőinek, hogy igaz a pletyka és valóban várandós, de sajnos van rá esély, hogy a baba nem fog megszületni, mert többször is nagyon komolyan megverték, ami miatt az orvosok esélyt látnak arra, hogy sérült a magzat is. A brutális elkövető pedig nem más, mint a gyermek apja, aki nem is egyszer, hanem folyamatosan verte Ginut, akkor is amikor az már a közös babájukat várta.A láthatóan feldúlt és olykor sírdogáló lány a videóban több brutális részletet is elmond az elmúlt hetek történéseiről.

Ginu élő videója, szőrnyű dolgokat mesél:

VV Ginu élő videója. Elmondja milyen szörnyű dolgokat tett vele a barátja



A fiú egyébként nem más, mint Balázs, aki Ginuval a Belevalóban is szerepelt, tehát meg is tudjuk majd mutatni. Ő volt az, aki azzal dicsekedett Ginu kiesése után, hogy a képernyő előtt izgulta végig, amint Csoki magáévá tette kedvesét a nyugiszobában. Bár Baukó Évának azt nyilatkozta, hogy őt nem rázta meg az eset, sőt kifejezetten szerelemre gyulladt, mégsem dolgozhatta fel teljesen a történteket. Elvégre épelméjű ember nem vetemedik olyasmire, hogy terhes barátnőjét sorozatban bántalmazza. Íme a kemény fiú, Balázs:

Nézzük meg a Balázst, teljes valójában:

VV Ginu brutális barátja még a tévébe is bement, elképesztő videó



Bár Ginu az élő és mindenki számára megosztott videójában közli, hogy az védett tartalom ez esetben ezt több okból sem tartjuk tiszteletben. Egyrészről, mert ha valaki egy élő videóban közvetít valamit egy közösségi oldalon, azt bárki megnézheti és az ott elhangzottakat szabadon idézheti. Fokozottan érvényes ez, ha a illető közszereplő, aki ráadásul a nyilvánosság segítségét kéri. Másrészről, ami sokkal fontosabb egy bántalmazott, várandós nő segélykiáltásáról van szó, ami egyértelműen nyilvánosságért kiált.

Nyomj te is egy megosztást!