https://cdn9.rtl.hu/ea/97/ginu-parja-vegignezte-az-osszes-szexjelenetet_image_20605c5a564e3496c84bdba8164f_16-9?size=2&full=1

Ez egy valódi modern mese. Ha valakit igazán eltalál Ámor nyila ott nincs kecc-mecc. Főleg, ha esetleg a nyíl egy kicsi agyrázkódást okozott talán.

Balázs, aki tegnap robbant be a magyar valóságba, nem más, mint VV Ginu barátja, aki után a lány oly annyira vágyakozott, hogy majdhogynem a játékot is feladta miatta. Igaz közben boldoggá tette VV Csokit, akivel egy olyan éjszakát hoztak össze, amilyet még senki nem produkált az első héten ebben a játékban. Csoki óriási szerszámát a kamerák kereszttüzében profihoz méltó alapossággal kényeztette, aki nem sokkal később egy nekivadult gőzmozdony vehemenciájával viszonozta a törődést. Alapból adódik a kérdés, hogy vajon mit csinálhatott ezalatt az odakint hagyott fiú, Gina szerelmes barátja? Nos, mint tegnap kiderült, a tévét nézte és képernyőn keresztül követte, hogy a felhevült párocska hogyan igyekszik eloltani a bennük oly hevesen lobogó tüzet. Másnap a fiú azzal szembesült, hogy barátai szintén végig követték szerelme tornagyakorlatait. Ráadásul azok nem is rejtették véka alá, csöppet sem pozitív véleményüket Ginuról. Ezután történt meg az valami, aminek nem kellett volna megtörténnie. A felzaklatott férfiú engedett a csábításnak és ő is odaadta magát a kínálkozó kísértésnek.

Hogy ki volt a titokzatos hölgy az megint egy elég jó sztori. VV Zsolti egy érdekes videóban ki is faggatja Ginut mindenről:

Zsolti Ginut faggatja, a lány mindet kitálal


Itt véget is érhetne a történet, de ez a ValóVilág, ahol semmi nem a várakozásnak megfelelően történik. Ginu időközben rájött, hogy szerelmes barátjába. Miután vasárnap az a Csoki kiejtette, akivel korábban pirulásra késztették a kamerákat Balázs, a kinti barát szintén rájött, hogy a szerelem lángja lobog a szívében és nem tudván gátat szabni az érzelmeinek forró csókkal halmozta el Ginu pirosló ajkait, amelyek néhány nappal korábban még Csoki méretes buzogányát próbálták valahogyan elnyelni. Tegnap este ezután kéz a kézben vonultak be a tévéstúdióba és a jóvágású fiatalember meglepő nyíltsággal mesélte el, hogy miként nézte meg a barátnője éjszakai jeleneteit és milyen hatást keltettek benne azok. Ginu szende boldogsággal nyugtázta, hogy milyen csoda is történt, majd ő is sietett kijelenteni, hogy egész végig, a forró aktus alatt csakis a kinti barátjára gondolt, akivel immár ásó, kapa és nagyharang...

Nehéz szavakat találni. De a szerelem áttör minden nehézségen és elsöpri a gátakat. Mindenki habitusa szerint véleményezze a történteket. Mi azért adunk egy kis támpontot hozzá. A következő videóban megtekinthetjük a teljes vágatlan jelenetet Ginu és Csoki kőkemény szerelmi csatájáról. Pontosan ugyanazt, amit Balázs is megtekintett korábban. De láthatjuk majd a magát a fiút is, aki határtalan büszkeséggel meséli el élő adásban, hogy miként élte meg, hogy szerelme egy ország előtt veszítette el kissé kopottas erényét, és... na nem lőjük le a poént. Ezt látni kell!

A Ginu barátja szerelembe esik, Csoki akciózik



Nyomj te is egy megosztást!