http://vipzone.reblog.hu/files/krisz_vivi55.jpg?full=1

Történetünk hőse, mint ismeretes megjárta a Valóvilág9-et, ahol ugyan nem sokáig tartózkodott, de legalább megtalálta a szerelmet VV Vivien személyében. Korai kiesésében fontos szerepet játszott, hogy igyekezett eltitkolni mivel is keresi a kenyerét a civil életben. Pumped Gabóhoz hasonlóan ő is olyan melegoldalak sztárja volt, ahol a kéjes közönség bizony egyvalamit akar, de azt legalább nagyon akarja: Nézni a szép fiatal fiúkat olyan helyzetekben, amilyenekkel alapesetben nem igazán lehet találkozni. Lehet ez aztán egyéni előadás, vagy páros mulatság is, mint amilyenekben VV Krisztián és Pumped Gabó kényeztették egymást anno. Nos fátylat a múltra elvégre a lónak négy lába van mégis megbotlik. Krisztián nyilván új életet kezdett azóta és valamilyen konzervatívabb munka után nézett, főleg, hogy menyasszonya már a közös gyermeküket várja. Apropó! Vajon mit dolgozik most VV Krisztián? Mezei emberek nem sokat tudhatnak erről. Főleg, ha magyarországi illetőségű szeretne információhoz jutni. Szerencsére e sorok írója külföldről próbálta meg felfedezni a titkot. A titkot, amely szájról szájra terjedt és amely szerint Krisztián újra visszatért az ősi mesterséghez és továbbra is férfias testének különleges áruba bocsátásából szerzi meg a költséges mindennapokhoz szükséges anyagi eszközöket. Felhívjuk már most az olvasók figyelmét, hogy elképesztő felvételek jönnek és még azok is leesett állal fognak sóhajtani a megdöbbenéstől, akik korábban már látták a Pumpeddel való közös filmjüket.

Hogy kiterítsük akkor a kártyákat, a lényeg az, hogy Krisztián úgy gondolta, hogy Magyarország és jó pár másik ország letiltása arra az eredményre vezethet, hogy teljes titokban tárhatja az éhes férfinézők elé elképesztő alakításait. De hát tudjuk milyen ez a fránya internet. Mindig kiderül, aminek nem kéne. Előbb, vagy utóbb. A most következő jelenetek még úgy is nagyon sokat elárulnak, hogy a lényeg megtekintéséhez már keményen fizetni kellene Krisznek. De azért nem fogunk csalódni. Ugyanis sok száz videóját találtuk meg, illetve, akit érdekel az személyesen is kapcsolatba léphet a Valóvilág hősével és néhány rongyos dollárért olyanokat kérhet tőle, amit talán még Vivien sem. Nos lássuk hát!

Állakat felkötni, mert nagyot fog esni. Nézzünk be VV Krisztián munkahelyére:

Bepillantás VV Krisztián munkahelyére




Egyébként az oldalon jól látszik, hogy abban az időpontban, amikor Krisztián a Villában volt egy videó sem született, de ahogy kijött szinte azonnal újra munkába állt.

Nyomj te is egy megosztást!