A képen a következők lehetnek: 2 ember

A 18 éves Vivien alíg lépet be a Villába büszkén mutatta mindenkinek, hogy ő bizony el van jegyezve és odakint egy 4! Éve tartó komoly kapcsolat várja. Tehát senki se ácsingózzon az ő törékeny kis testére, mert az a szerelmének van fenntartva. Igaz azt sem rejtette véka alá, hogy nagy rajongója a férfinem legnemesebb testrészének, ezért ő maga is aggódik kicsit, hogy a hosszú hónapok alatt hogyan fogja viselni annak hiányát.

Ehhez képest tegnap már láthattunk egy kis ízelítőt belőle, hogy mire is képes Vivien, ha tüzel az ágyéka. A vőlegénye természetesen a képernyő előtt várta kedvese felbukkanását, hiszen vágyott annak látására és dobogó szívvel nyugtázta a műsor kezdetét. Annál nagyobb volt a megdöbbenése, amikor Vivien feledve őt, Radiccsal tért nyugovóra. Az eljegyzett menyasszony, aki 2 nappal korábban ígért örök hűséget vőlegényének, kényelmesen elhelyezkedett VV Radics ágyában és annak karjaiban, majd apró puszikákkal kezdte jelezni érdeklődését a fiú iránt. Ez már önmagában is elég lenne, hogy összetörje egy szerelmes vőlegény szívét, de a kőszívű műsorszerkesztők nem érték be ennyivel. Búcsúzóul váltott a kép és bizony a kikapós asszonyka ott lovagolt a kamerák kereszttüzében vadonatúj lovagja szerszámán.

A sokkot kapott vőlegény lelkiállapotára az is utalhat, hogy néhány perc multán már törölte is az összes közös képüket az Instagramról, ami feltehetően azt jelzi, hogy nem fogadta túlzott megértéssel menyasszonya kalandját a nyugiszobában.

Hogy a történet tényleg a csúcsra érjen, akár csak Vivien az este - kiderült, hogy Radicsnak is van egy több éve tartó kapcsolata odakint egy igazi szexbombával. A lány vélhetően szintén nem repesett az örömtől és szintén rögtön törölte az összes közös fotót a közösségi oldaláról. Annyit még kiírt tájékoztatásképpen, hogy részéről befejezettnek tekinti párkapcsolatát VV Radiccsal. Aki egyébként már délután elmondta bizalmasan Krisztiánnak, hogy a kinti barátnőjét is hajlandó odadobni, ha sikerül megparittyáznia a jegyben járó Vivient. Hát sikerült. Íme:

Vivien vőlegénye sokkot kapott mikor meglátta mi történt:

Vivien és Radics édes románca

Nyomj te is egy megosztást!

.