VV Mici megmutatta a mellbimbóját, majd Krisztián elfenekelte – Durva tartalom!

VV Mici Hivatalos Oldala fényképe.

„… aki húsosabb, ne takargassa magát, mert ezzel semmi gond nincsen. Jól esik, amikor kirakok egy képet…”

Mici és Krisztián úgy döntött, hogy nem tűnnek el a feledés homályában és egy kis bimbó és popsi segítségével szolgáltatnak nekünk egy kis látványosságot. Durva lesz! Fotó és videó!

Mici bimbó, popsi. Érdemes megnézni, lesz meglepetés!

Nyomj te is egy megosztást!

.

 

0 Tovább

Baukó Éva súlyos vádjai az RTL klub ellen! Még egy kamu valóságshow? Kezdődik a Celeb vagyok ments ki innen!

Bejelentették, hogy november 27. én indul a Celeb vagyok ments ki innen, sőt mi több véget ért a hónapok óta tartó értelmetlen titkolózás is és bemutatták a szereplőgárdát, illetve az új műsorvezetőket. Új műsorvezetőket igen, mert Balázst és Vadon Janit nem engedte el a Rádió1, így a műsor történetében először mások vezetik majd azt. Az újakra nem nagyon vesztegetnénk szót, az egyértelmű, hogy az elődök nyomába sem érnek majd, mi inkább csak azért szurkolunk szívből, hogy legalább minimálisan képesek legyenek felnőni a feladathoz.

http://ocdn.eu/pulscms-transforms/1/SyXktkqTURBXy9mZjUyNTA3NWFiOGMzNzFmY2M0YWFlZmFhNTYwYWE3YS5qcGVnkpUDzQFkzLbNCZPNBWKTBc0DFM0BvA?full=1

Kiss Ramóna és Puskás Peti vezetik majd a műsort

Szóval mindjárt indul a túlélés a dzsungelben, a szereposztás nem tudni még, hogy mire lesz elég. A titkos fegyver nyilván Pumpás Gábor és a mostanra már jóval a 6o fölött járó Ciccolina. Ugye egyikük sem arról híres, hogy szégyenlős lenne a kamerák előtt, a gázsi meg eléggé magas, ki tudja mi alakul ki még ebből…

De félre a latolgatással, van ennél fontosabb hírünk is! Ugyanis Baukó Éva is látta a nagy bejelentést, illetve a sajtótájékoztatót. A jelenleg állástalan valósághős, aki az előző széria egyik tagadhatatlan motorja volt, megdöbbenve vette tudomásul, hogy teljes mértékben ignorálták teljesítményét a mostani beharangozóban. Nyílván ennek az oka az volt, hogy jelenleg a konkurenciánál van státuszban, de azért talán némi joggal nehezményezte, hogy annyi gusztustalan féreg lenyelése után még csak meg sem említették, mint a játék, majdnem győztesét.

Na ettől aztán Éva annyira felkapta a vizet, hogy talán egy kicsit óvatlanul, nekiállt és kiírta a Facebookra búját és bánatát. Amivel az volt a legfőbb gond, hogy olyan dolgokat is elmondott, amiket az RTL klub berkein belül egész biztosan titokban akartak volna tartani. Éva kitálalt, arról, hogy miként irányították általa a történéseket. Azt sem rejtette véka alá, hogy kik és mit ígértek neki, ha belemegy a játékba. Illetve az is kiderült, hogy mit is kapott azért, hogy a spontánnak beállított műsort a szerkesztők elképzelése szerinti mederbe terelje. Aki emlékszik tényleg Éva vitte az egész műsort, sőt még csupasz melleit is bevetette a megfelelő eredmény érdekében. De vajon mit kaphatott cserébe?

Íme, így tálalt ki Baukó Éva, ami miatt egészen biztosan komolyan fájhat most korábbi munkaadóinak a feje. Bónuszként a csupasz cicis videót is megmutatjuk:

Baukó Éva súlyos vádjai az RTL Klub ellen

Mi a magunk részéről azért várjuk a show-t és természetesen be is számolunk majd róla.

Nyomj te is egy megosztást!

.

2 Tovább

Ázsia Expressz - A melleivel stoppolt, de ez nem gond, mert otthon úgyis az ablakban d.gnak

http://vipzone.reblog.hu/files/megyeri.jpg?full=1

Megyeri Csillára vélhetően emlékeznek még páran. Ő az a műsorvezető, aki lerusnyázta nálánál sikertelenebb nőtársait. Illetve bazári majomnak nevezett egy apró kislányt annak öltözéke miatt.

Az egész jóra sikeredett Ázsia Expressz egyik szereplőjeként, barátjával együtt próbálja most megmutatni a könnyen felejtő közönségnek, hogy nem is akkora nagy tuskó ő, mint arról korábban a tévénézők meggyőződhettek. Igaz azt már bevallotta, hogy megszívatta a barátját a nemes cél érdekében és gyermeket ígért neki, csak teljesítsen minél jobban a műsorban.

Tovább árnyalandó érdekes személyiségét, a tegnapi adásban Vietnámban stoppolt, hogy elsőként teljesítse a feladatokat, aminek a része volt, hogy ingyen fuvart próbáljanak meg kicsikarni az erre nem igazán hajló ázsiai sofőröktől. A meglehetősen vallásos országban ezt a mi Csillánk úgy próbálta meg minél hatékonyabban megoldani, hogy a főutca forgatagában, a barátja szeme láttára előkapta a melleit és azokkal kecsesen integetve igyekezet megvesztegetni a döbbenettől kikerekedő szemű sofőröket. Vélhetően örökre meggyőzve őket, hogy Magyarországon vagy az édenkert van, vagy a nők valamilyen egészen más okból kifolyólag stoppolnak egy száll semmiben az út szélén.

A büszke hölgy később elmondta, hogy ők otthon sem szégyenlősek és a környező társasházak lakói amolyan moziféleségként élvezhetik amikor a befüggönyözetlen ablakuk előtt tök pucéran romantikáznak kopasz kedvesével. Ő legalábbis meg van győződve róla, hogy ez lehet mindenki számára az est fénypontja.

Így öregbítette a magyar nők hírnevét Megyeri Csilla Vietnámban:

Megyeri Csilla a melleivel sokkolta a vietnámiakat

Kiváncsian várjuk a folytatást és hogy a későbbiekben is lesz-e ehhez hasonló jogtalan előnyszerzési kísérlet. Vagy talán holnap már Cseke Katinka is a fenti módszerhez fog folyamodni, hogy megállítsa a hezitáló autósokat?

Nyomj te is egy megosztást!

.

0 Tovább

Mindenét lefoglalták Gáspár Győzikének, hiába íratta a lányára a nagy vagyont

Olyan mérhetetlen csóróság van Győziéknél, hogy szegényeknek a nemcsak, hogy százmillió forintos adótartozásuk kiegyenlítésére nem futja, de már szinte lakniuk sincsen hol. És mivel a szegény embert még az ág is húzza, hát a NAV nem kímélve a híres famíliát, most gyakorlatilag mindenüket lefoglalta és következő hónap 7. -én még a napi használatban lévő foteljeiket, konyhabútoraikat is elárverezik majd.

Győzike döbbenten áll az események elébe, hiszen ő és Bea asszony meg voltak győződve arról, hogy ha mindenüket nagyobbik lányukra íratják, akkor az adóhatóság képviselői csak lógó orral távozhatnak majd, miután behajtásra kiéhezetten bekopognak szerény rezidenciájukra. Ahol – és most tessék jól megfogózkodni – olyan elképesztő értékű jacuzzit foglaltak le, ami egy normál család számára még álomnak is túlzás lenne. A szerencsétlen család nem tudja hova legyen bánatában és már csak az ügyvédjükben reménykednek.

Az őket ezek szerint ingyen képviselő prókátort sem tudjuk miből fizetik ki, hiszen a lelketlen adóbehajtók nem is olyan régen közel 11! kiló aranyat foglaltak le a családtól, akiknek ég is az arcuk rendesen, hogy piacra menet egy árva fuksz nélkül kell alkudniuk a legolcsóbb krumplira.

A lakás és a benne lévő bútorok nem is a miénk, hanem Eveliné, mi csak használhatjuk. Én már nem értem, hogy mit akarnak tőlünk, ennél jobban nem lehet már minket megalázni. Ha elveszik a bútorainkat, akkor mi majd visszaszerezzük a bíróságon.

Az adóbehajtók most tényleg bekeményítettek, mert Győzike saját otthonába tűzték ki az árverést és onnan a csillagászati árú jacuzzival egyetemben gyakorlatilag minden mozdíthatót vinni lehet. Akinek esetleg a képen is látható bárszekrényre fáj a foga, az bizony máris készítheti a pénztárcáját, mert a listán van. Azért ennyire már tényleg nem kellene egy családot tönkretenni! Hogy még inni se tudjanak normális körülmények között…

Nézd meg miket foglaltak le a szerencsétlen sorsú családtól és mibe kerülnek azok:

Győzikétől döbbenetes dolgokat foglalt le az adóhatóság, nehéz lesz elhinni

Amit most próbálnak behajtani ügyfelemen, az közigazgatási eljárásban történik, 40 millió forintnyi adósság miatt. Bár fellebbeztünk a Kúriánál, a NAV ennek ellenére árverést hirdet, s szeretné pénzzé tenni Gáspár Evelin tulajdonát, ugyanis övé az ingatlan, amelyben a szülei élnek, az összes ingósággal együtt. A NAV-nak a Kúria döntésére kellene várnia, ugyanis ha felmentik ügyfelemet, akkor mindent vissza kell szolgáltat­niuk. Korábban 11 kiló aranyat foglaltak le mintegy 40 millió forint értékben, természetesen azt is vissza kell adniuk. ( A fogadott prókátor)

2012-ben Győzikét 1 év 8 hónapra, Bea asszonyt 1 év 6 hónapra ítélték, három évre felfüggesztve, adócsalás miatt.

Nyomj te is egy megosztást!

.

1 Tovább

HIHETETLEN! Több mint 2o millió forintot kereshetett Pumped Gabó a meleg filmjeivel

http://vipzone.reblog.hu/files/gabo_mix2.jpg?full=1

Úgy kezdődött a dolog, hogy exkluzív interjút adott a VIPZONE-nak VV Soma, egykor volt barátjáról, Pumpás Gáborról és volt barátnőjéről Lunáról. Le is ment az interjú szépen, amit majd alább olvashatunk is, nem kevés érdekesség lesz benne.

https://i.pinimg.com/originals/22/f9/58/22f958a16159d42f9c67bb53de54558b.jpg?full=1

Igen ám, de menet közben elgondolkoztunk és ha már lúd, akkor legyen kövér alapon, utána is jártunk egy kicsit ennek az egész Pumped témának. Mert ugye jelen pillanatban a lábak nagy kényeztetője úgy állítja be a dolgot, hogy a szegénység és a családja kilátástalan anyagi helyzete vitte rá arra, hogy áruba bocsássa tagadhatatlanul izmos hátsófelét és egyéb örömszerzésre remekül alkalmas testrészeit. A nyomozásunk során hihetetlen dolgokra bukkantunk, amit mindjárt meg is osztunk az érdeklődőkkel.

Visszatérve az eredeti témánkra Farkas Soma, aki egyszerre veszítette el barátját és barátnőjét elmondta nekünk, hogy miként is viszonyul most kettőjükhöz. Pár napja posztolt egy live videót is, ahol meglepően higgadtan és összeszedetten értékelte a helyzetet és a leszerepelt ismerőseit:

- Mi a legfájdalmasabb neked ebben a történetben?

- Eléggé sok mindent fáj, az árulás, az, hogy egy legjobb barátot kellet elveszítenem és egy olyant lányt akit tényleg tiszta szívemből szeretem. De igazából nem is ez fáj legjobban, hanem, hogy Gabó 5 éves barátság után, még bocsánatot se kért a történtek után, nem volt ennyi benne. Annyit mondott: „Tudom rosszul esik…” - csak ez nem egy szülinap elfelejtése, vagy egy hasonló dolog. Amikor kiderült én tényleg másfél hónapig nagyon kivoltam és szenvedtem. Lunától az fáj igazán, hogy még most se őszinte, azokat az állítások, amiket Reggeliben mondott sajnos kb. félig sem igazak! Én ha voltak, mindig vállaltam összes hibáim, tetteim. Furcsa, hogy ők nem…

- Meg fogsz bocsátani Gabónak?

- Nem, nem fogok egyiknek se, majd Isten megbocsát nekik!

- Gabóról mi a véleményed?

- Így 5 év után úgy gondolom elég sok mindent átéltünk közösen, ez az ember az utóbbi félévben nagyon megváltozott számomra, úgy gondolom teljesen mások lettek az értékrendjei, vagy lehet régen is ezek voltak csak nem vettem észre. Csak a pénz számít neki semmi más, egyetlen barátja van a ropogós bankó, nem számít neki se ember sem Isten. Csak önmagát szereti, nem gondolkodik, kinek mekkora fájdalmat okozz. Bárkit eltaposs azért, hogy előrébb juthasson. Számomra az ilyen ember nem ember.

- Szerinted hosszú távú lesz a kapcsolatuk, vagy Luna is úgy fog járni, mint Ági?

- Szerintem Gábor ilyen téren nem változik egy ideig minden ember elő tudja magát adni. Ő mondta saját szavaival a Pumpedék 2 évad első részében, hogy ő amíg meg nem szerez egy csajt viszi mindenhova, rózsa, étterem, mozi. Mikor meg együtt voltam Lunával sokat volt nálunk Gabó, akkor is voltak ilyen elszólásai: hiába lenne felesége, gyerekei ő akkor is csajozna sunyiban. Az ember alapvetően nem változik meg csak kicsit. Ez kapcsolat addig fog menni míg nem fog lebukni Gabó. Ő mondta egy telefonbeszélgetésünkben, amit Live-ban is megmutattam, hogy ő is tudja nem lesznek együtt örökre. De lehet Lunát is félre ismertem, őt is lehet a hírnév mozgatja. Úgy érezte, hogy Gabónak van saját műsora, lehet váltania kell…

Pumpás Gabó hírnevére árnyékot vethet, ez a döbbenetes film, amit nagyon szeretett volna elrejteni :

Pumped Gabó döbbenetes, eltitkolt filmje

- Kilábaltál már a csalódásból? Van valami új szerelem a láthatáron? Egyáltalán, ha úgy adódna visszafogadnád-e Lunát, ha vissza akarna térni hozzád?

- Igazából ez dolog 2,5 hónapja történt már lassan. Az első hónap iszonyú nehéz volt, tényleg nagyon meg voltam törve, próbáltam magam mindig motiválni, hogy muszáj talpra állnom és képes vagyok rá! A Villában is mikor voltak nehéz időszakok ott is sikerült, ez nagyon motivált!
Lunát tényleg nagyon szeretem akár elhiszi akár nem!
Nem fogadnám vissza, Gabó után úgyis fog majd másik verebet találni. Minden évben indul X Faktor, vagy Valóvilág, lesz hol keresgélnie, vagy egy másik táncos madarat egy fesztiválon.

- És, hogy alakul-e egy új szerelem? Kivételesen van egy szőke hajú lány, aki megfogott külsőre és belsőre is. Igaz, konkrétumot nem tudok mondani, mert eléggé friss ez a dolog. De talán most ő fogott meg a legjobban. Azért mondom kivételesnek ezt dolgot mert én amúgy inkább fekete/barnább hajú lányokat szeretem.

                                                                ___

Na és, akkor végezetül vizsgáljuk meg egy kicsit Pumped Gabó azon legendáját, hogy az éhhalál elől menekült a gonosz filmesek karjaiba, aki később nem is nagyon akarták elengedni és mindenféle rafinált trükkel vették rá, hogy ameddig csak lehet, folytassa az ipart.

Addig, addig keresgéltünk ugyanis, amíg találtunk egy a szakmához nagyon közel álló forrást, akinek sikerült teljesen ledöbbentenie bennünket. Ő ugyanis elárulta, hogy Vincent Maddox néven Pumpás legalább 2o olyan filmben szerepelt, aminek a célközönsége egyáltalán nem a női rajongótábor. Ezekért a filmekért, ahol néha lábgombát gyógyított nyelvvel, néha péniszt torokkal, néha belgyógyászként hatolt a dolgok mélyére, nos, ezekért a filmekért alkalmanként közel egymillió forintot kapott a szegény éhező fiú. Gyakorlatilag, csak a filmjeiből simán összejött neki a húszmilla és akkor még nem számoltuk a webkamerázásból, fotózásból és egyéb itt most nem részletezett tevékenységéből származó bevételeit. Ehhez most hozzá jött ugye a Pumpedékért kapott szintén nem csekély gázsija. És most tessék jól megfogódzkodni! Gabó a nemsokára kezdődő Celeb vagyok ments ki innen –be is beválogatták, ahol a hírek szerint ismét egy közel négymilliós ajánlattal kínálták meg.

Így lehet rövid idő alatt 2o milliót megkeresni! Pumpás a nevéhez méltóan keresi a kenyerét:

Pumped Gabó minden testrészével pénz csinál

A fentiek tükrében talán még az is világosabb kicsit, hogy Soma egykori barátnője miért váltott át a Pumpás elnevezésű vonatra. Lehet egy új sztár születésének vagyunk a szemtanúi. Elvégre a jelenlegi, példaképekre kiéhezett világunkban pont egy ilyen férfiúra van szükség. Miért is számítana, hogy mi módon szerezte meg a boldogulásához szükséges dolgokat? Elvégre övé a királylány, a bankszámlája duzzad, és igazi sztárhoz méltóan csúcsgázsiért követhetjük nemsokára, hogy miként nyeli a fehérje turmixot és a kukacokat az őserdőben. Ráadásul már a tapasztalata is megvan hozzá.

Nyomj te is egy megosztást!

.

0 Tovább

A szerkesztő elérhetőségére várunk észrevételt, ötletet, információkat:

valowriter@gmail.com ___________________ ___________________ Lájk és nem maradsz le egyetlen hírről sem!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Debit, Loans, Invest, Investing, Bitcoin, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Debit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, hireBudget Car, rent a car in italy, car, Rent A Car, Forex Brokers forex broker, forex brokers, best forex broker, best forex brokers, 100 forex brokers, forex broker comparison, forex brokers list, forex broker list, top forex brokers, forex broker reviews, forex trading brokers, brokers forex, forex broker review, forex brokers australia, uk forex brokers, ecn forex brokers, forex options brokers, canadian forex brokers, forex brokers uk, forex broker rating forex strategy, forex strategies, forex trading strategies, forex strategy builder, forex trading strategy, best forex strategy, forex scalping strategy, forex scalping strategies, trading strategies forex, bitcoin, forex trading, forex trading, forex trading, trading forex, forex forex, trading in forex, forex company, trading forex, trade forex , forex exchange, forex trading forex, forex and, forex market, currency forex online, trade online forex, bitcoin, forex training online, online forex handel, online forex trading biztosito online biztosító biztositas online online casinos top business schools angol nyelvtanfolyam budapest fogászati implantátum fogászati rendelők youtube videos befektetési arany arany kereskedelem, bitcoin