A képen a következők lehetnek: 1 személy, közeliA képen a következők lehetnek: 1 személy, közeliA képen a következők lehetnek: 1 személy, mosolyog, állásA képen a következők lehetnek: 1 személyA képen a következők lehetnek: 1 személy, közeliA képen a következők lehetnek: 1 személy, közeli
A képen a következők lehetnek: 1 személy, mosolyog, állásA képen a következők lehetnek: 1 személy, tánc, állás és belső térA képen a következők lehetnek: egy vagy több ember és álló emberekA képen a következők lehetnek: 1 személy, mosolyog, állásA képen a következők lehetnek: 1 személy, mosolyogA képen a következők lehetnek: 1 személy, közeliA képen a következők lehetnek: 3 ember, , mosolygó emberek, közeli és belső térA képen a következők lehetnek: 1 személy, közeliA képen a következők lehetnek: 1 személy, mosolyog, közeli
A képen a következők lehetnek: belső térA képen a következők lehetnek: 2 ember, , mosolygó emberek

Vivient a kezdetektől fogva óriási ellenszenv kísérte a nézők részéről a játékban. Kezdve onnan, hogy 2 nap múltával gyűrűs menyasszonyként adta oda villaszüzességét Radicsnak. Ráadásul olyan figurákat nyomtak a kamerák előtt, ami sok évig emlékezetes lesz még. Ez az ellenszenv csak fokozódott, amikor Radics kiesése után pár nappal már Krisztiánon lovagolva találta meg a szerelmet. Amikor pedig új fiújától is könnyes búcsút kellett vennie kénytelen volt Hunor ágyában vígaszt találni, ami már végleg sok volt az erkölcsös Valóvilág nézőknek.

Egyszerre sz.exelt VV Vivien és VV Ginu. Soha nem látott felvételek!

Csillámpóni választották inkább, aki az utóbbi hétben meglehetősen negatív változáson ment át, de még annak ellenére, hogy nyilvánosan leköcsögözte Zsuzsut sikerült megnyernie a játékot, vélhetően csak Vivien ellenében.

Így fogadták a párbajgyőztes Greget visszatérésekor a Villában



A lánynak lesz dolga idekint. 3 fiúval is tisztáznia kell majd mi is történ ez alatt a röpke 2 hónap alatt a lábai között. Nem irigyeljük szegény Vivient.

Nyomj te is egy megosztást!