Foto: RTL Klub

https://cdn9.rtl.hu/fa/ba/elcsattant-egy-csok-vv-vivi-es-vv-ginu-kozott_image_e379e80acc6c856667f146dbd1be_16-9?size=3&full=1

Mi a közös VV Ginuban és VV Vivienben? Most itt nem elsősorban a belső tulajdonságokra gondolunk és nem is arra, hogy idekint mindketten olyan dolgokkal keresték a kenyerüket, ami eléggé szoros kapcsolatban van a férfilibidóval.

Tegnap este ugyanis egy újabb közös szálat szőtt közöttük a sors furcsa fintora. Egyben egy teljesen új fejezet kezdődött a Valóvilág és a hazai televíziózás történetében. Nem feltétlenül előrelépés ez, de az tagadhatatlan, hogy a Valóvilág című játék nem a nagymamák műsora immár. Rajtuk kívül még jó néhány embernek nem ajánljuk a történések követését, közöttük például VV Vivien gyűrűs vőlegényének és VV Radics barátnőjének.

"Szeretem a szexet, nekem ez olyan, mint a levegővétel. Ha nem lennék normálisan kielégítve, a játékra se tudnék koncentrálni." - nyilatkozta Vivien pár nappal a beköltözése után, amikor is eddig páratlan módon elhálta frigyét Radiccsal, takaró nélkül, a szerencsétlen vőlegénye szeme láttára. A sors furcsa szeszélye, vagy a szerkesztők bölcs segedelme folytán VV Ginunak szintén ezekben az órákban támad ellenállhatatlan vágya, hogy Csokinak adja magát. Ezzel meg is nyitották az új fejezetet a műsorban. Nehéz leírni, ami tegnap este történt, nem is akarjuk részletezni, hogy ne kelljen kitenni a 18-as karikát. Annyit azért érdemes elárulni, hogy Vivien rá fog szolgálni a vele szemben támasztott elvárásokra. Elvégre, aki 2 nap után eljegyzési gyűrűvel az ujján képes egy másik férfit így meglovagolni az egészen biztosan nem szégyenlős. Aki megnézi a 4-es nászról készült lélegzet elállító videót az igazat fog utólag adni nekünk. Vivien kisasszony bár csak 18 éves, de az egészen bizonyos, hogy technikáját nem a gimnáziumban sajátította el.


VV Vivien és VV Ginu elképesztő éjszakai videója:

Soha nem láttunk még ilyet a tévében


Nyomj te is egy megosztást!

.