Megtalálták Fanni eltünt sz*xhirdetéseit

http://vipzone.reblog.hu/files/fanni_adatlap3.jpg?full=1

" Ex villalakó vár vad kényeztetésre!"

Fanni immár több mint egy hónapja eltűnt, szinte ezzel egy időben valakik inaktiválták is az egyik legnagyobb hazai oldalon a szolgáltatásait kínáló hirdetést. Most sikerült fellelni és a rengeteg fotója mellett az is kiderült, hogy pontosan mivel is foglalkozott a nagy valószínűséggel meggyilkolt lány.

Jól látszik az eléggé részletes bemutatkozásában, hogy a megrendelő igénye szerint hajlandó volt annak az otthonába is elmenni, vagy a Marina parti bérelt lakásában fogadta azt.

Fanni hirtelen megkerült adatlapjában rengeteg fotó és komoly feltételek is szerepeltek:

Fanni letiltott, majd hirtelen előkerült adatlapja

Mint tudjuk végül is itt látogatta szegény lányt a feltételezett gyilkosa, B László, akinek éppen tegnap hosszabbították meg az előzetesét további három hónapra, 2018. március 27. ig. Tehát a rendőrség meglehetősen biztos benne, hogy a férfi, annak ellenére, hogy nagyrészt tagadja az ellene felhozott vádakat, komolyan érintett a bűncselekményben.

Fanni a most megtalált hirdetésében kifejezetten azt kérte az őt meglátogatni kívánó férfiaktól, hogy legyenek úriemberek és bánjanak szépen vele. Talán azon a végzetes éjszakán is arra számított, hogy így fog történni.

Nyomj te is egy megosztást!

.

0 Tovább

Csak semmi csipke: ilyen fehérneművel tudja elcsábítani Majkát Dundika

Blikk

Majka párja, Majoros Hajnalka még két gyerek után is irigylésre méltó formában van, pedig diétázni nem hajlandó, ráadásul szénhidrátfüggőnek tartja magát. Mégis, akkor mi lehet a tökéletes alakjának a titka? Hajni a Storynak mesélte el, hogy őt bizony nem lehet könnyen rávenni a diétázásra, viszont rendszeres tornázással kordában tudja tartani a testét. Majka elégedett is az eredménnyel, ugyanis neki párja a legszexibb nő a világon, kapcsolatuknak pedig egyik fontos eleme, hogy megtartsák az intimitást.

„Mi Petivel nagyon figyelünk arra, hogy nyolc év után is megtartsuk az intimitást. Ne csak szülők legyünk, hanem egymás szeretői is. A kettesben töltött idő nagyon fontos egy kapcsolatban. Peti egyébként rengeteget dicsér. Neki akkor is tökéletes voltam, amikor a szülés után maradt rajtam pár kiló felesleg. Számára én vagyok a legszexisebb nő a világon” – meséli Hajni.

A kétgyerekes anyuka szerint a remek formájához az adottságai is hozzájárulnak, jó géneket örökölt, és mindösszesen egyszer plasztikáztatott, még 2004-ben, amikor megcsináltatta a melleit. Hajni jelenleg abszolút elégedett magával, a tükörben egy tökéletes nőt lát, aki nem foglalkozik a korával, és már nem is kizárólag magas sarkú cipőket hord, mint huszonévesen. Majka sem arra vágyik, hogy párja csipkés fehérneműben várja otthon, de a rapper azért természetesen szereti a kicsit szűkebb ruhákat.

"Peti imádja a testem" Nem is csodáljuk:

Dundika és Majka kedvence

„Petinek mindenem tetszik, imádja a testem. Szereti, ha egy kicsit szűkebb ruha van rajtam. Érdekes, hogy őt nem a csipkés fehérneművel lehet elcsábítani. Jobban szereti az egyszerűbb, letisztultabb fazonokat. Ha csipkés hálóingben várnám otthon, azt hinné, megőrültem.”

Nyomj te is egy megosztást!

.

0 Tovább

A Gáspár család bombázói: Virág és Evelin

Karácsony alkalmából meglepte rajongóit a két Gáspár lány egy közös, lélegzetelállító fotóval. Evelinnek jelenleg közel százezer követője várja a friss képeket. Sőt nemrégen az is kiderült, hogy ki az a titokzatos hollywoodi híresség, aki, bármilyen hihetetlen is, de odáig van Győzike lányáért.

http://vipzone.reblog.hu/files/evelin5.jpg?full=1http://vipzone.reblog.hu/files/evelin4.png?full=1

Olyan ember is rajong a Gáspár lányért, akiről sosem gondolnád

Nyomj te is egy megosztást!

.

0 Tovább

Halálosan féltékeny ifjú barátnőjére Pintér Tibor - A lány fotóit elnézve lehet is miért

http://vipzone.reblog.hu/files/pinter4.jpg?full=1

Lehetnék én akármennyire kigyúrt, ha belül nem lennék szép, a lelkemben nem lakna művészet, muzsika…

(Pintér Tibor, Tenya)


Tenya már ezerszer megbánhatta, hogy elment celebkedni a dzsungelbe. Egyrészről, mert sikeresen bolondot csinált magából, miközben magabiztosan nyomult Tóth Andira, másrészről, meg az ebből következő médiafigyelem miatt egy ország figyelt fel az itthoni, csinos 19 éves barátnőjére.

Elég féltékeny típus, főleg az elmúlt egy hónapban vettem észre, hogy nehezebben viseli, ha mások is szemet vetnek rám. (…) sokszor kapok olyan férfiaktól is üzeneteket, akik bókolnak. Tibi ezt nehezen viseli, nagyon féltékeny az utóbbi időben, de szerintem ez azért lehet, mert egyre fontosabb vagyok a számára.

Pintér szerint egyáltalán nem gond az ő féltékenysége. Amilyen fotók a napokban napvilágot láttak a barátnőjéről, ez természetes.

Egy egészséges féltékenység, a harc a szerelemben és a szexualitásban nagyon jó hajtóerő. Mindenki olyan nőt szeretne, aki mások számára is vonzó, szexi. Ránk is jó hatással van ez a kis plusz.

Friderika, az ifjú barátnő. Nem csoda, hogy Pintér Tibor féltékeny, ha ilyen fotókon csámcsognak a rajongók:

Tenya szépséges barátnőjének vérforraló fotói

Friderika ráadásul a napokban második lett egy szépségversenyen, ami csak olaj a tűzre, ami a férfiak érdeklődését illeti. A rajongók gyűlnek és gyűlnek a széplány közösségi oldalain, amit a 43 éves barátja eléggé nehezen visel. Pintér Tenya egyébként úgy látja, hogy amíg ő a barátnőjére, addig az emberek rá féltékenyek. Irigylik kigyúrt felsőtestét, a sikereit, a fiatal barátnőjét.

Sokan beszólnak, hogy ez a hülye hova gyúr ennyit. Erre én azt mondom, hogy bátran irigykedhetnek rám, 43 évesen ilyen jó kondiban vagyok, és egy húszéves szépség a barátnőm.

Még sokáig félmeztelenre fogok vetkőzni a darabokban, mert a szerepeim megkívánják. Lehetnék én akármennyire kigyúrt, ha belül nem lennék szép, a lelkemben nem lakna művészet, muzsika és tartalom...

Tenyát a napokban fogadta vissza barátnője, miután előzőleg szakított vele a kínos Tóht Andis incidens miatt.

Nyomj te is egy megosztást!

.

0 Tovább

Rendőrök üldözték az autópályán! Megpróbált megszökni Pumped Gabó! - Videóval

Fotó: Blikk

A most következő történet teljesen friss és semmi köze bármilyen tévésorozathoz.

3o éves, lepukkant BMW- jével indult hazafelé a repülőtérről Pumped Gabó és mellette kedvese, az ebül szerzett Luna. Alig pár perce autóztak csupán, amikor meg kellett állniuk tankolni. A benzin vételezése azonban kudarcba fulladt, mert Gabó még az utolsó métereken elkezdte égetni a gumikat, próbálva megpörgetni a tengelye körül az autót. Gondolta menőzik egy kicsit a szintén tankolni vágyó rajongóknak.

Az éppen ott várakozó rendőrségnek érthető módon nem tetszett, hogy valaki egy őskori járgánnyal le akarja tarolni a benzinkutat, ezért harsány szirénaszóval megállásra szólították fel az afrikai valóságshowból éppen csak, hogy hazatért fiatalembert.

Mit tesz egy átlagpolgár, ha a rend őrei igazoltatás szándékával felszólítják, hogy álljon félre az autójával? Nagyrészünk ilyenkor úgy gondolja, hogy más választásunk nem lévén megállunk. Jöjjön, aminek jönnie kell. De nem ám a mi Gabónk, aki lehet hirtelen bevizelt ijedtében, mint a dzsungelben és első gerjedelmében a gázra lépett és megpróbált elmenekülni a közegek elől. Irány az autópálya és huss. Köd előtte, köd utána!

Hülyeséget csináltam, mert mentünk az autópályán és le akartam állni, tankolni. A kút előtt volt egy kis placc, örültem, hogy végre elrúghattam neki, és megforgattam az autót, de pont ott voltak a rendőrök.

Pár kilométer megtétele után azonban szomorúan kellett konstatálnia, hogy a szökési mestertervben néhány gikszer került. Először is a két zseni az autóban közösen rájött, hogy a tankban még lötyögő pár deciliter üzemanyaggal nem lesz olyan egyszerű megvalósítani a menekülést. Ráadásul amint hátrapillantottak a visszapillantó tükörben, azzal is szembesülniük kellett, hogy a fenekük alatt köhögő, éltes korú ronccsal legfeljebb akkor tudnának meglépni, az irántuk egyre jobban érdeklődő rendőrök elől, ha azok a röhögéstől lesodródnak a sztrádáról.

Ezért aztán Pumped Gabó úgy döntött, megadják magukat.

Videónk is van. Ha valaki azt hinné, hogy ilyen nincs és csak kitaláltuk, itt a bizonyíték:

Pumped Gabó menekült, amíg tudott, azután feladta

A folytatásról annyit, hogy feltehetően a járőrök is nézhették a Celeb vagyok ments ki innent, esetleg valamelyikük látta a fiú napokban napvilágra került kikötözős melegp.rnóját, de mindenesetre úgy vélhették, van a fiúnak elég baja úgy is. Mást hasonló esetben szinte biztosan előállítottak volna, de Pumpásnak csak egy vastag büntetést osztottak ki. Nyílván úgy gondolhatták, majd tanul ebből is a fiú.

Közúti veszélyeztetés miatt kaptam egy csekket 45 ezer forintról. Van rá harminc napom, hogy befizessem. Jól jártam, ez nagyon baráti, mert akár a jogsimat is bevonhatták volna, de szerencsére észhez tértem, és megálltam.

Gabónak az egészből egyébként kb. annyi esett le, hogy remek vezetési adottságait felhasználva tárgyalásba kíván bocsátkozni az RTL klub embereivel, hogy szerződjenek le vele egy Budapest-Bamakó utazásra, amely kalandok levideózásából reméli médiakarrierje folytatását a fiatal tévésztár.

Gabó egyébként hazafelé lerobbant az autópályán, mert kifogyott a benzin az autójából…

Nyomj te is egy megosztást!

.

0 Tovább

Lájk és nem maradsz le egyetlen hírről sem!

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Debit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Debit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Forex Brokers forex broker, forex brokers, best forex broker, best forex brokers, 100 forex brokers, forex broker comparison, forex brokers list, forex broker list, top forex brokers, forex broker reviews, forex trading brokers, brokers forex, forex broker review, forex brokers australia, uk forex brokers, ecn forex brokers, forex options brokers, canadian forex brokers, forex brokers uk, forex broker rating forex strategy, forex strategies, forex trading strategies, forex strategy builder, forex trading strategy, best forex strategy, forex scalping strategy, forex scalping strategies, trading strategies forex online forex, forex online, online forex trading, forex trading online, forex online trading, online trading forex, forex online forex, online trading in forex, forex company online, trading online forex, trade forex online, forex exchange online, online forex trading forex, online forex and, online forex market, currency forex online, trade online forex, forex training online, online forex handel, online forex trading biztosito online biztosító biztositas online online casinos top business schools angol nyelvtanfolyam budapest fogászati implantátum fogászati rendelők youtube videos befektetési arany arany kereskedelem Debit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Debit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Forex Brokers forex broker, forex brokers, best forex broker, best forex brokers, 100 forex brokers, forex broker comparison, forex brokers list, forex broker list, top forex brokers, forex broker reviews, forex trading brokers, brokers forex, forex broker review, forex brokers australia, uk forex brokers, ecn forex brokers, forex options brokers, canadian forex brokers, forex brokers uk, forex broker rating forex strategy, forex strategies, forex trading strategies, forex strategy builder, forex trading strategy, best forex strategy, forex scalping strategy, forex scalping strategies, trading strategies forex online forex, forex online, online forex trading, forex trading online, forex online trading, online trading forex, forex online forex, online trading in forex, forex company online, trading online forex, trade forex online, forex exchange online, online forex trading forex, online forex and, online forex market, currency forex online, trade online forex, forex training online, online forex handel, online forex tradingDebit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Debit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Forex Brokers forex broker, forex brokers, best forex broker, best forex brokers, 100 forex brokers, forex broker comparison, forex brokers list, forex broker list, top forex brokers, forex broker reviews, forex trading brokers, brokers forex, forex broker review, forex brokers australia, uk forex brokers, ecn forex brokers, forex options brokers, canadian forex brokers, forex brokers uk, forex broker rating forex strategy, forex strategies, forex trading strategies, forex strategy builder, forex trading strategy, best forex strategy, forex scalping strategy, forex scalping strategies, trading strategies forex online forex, forex online, online forex trading, forex trading online, forex online trading, online trading forex, forex online forex, online trading in forex, forex company online, trading online forex, trade forex online, forex exchange online, online forex trading forex, online forex and, online forex market, currency forex online, trade online forex, forex training online, online forex handel, online forex tradingDebit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Debit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Forex Brokers forex broker, forex brokers, best forex broker, best forex brokers, 100 forex brokers, forex broker comparison, forex brokers list, forex broker list, top forex brokers, forex broker reviews, forex trading brokers, brokers forex, forex broker review, forex brokers australia, uk forex brokers, ecn forex brokers, forex options brokers, canadian forex brokers, forex brokers uk, forex broker rating forex strategy, forex strategies, forex trading strategies, forex strategy builder, forex trading strategy, best forex strategy, forex scalping strategy, forex scalping strategies, trading strategies forex online forex, forex online, online forex trading, forex trading online, forex online trading, online trading forex, forex online forex, online trading in forex, forex company online, trading online forex, trade forex online, forex exchange online, online forex trading forex, online forex and, online forex market, currency forex online, trade online forex, forex training online, online forex handel, online forex tradingDebit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Debit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Forex Brokers forex broker, forex brokers, best forex broker, best forex brokers, 100 forex brokers, forex broker comparison, forex brokers list, forex broker list, top forex brokers, forex broker reviews, forex trading brokers, brokers forex, forex broker review, forex brokers australia, uk forex brokers, ecn forex brokers, forex options brokers, canadian forex brokers, forex brokers uk, forex broker rating forex strategy, forex strategies, forex trading strategies, forex strategy builder, forex trading strategy, best forex strategy, forex scalping strategy, forex scalping strategies, trading strategies forex online forex, forex online, online forex trading, forex trading online, forex online trading, online trading forex, forex online forex, online trading in forex, forex company online, trading online forex, trade forex online, forex exchange online, online forex trading forex, online forex and, online forex market, currency forex online, trade online forex, forex training online, online forex handel, online forex trading

___

___

___

___