Mellbevágó dolgok derültek ki VV Fanni múltjáról! Megszólalt Fanni volt barátja!

A Borsonline-nak beszélt Fanni múltjáról Renátó, a volt barát. Egészen szomorú dolgokat mesélt el a múlt hónapban eltűnt lányról, aki azóta már valószínűleg nincs az élők sorában.

Hogy ismerkedtek meg Fannival?

Egy helyen laktunk, egy edzőterembe jártunk. Számot cseréltünk, beszélgettünk, és pár nap múlva Fanni lebetegedett. Mondta, hogy Martonvásárhelyen van a körzeti orvosa, nem tud elmenni, ezért vittem neki gyógyszert. Nagyon gyenge volt, segítettem: kitakarítottam, rendet tettem nála, és valahogy innentől alkottunk egy párt.

Milyen volt Fanni a hétköznapokban?

A legtisztább szívű, legoda­adóbb lány, akit ismertem. Annyi hazugságot, ocsmányságot írnak róla, pedig nem ismerték. Fanni nagyon házias, rendszerető lány volt. Szeretett főzni, reggel lement péksüteményért, reggelit készített. Szívét-lelkét kitette azokért, akiket szeretett, nem beszélve a kiskutyáiról, akiket imádott. Úgy éltünk, mint egy átlagos pár, összebújva filmeztünk, együtt jöttünk-mentünk.

Fanni nem titkolta, hogy a testéből él, ezt hogy tudta elfogadni?

Sehogy. Amikor összejöttünk, abbahagyta ezt a munkát, és nagyon boldogok voltunk, majdnem kilenc hónapon át. A munkám miatt azonban már akkor is sokat utaztam Franciaországba, és éreztem, sejtettem, hogy ezalatt Fanni újrakezdte, így szakítottam vele.

Miből lett világos, hogy Fanni ismét férfiakat fogad?

Volt közös otthonunk, az a Marina-parti lakás, ahol Fanni élt. Berendezve, ahogy egy pár szokta, melegen, otthonosan. De amikor hazaérkeztem, át volt alakítva, ahogy az előző lakása: „munkahelyként”. Tükrök a falon, a plafonon, hangulatvilágítás, gyertyák.

Fanni utolsó napjaiban teljesen átalakította a külsejét, rá sem lehetett ismerni:

Fanni utolsó fotója. Döbbenetesen néz ki rajta a fiatal lány

Próbálta lebeszélni az örömlánylétről?

Milliószor, de nem lehetett. Csökönyös volt, mert megvoltak a kis céljai, és meg akarta teremteni hozzájuk az anyagi hátteret.

Ezek szerint Fanni abba akarta hagyni ezt a munkát?

Persze. Csak szeretett volna elég pénzt, hogy tovább tudja segíteni a családját, és hogy beindítsa a vállalkozását. A di­vat, a szépség volt a mindene, ebben a szakmában képzelte a jövőjét. És gyereket is nagyon szeretett volna, szép családot, ahogy minden lány.

Miért pont ezt az utat választotta?

Egyrészt a sok pénz miatt, amit ezzel keresett, és amivel hamar közelebb kerülhetett az álmaihoz. Másrészt nélkülözött kiskorában, és mindent megtett, hogy ne kelljen újra. Amit csak kevesen tudtak: nagyon sokat bántották kiskorában az iskolatársai a szegényes öltözete és a nagy haja miatt. Volt, hogy összeköpködték. Kipécézték, és ez odáig fajult, hogy esti tagozaton fejezte be az általánost is. Innen fakadt az önbizalomhiánya. Szeretett volna megfelelni, szerette volna, ha szeretik, és kellett neki nőként a visszaigazolás is a férfiaktól.

Hogy érintette Fannit a szakításuk?

Nagyon megviselte, hogy elköltöztem, de ettől még tartottuk a kapcsolatot. Szeptemberben hazajöttem, találkoztunk, aztán már csak telefonon beszéltünk. Egyszer sírva kérdezte, hogy leszünk-e még egy pár.

És mit válaszolt?

Képtelen voltam elutasítani. Nagyon szerettük egymást. Ez igazi nagy szerelem volt, Fannival le tudtam volna élni az életemet. Novemberben terveztük a következő találkozást, de a hazaérkezésem előtti napon eltűnt…

Nyomj te is egy megosztást!

.

1 Tovább

Kabát Peti nyerte a Celeb vagyok, ments ki innen-t!

http://vipzone.reblog.hu/files/kabat.jpg?full=1

Pumped Gabó nem élte túl, hogy egy adással korábban összevizelte magát a bátorságpróbán. Így Falusi Mariann, Keleti Andrea, Erdei Zsolt és Molnár Andrea után, 2o17-ben, Rozinát megelőzve Kabát Peti lett a Dzsungel királya. Gratulálunk!

Nézzük meg az utolsó bátorságpróbát és Kabát Peti legjobb pillanatait:

Kabát Péter legjobb pillanatai és az utolsó bátorságpróba

Nyomj te is egy megosztást!

.

 
0 Tovább

Berki Krisztián és Ambrus Attila nyerte az Ázsia Expresszt

https://ripost.s3.eu-central-1.amazonaws.com/kepadatbazis/8295fbc840c682c892ae7cd6d0c5c460f35952dc/54489bd0461bd478516998681cfcf46b21763199.jpg?full=1

Véget ért a TV2 hosszú idő óta egyik legérdekesebb sorozata. Meglepően jó szereplőválogatással, érdekes sztorival, még akár izgalmasnak is mondható fejleményekkel.

A folyamatos kényszerstoppolás mondjuk a vége fel már kifejezetten kezdett kínossá / unalmassá válni. De még valahol ebben is volt potenciál, hiszen Berki Krisztiánt látni, amint a porban, térden állva könyörög egy autó előtt a bebocsáttatásért egy olyan élmény, amit nehéz nem elismerni.

Napi egy dollárból kellett átszelniük Ázsiát a játékosoknak. Most azt ne feszegessük, hogy ebben mennyi a valóságtartalom, de az tény, hogy a leadott jelenetekben erősen meg kellet küzdeniük az életben maradásért. Szállás, utazás, étel, többnyire csak hosszas kérlelés után jutott, egy olyan környezetben, ahol a fehér látogatókkal szemben fokozottan érvényes a mondás: No money, No honey!

Menet közben fokozatosan véreztek el a fáradságos hajszát már nem bíró párosok, akiknek többsége tényleg ki is tett magáért. – Itt azért hadd utaljunk egy pillanatra a párhuzamosan futó dzsungellakó celebekre, akik pár nap után már sírdogálva kéredzkedtek haza.

A végül győztes Berkiék egyenletes tempóban simliskedtek el a célig. Ami a végén már odáig terjedt, hogy pénz helyet utólag egy büdös, levetett pólóval fizették ki az őket szállító taxist. Sajnos ebben a versenyben és ilyen ellenfelek ellen egy olyan párosnak, mint az ereje végső megfeszítésével küzdő és a játékot végig őrjöngő Cseke Katinkának és szelíd nyugalommal tűrő Pallavicini Zitának esélye sem lehetett. Az a helyzet állt elő, hogy a műsorban nem is nagyon lehetet belekötni a szereplőkbe. Kivétel nélkül megdolgoztak a nem kevés pénzükért.

Az utolsó napi feladatok különösen nehezek voltak, de itt már nem lehetett lazítani. A maradék erőmorzsák felhasználásával igyekeztek a döntősök átszakítani a célszalagot Bangkokban. Szépségkirálynőnk Kulcsár Edina és párja Csuti csak egy paraszthajszállal maradt le végül a célról és az orruk előtt elinduló hajóról, amin a büszke Berki és az egykori Viszkis rabló a megnyert milliókkal a zsebükben boldogan pezsgőztek. Szép munka volt!

„Azt hiszem, Berkivel eleve erős kapocs volt közöttünk a sportolói múlt. Mindig is azt mondtam magamról, én voltam az ország leghírhedtebb cserekapusa, na most már Krisztián is ott van mellettem. Azon nevetek, hogy a két tarcsikapus egymásra talált. Biztos, hogy a sport fegyelemre, kitartásra tanít, és ezeket az erényeket nagyon jól lehetett kamatoztatni ebben a műsorban.”

Berkiék egyébként az mondják, hogy a megnyert 1o millió forintot nem tartják meg, hanem elosztják játékostársaik között. Ha megkapják a nyereményt ezt azért leellenőrizzük.

Nyomj te is egy megosztást!

.

0 Tovább

Bev.zelt feladat közben Pumped Gabó! Ő lesz a dzsungel királya? – Celeb vagyok, ments ki innen!

http://vipzone.reblog.hu/files/gabo_pi.jpg?full=1

Már az is elég sokat elárul a Celeb vagyok, ments ki innen idei részéről, hogy Pumped Gabó döntőbe kerülhetett. Ha emlékszünk legutóbb például egy Erdei Zsolt lett a dzsungel királya. De az akkori felhozatal és a napi történések olyan egetverően különböztek a mostani fáradt kreálmánytól, mint a műsorvezetők korábbi és jelenlegi teljesítménye.

Sajnos már előre lehetett érezni, hogy ez a szereplőválogatás csak megkoronázni lesz képes azt a hatalmas baklövést, hogy a csatorna felelős döntéshozói nem voltak képesek időben leszervezni Balázst és Vadon Janit műsorvezetőnek. Ezért az utolsó pillanatban kapkodva, csak a két pótlékot, Kiss Ramónát és Puskás Pétert tudták benyomni, akik ebben a szerepben maximum, mint beszélő mikrofonállványok tudtak érdemben hozzátenni az adás minőségéhez.

Ma este véget ér a játék és a nézők dönthetnek arról, hogy ki legyen a szimbolikus jelentőségű díj nyertese. Ki legyen a dzsungel királya, esetleg királynője? Az, hogy a melegp.rnós, összeszottyadt izomzatú Gabó bev.zelt egy feladat közben, akár játék szempontjából még viccesnek is felfogható lenne. Az, hogy már többször is kapott büntetést, mert körbesz.rta tábort, felfoghatjuk valamiféle showelemnek is. Az, hogy szerinte az állatkerti elefántok azért kisebbek, mert a rácsok miatt nem tudnak megnőni, tekinthetjük bájos butaságnak is. Az, hogy összesen háromszor volt hajlandó megfürdeni a műsor alatt, kinek mi köze hozzá? Az, hogy ezért a produkcióért 4 millió forintot kapott, hol a gond? Nem mi fizettük.

De az, hogy egy egykoron könnyed, szórakoztató műsort ilyen szinten lesilányítsanak, és ezek után még elvárva tőlünk, hogy a torkunkon lenyomott izzadságszagú, hányavetin összetákolt produkcióhoz tapsoljunk, na, az kicsit már túlzásnak tűnik. Úgy körülbelül ez az egész Gabó jelenségnek az egyik rákfenéje.

Mert egy dolgot elfelejtünk. Azzal az üzenettel, amit ez a csodálatos karrier hordoz, amit a csatorna (és ez esetben többértelmű is lehet ez a szó) közvetít, a nézők felé, az bizony nem lesz hatás nélküli.

Egy dologba gondoljunk bele tisztelt utazótársaink, akik itt együtt eveztek velünk a bulvár olykor igencsak szagosan hullámzó tengerén: Egykoron majd abban a világban kell élnünk, amit azok a ma még csak tizenéves ifjak fognak felépíteni és irányítani, akiknek azt sulykolják a mostanihoz hasonló összefércelt műsorok, hogy az iskolában megszerzett tudás legfeljebb hátráltató ballaszt lehet a médiakarriered indításakor. Ha fiatalon, jó pénzért, árúba bocsátod az összes szóba jöhető testrésedet, attól később még csak izgalmasabb karakter leszel a számtalan, tolongó celebeb-aspiráns között. Hiszen attól leszel érdekes, hogy a nézőben azt a benyomást keltheted, hogy többet ér nálad, ezt akár ő is elérhetné. Kézzelfogható közelségbe emeled nekik az amerikai álmot. Ennyi kell csak ahhoz, hogy megbecsüljék, hogy beköltözhessen a varázslatos tévédobozba, az otthonainkba. Példaképpé válhatsz, ha hazudsz, ha csalsz! Ha hazudod a testet formáját, ha hazudod a múltadat, az egyéniségedet. Semmi nem számít. Érték nélküli emberként is értékesnek adhatod el magadat.

Minden fiatalnak példaképre van szüksége. Tagadja, vagy sem. Mindenki a más példáit látva, mérlegelve, utánozva alakítja ki a saját személyiségét, amely aztán nagyrészt elkíséri majd egy egész életen át.

Szívünk szerint most egy ólomba öntött hatalmas középső ujjal mutatnánk egy bizonyos kereskedelmi tévé székháza felé. Ti is felelősök lesztek majd! Igen, mert olyan hősöket és példaképeket gyártotok, mint Pumped Gabó! Akiért rajongani fognak, utánozni vágynak és akinek a példáján keresztül egy silányabb világ megteremtésére sarkaljátok a felnövekvő generációt.

Legyen hát, válasszuk meg ma este őt a dzsungel királyának! Elvégre, aki nem érzi az új idők hívó szavát, az leragadt a múltban. Mi magunk is reá fogjuk adni a voksunkat, ezzel is üzenve a műsor készítőinek: tökéletesen elégedettek voltunk a munkátokkal. Legközelebb is hasonló minőséget és törődést várunk!

Ja és majdnem elfelejtettük, itt a fantasztikus videó, ahol szerencsétlen Gabó tényleg a nadrágjába pisil a félelemtől. Amúgy, hogy ennek ellenére mégis teljesítette a feladatot, az talán az eddigi egyetlen tiszteletre méltó cselekedete amióta követni vagyunk kénytelenek a médiakarrierjét.

Gabónak pelenkára lett volna szüksége

Nyomj te is egy megosztást!

.


2 Tovább

Szadista melegfilmben erőszakolják Pumped Gabót – Kellett a pénz! -

http://vipzone.reblog.hu/files/gabo_691.jpg?full=1

45(!) újabb eltitkolt filmje került elő Pumpás Gabinak. Az RTL klub sztárja igyekezett tenni róla, hogy filmjeiben ne gyönyörködhessenek hazánk fiai. Találtunk azonban egy oldalt, ahol gyakorlatilag számolatlanul lehet mazsolázni a közreműködésével készült alkotások között. Annyi csak a bibi, hogy ezen a paradicsomi helyen egész egyszerűen le van tiltva, hogy Magyarországról bárki is megtekinthesse a fantasztikus műsorokat.

Szerintünk galádság megfosztani a kíváncsiskodókat ennek a fantasztikus életműnek az élvezetétől. Ráadásul, hogy a művész úr éppen Afrikában celebkedik a dzsungelben, és az érdeklődés iránta az egekbe hág. Korábban már találtunk egészen elképesztő eltitkolt videókat- ahol például Gabó nyalakodással kényezteti partnere nem éppen tiszta lábát – de a mostani kollekcióban egészen hihetetlen akciók vannak. Nem részletezzük, hogy ne kelljen 18-as karikát kitennünk, ezért elöljáróban legyen annyi elég, hogy Gabón bilincs van, szája betömve és tehetetlenül fekszik ledobva egy elhagyatott kanapén. ..

Ezek után teljesen életszerűnek tűnik az a pletyka, hogy a fiú több mint 2o millió forintot pumpált össze a munkássága alatt. Elvégre ilyen dolgokat épeszű ember nem vállal el bagóért.

Felhívjuk az érzékenyebb olvasóink figyelmét, hogy a következő képsorokat és fotókat ne étkezés közben tekintsék meg:

Szegény Pumped Gabó! Mit meg nem tett a pénzért


Nyomj te is egy megosztást!

.

 

 
3 Tovább

Lájk és nem maradsz le egyetlen hírről sem!

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Debit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Debit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Forex Brokers forex broker, forex brokers, best forex broker, best forex brokers, 100 forex brokers, forex broker comparison, forex brokers list, forex broker list, top forex brokers, forex broker reviews, forex trading brokers, brokers forex, forex broker review, forex brokers australia, uk forex brokers, ecn forex brokers, forex options brokers, canadian forex brokers, forex brokers uk, forex broker rating forex strategy, forex strategies, forex trading strategies, forex strategy builder, forex trading strategy, best forex strategy, forex scalping strategy, forex scalping strategies, trading strategies forex online forex, forex online, online forex trading, forex trading online, forex online trading, online trading forex, forex online forex, online trading in forex, forex company online, trading online forex, trade forex online, forex exchange online, online forex trading forex, online forex and, online forex market, currency forex online, trade online forex, forex training online, online forex handel, online forex trading biztosito online biztosító biztositas online online casinos top business schools angol nyelvtanfolyam budapest fogászati implantátum fogászati rendelők youtube videos befektetési arany arany kereskedelem Debit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Debit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Forex Brokers forex broker, forex brokers, best forex broker, best forex brokers, 100 forex brokers, forex broker comparison, forex brokers list, forex broker list, top forex brokers, forex broker reviews, forex trading brokers, brokers forex, forex broker review, forex brokers australia, uk forex brokers, ecn forex brokers, forex options brokers, canadian forex brokers, forex brokers uk, forex broker rating forex strategy, forex strategies, forex trading strategies, forex strategy builder, forex trading strategy, best forex strategy, forex scalping strategy, forex scalping strategies, trading strategies forex online forex, forex online, online forex trading, forex trading online, forex online trading, online trading forex, forex online forex, online trading in forex, forex company online, trading online forex, trade forex online, forex exchange online, online forex trading forex, online forex and, online forex market, currency forex online, trade online forex, forex training online, online forex handel, online forex tradingDebit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Debit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Forex Brokers forex broker, forex brokers, best forex broker, best forex brokers, 100 forex brokers, forex broker comparison, forex brokers list, forex broker list, top forex brokers, forex broker reviews, forex trading brokers, brokers forex, forex broker review, forex brokers australia, uk forex brokers, ecn forex brokers, forex options brokers, canadian forex brokers, forex brokers uk, forex broker rating forex strategy, forex strategies, forex trading strategies, forex strategy builder, forex trading strategy, best forex strategy, forex scalping strategy, forex scalping strategies, trading strategies forex online forex, forex online, online forex trading, forex trading online, forex online trading, online trading forex, forex online forex, online trading in forex, forex company online, trading online forex, trade forex online, forex exchange online, online forex trading forex, online forex and, online forex market, currency forex online, trade online forex, forex training online, online forex handel, online forex tradingDebit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Debit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Forex Brokers forex broker, forex brokers, best forex broker, best forex brokers, 100 forex brokers, forex broker comparison, forex brokers list, forex broker list, top forex brokers, forex broker reviews, forex trading brokers, brokers forex, forex broker review, forex brokers australia, uk forex brokers, ecn forex brokers, forex options brokers, canadian forex brokers, forex brokers uk, forex broker rating forex strategy, forex strategies, forex trading strategies, forex strategy builder, forex trading strategy, best forex strategy, forex scalping strategy, forex scalping strategies, trading strategies forex online forex, forex online, online forex trading, forex trading online, forex online trading, online trading forex, forex online forex, online trading in forex, forex company online, trading online forex, trade forex online, forex exchange online, online forex trading forex, online forex and, online forex market, currency forex online, trade online forex, forex training online, online forex handel, online forex tradingDebit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Debit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Forex Brokers forex broker, forex brokers, best forex broker, best forex brokers, 100 forex brokers, forex broker comparison, forex brokers list, forex broker list, top forex brokers, forex broker reviews, forex trading brokers, brokers forex, forex broker review, forex brokers australia, uk forex brokers, ecn forex brokers, forex options brokers, canadian forex brokers, forex brokers uk, forex broker rating forex strategy, forex strategies, forex trading strategies, forex strategy builder, forex trading strategy, best forex strategy, forex scalping strategy, forex scalping strategies, trading strategies forex online forex, forex online, online forex trading, forex trading online, forex online trading, online trading forex, forex online forex, online trading in forex, forex company online, trading online forex, trade forex online, forex exchange online, online forex trading forex, online forex and, online forex market, currency forex online, trade online forex, forex training online, online forex handel, online forex trading