Rejtélyes telefonhívás VV Fanni ügyében! Előkerült egy titokzatos széf is

Továbbra is nagy erőkkel keresik, de egyelőre nem találják a rendőrök VV Fanni holttestét. A nyomozás azonban folytatódik.

Egy belső informátor szerint a lánynak volt egy bérelt széfje az egyik budapesti bankban, azonban eddig a nyomozók ezt nem vizsgálták. A napokban azonban ennek a kulcsát is keresték a lány lakásán. Azt nem tudni, hogy pontosan mit tartalmaz, de Fanni minden bizonnyal valamilyen komoly értéket tárolhatott benne. A gyilkossággal gyanúsított férfi annyit már bevallott, hogy jól ismerte a lányt és ő az, akit tanúk azonosítottak, illetve videón is szerepel, amint Fannit cipelve elhagyja az épületet.

Már tartott a nyomozás, amikor egy szemtanú jelentkezett a rendőrségen, hogy látta, amint egy férfi az ölében viszi ki Fannit. Akkor az előzetesben lévő férfi azt mondta, hogy minden rendben, Fanni csupán bepezsgőzött, ezért viszi ölben. Bár a videófelvételen látszik, hogy a gyanúsított ölben hozza ki Fannit, állítása szerint a lány beleegyezett ebbe.

A rendőrség úgy gondolja, hogy ennek is köze lehet egy rejtélyes telefonbeszélgetéshez, amiről az egyik közeli ismerőstől szereztek tudomást.

Részlegesen beismerte tettét az őrizetben lévő férfi. De mi történt az utolsó napon? VIDEÓ

Fanni utolsó napjai. Szorul a hurok az elkövető körül

Az eltűnése előtt Fanni beszélt valakivel telefonon, valamilyen buliról, partiról volt szó. Ez akkor nem is volt meglepő, bár Fanni nem nagyon jár bulizni. A rendőrök most újra felkeresték azt a személyt, aki hallotta a telefonbeszélgetést. Mindennek köze lehet ahhoz, hogy az előzetesben lévő férfi próbálja terelni a figyelmet magáról. Nem csak ez, ami után nagy erőkkel érdeklődnek a rendőrök, ugyanis mint kiderült, Fanninak volt egy széfe az egyik belvárosi bankfiókban. Eddig ezt a széfet nem vizsgálták a hatóságok, a napokban azonban állítólag ennek a kulcsát keresték a lány lakásában. Arról nem tudni, hogy pontosan mit is kereshettek ott. Fanni minden bizonnyal készpénzt, illetve valamilyen értéket tárolhatott benne.

Nyomj te is egy megosztást!

.

0 Tovább

Egyre kínosabb, amit a műsorvezetők művelnek. Mi szégyelljük magunkat – Celeb vagyok, ments ki innen!

http://vipzone.reblog.hu/files/celeb_4.jpg?full=1

Olyan óriási vihar tört rá a celebekre, amilyet még nem látott a világ. Diónyi nagyságú jéglabdák záporoztak mindenfelé. Apokaliptikus állapotok pillanatok alatt. Mindenki menekült amerre látott. Többségük a riportszobában próbált meg menedéket találni. Talán tényleg igaza lehetett Anger Zsoltnak, aki előző nap durva szavakkal osztotta ki a felelősöket az áldatlan állapotokért.

Tényleg minden tiszteletünk Kiss Ramónáé és Puskás Péteré, akik nem adják fel. Pedig ez idő alatt már egészen biztosan eljutott hozzájuk valamiféle halvány visszajelzés, arról az össznépi utálkozásról, ami a produkciójukat kíséri. Most már ráadásul nem csak a katasztrofális műsorvezetéssel sokkolják a még megmaradt közönséget, hanem magasabb csúcsokra hágva úgy döntöttek, hogy felteszik a koronát az eddig sem elhanyagolható teljesítményükre.

A műsor felelős döntéshozóinak motivációi végképp érthetetlenek. A saját Facebook oldalukon olyan véleményvihar tombol, ami mellett eltörpül az őserdei jégvihar és, amit teljes mértékben figyelmen kívül hagyni egyértelmű ostobaság a részükről. Tökéletes az összhang cégen belül.

Tegnap ismét kikerült egy kis videó, ahol a sztárműsorvezetők megpróbálták még jobban elkápráztatni képességeikkel a hüledező nézőket. Az egész olyan kínosra sikeredett, hogy mi szégyelltük magunkat. A reakciók nem is várattak sokáig magukra. Olyan hozzászólásokkal értékelték a „teljesítményt”, amelyekből idézni sem merünk.

Durva videó következik:

A műsorvezetők produkciói miatt már mi szégyelljük magunkat

A nézők úgy döntöttek, hogy Pintér Tibor távozása után már Tóth Andira sem kíváncsiak tovább. Úgy látszik ő is csak addig volt érdekes, amíg az énekes Tarzan nyomult rá. Andi tehát elbúcsúzott és visszatért a szállodába, ahol Tenya is várakozik, aki tegnap sírva próbálta meg visszakönyörögni magát feldühödött kedveséhez, aki kiadta az útját.

Nyomj te is egy megosztást!

.

1 Tovább

Pintér Tibor Tenya sírva könyörög a barátnőjének, hogy fogadja vissza – Celeb vagyok, ments ki innen!

http://vipzone.reblog.hu/files/pinter3.jpg?full=1

Anger Zsolt egy nappal korábban keresetlen szavakkal osztotta ki a játék szerkesztőit. Éhes volt, fázott, elege lett. Az rejtély, hogy előzetes várakozásai mik lehettek, de elképzelhető, hogy szerződéskötéskor még azt ígérték neki, hogy forró gejzírben áztathatja magát, miközben ébenfekete lányok teljes kiőrlésű klubszendvicset szolgálnak fel neki a masszázs előtt, majd bio-kacsatollas paplanba takarózva édesdeden pihengethet, miközben forog a kamera.

A nézők is úgy gondolhatták, hogy, aki nyafizni ment a dzsungelbe az jobb, ha otthon siránkozik tovább. Ezért aztán Zsoltot el is indították Budapest felé, a színész legnagyobb megkönnyebbülésére. Annyi azonban egészen biztosan igaz, hogy nem haszon nélküli a játékban eltöltött pár napja. Amit előző nap művelt a riportszobában, az örökös emlék lesz mindenki számára.

Anger Zsolt elégedetlenségének adott hangot:

Kapjátok be a f.szomat! Teljesen hülyék vagytok b.zd meg?!

Tovább folytatódik a magyart televíziózás egyik legkínosabb sztorija. Pintér Attila ugyanis teljes megdöbbenéssel vette tudomásul, hogy itthon hagyott barátnője kiakadt azon, hogy egy tévéműsorban sem tudott uralkodni magán és egy frissen szabadult cukrosbácsi tempójával próbálta meg felszedni az éppen csak nagykorúvá cseperedet Tóth Andit. Tenya, mikor megtudta, hogy barátnője páros lábbal rúgta ki, elsírta magát. Nem lehet pontosan tudni, hogy mire számított. Esetleg meg volt győződve róla, hogy a műsort nem sugározzák Magyarországon? Mindenesetre teljesen váratlanul érte a szakítás. Üzent is volt kedvesének egy videóban, ami, ha lehet még talán annál is kínosabb, mint amit a dzsungelban művelt.

Pintér Tenya kisírt szemekkel esdekel bocsánatért:

Pintér Tibor sírva könyörög barátnőjének a megbocsátásért

Nyomj te is egy megosztást!

.

1 Tovább

Részleges beismerést tett a VV Fanni meggyilkolásával gyanúsított férfi. Kiderült mit tartalmaz a titokzatos notesz

Ügyvéd nagybátyja vette át B.László védelmét, aki elárulta, hogy ügyfele részleges beismerő vallomást tett. Az már egyértelmű, hogy a férfi részt vett a Fanni elleni cselekményekben, de egyelőre tagadja, hogy ő okozta volna a lány halálát.

Ügyfelemet folyamatosan ki­hallgatják, együttműködik. A bűnrészességet igen, de az emberölést továbbra sem fogja beismerni. Egy dolgot tudni kell, itt azért keresnek egy német rendszámú BMW-t is, de nyilván erről a rendőrség többet tud mondani. Ez egy egészen más autó, mint amit megtaláltak a nyomozók. Ügyfelem nem BMW-t bérelt.

Arra a kérdésre, hogy szerinte lehetséges-e, hogy többen is részt vettek az örömlányként dolgozó Fanni eltűntetésében és a német rendszámú autóban ülő személy követhette-e el a gyilkosságot – az ügyvéd igenlő választ adott.

Bingó. Így van. Ezért nem ismerte el az em­berölést ügyfelem.

Sok minden kiderült. Videó Fanni utolsó napjairól, a tettesről:

Fanni utolsó napjai. Szorul a hurok az elkövető körül

Az is kiderült, hogy milyen titkos információkat hordoz az a notesz, amely az egész ügyben kulcsszerepet játszhatott.

Ez a rózsaszín napló nem­csak azt tartalmazta, hogy mikor melyik kuncsaftjával találkozott, hanem a tervei, élményei is benne voltak. Jövőre szeretett volna a tengerentúlra utazni, de a melleit is szerette volna megműttetni. A munkájával kapcsolatban is voltak tervei, szeretett volna más ügyfélkörrel dolgozni.

Információik szerint legalább tíz olyan jel van, amely arra utal, hogy Fanni már nem él. Az újságok ezért kis fekete kereszttel a neve mellett jelzik, hogy nincs esély arra, hogy élve megtalálják a lányt.

Nyomj te is egy megosztást!

.

0 Tovább

Kapjátok be a f.szomat! Kiborult a szerkesztőkre a celeb a dzsungelben - Celebek vagyok, ments ki innen!

http://cdn1.rtl.hu/c1/29/tenya-enekelve-koszont-el-ramiektol_image_12b93dc78451146bd099133a3842_16-9?size=2&full=1

A közönség megunta Pintér Tenya nevetséges próbálkozását nézni tovább a 18 éves Tóth Andi bájaiért folytatott harcban. Rövid úton kiutaltak neki egy hazafelé szóló menlevelet. Azt még nem is tudja, hogy érkezésekor meleg ölelés helyett valami teljesen más fogja várni. Az otthoni barátnőjétől legfeljebb egy méretes maflást kaphat, az ugyanis a képernyőn mutatott viselkedése miatt a napokban kitette a szűrét.

Napok óta ömlik az eső a dzsungelben és a hőmérséklet mesze alulmarad a celebek által elvárttól. Gyakorlatilag áznak, fáznak. Csuromvizesen alszanak, szinte embertelen körülmények között. Többségük megpróbálja valahogy átvészelni a nehéz napokat, de egyikük gyakorlatilag fellázadt és keresetlen szavakkal gyalázta a példátlan helyzetért szerinte felelős személyeket. Nem igazán emlékszünk, hogy valaha is történt volna hasonló adásban. Az eset abban is különleges, hogy a szokásos sunnyogás helyett ezúttal a szerkesztők leadták a jelenetet, ahol Anger Zsolt tényleg keresetlen szavakkal, káromkodva osztja ki a stábot, számon kérve lehetetlen helyzetet.

Médiatörténeti pillanat, leadták a balhét:

Kapjátok be a f.szomat! Teljesen hülyék vagytok b.zd meg?!

Ma ismét hazamegy valaki. Sőt azt is láthatjuk, hogy mennyi élelmet sikerült megszerezniük Gabónak és Kabátnak, az éjszakai, félelmetes bátorságpróbájukon.

Nyomj te is egy megosztást!

.

0 Tovább

Lájk és nem maradsz le egyetlen hírről sem!

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Debit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Debit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Forex Brokers forex broker, forex brokers, best forex broker, best forex brokers, 100 forex brokers, forex broker comparison, forex brokers list, forex broker list, top forex brokers, forex broker reviews, forex trading brokers, brokers forex, forex broker review, forex brokers australia, uk forex brokers, ecn forex brokers, forex options brokers, canadian forex brokers, forex brokers uk, forex broker rating forex strategy, forex strategies, forex trading strategies, forex strategy builder, forex trading strategy, best forex strategy, forex scalping strategy, forex scalping strategies, trading strategies forex online forex, forex online, online forex trading, forex trading online, forex online trading, online trading forex, forex online forex, online trading in forex, forex company online, trading online forex, trade forex online, forex exchange online, online forex trading forex, online forex and, online forex market, currency forex online, trade online forex, forex training online, online forex handel, online forex trading biztosito online biztosító biztositas online online casinos top business schools angol nyelvtanfolyam budapest fogászati implantátum fogászati rendelők youtube videos befektetési arany arany kereskedelem Debit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Debit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Forex Brokers forex broker, forex brokers, best forex broker, best forex brokers, 100 forex brokers, forex broker comparison, forex brokers list, forex broker list, top forex brokers, forex broker reviews, forex trading brokers, brokers forex, forex broker review, forex brokers australia, uk forex brokers, ecn forex brokers, forex options brokers, canadian forex brokers, forex brokers uk, forex broker rating forex strategy, forex strategies, forex trading strategies, forex strategy builder, forex trading strategy, best forex strategy, forex scalping strategy, forex scalping strategies, trading strategies forex online forex, forex online, online forex trading, forex trading online, forex online trading, online trading forex, forex online forex, online trading in forex, forex company online, trading online forex, trade forex online, forex exchange online, online forex trading forex, online forex and, online forex market, currency forex online, trade online forex, forex training online, online forex handel, online forex tradingDebit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Debit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Forex Brokers forex broker, forex brokers, best forex broker, best forex brokers, 100 forex brokers, forex broker comparison, forex brokers list, forex broker list, top forex brokers, forex broker reviews, forex trading brokers, brokers forex, forex broker review, forex brokers australia, uk forex brokers, ecn forex brokers, forex options brokers, canadian forex brokers, forex brokers uk, forex broker rating forex strategy, forex strategies, forex trading strategies, forex strategy builder, forex trading strategy, best forex strategy, forex scalping strategy, forex scalping strategies, trading strategies forex online forex, forex online, online forex trading, forex trading online, forex online trading, online trading forex, forex online forex, online trading in forex, forex company online, trading online forex, trade forex online, forex exchange online, online forex trading forex, online forex and, online forex market, currency forex online, trade online forex, forex training online, online forex handel, online forex tradingDebit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Debit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Forex Brokers forex broker, forex brokers, best forex broker, best forex brokers, 100 forex brokers, forex broker comparison, forex brokers list, forex broker list, top forex brokers, forex broker reviews, forex trading brokers, brokers forex, forex broker review, forex brokers australia, uk forex brokers, ecn forex brokers, forex options brokers, canadian forex brokers, forex brokers uk, forex broker rating forex strategy, forex strategies, forex trading strategies, forex strategy builder, forex trading strategy, best forex strategy, forex scalping strategy, forex scalping strategies, trading strategies forex online forex, forex online, online forex trading, forex trading online, forex online trading, online trading forex, forex online forex, online trading in forex, forex company online, trading online forex, trade forex online, forex exchange online, online forex trading forex, online forex and, online forex market, currency forex online, trade online forex, forex training online, online forex handel, online forex tradingDebit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Debit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Forex Brokers forex broker, forex brokers, best forex broker, best forex brokers, 100 forex brokers, forex broker comparison, forex brokers list, forex broker list, top forex brokers, forex broker reviews, forex trading brokers, brokers forex, forex broker review, forex brokers australia, uk forex brokers, ecn forex brokers, forex options brokers, canadian forex brokers, forex brokers uk, forex broker rating forex strategy, forex strategies, forex trading strategies, forex strategy builder, forex trading strategy, best forex strategy, forex scalping strategy, forex scalping strategies, trading strategies forex online forex, forex online, online forex trading, forex trading online, forex online trading, online trading forex, forex online forex, online trading in forex, forex company online, trading online forex, trade forex online, forex exchange online, online forex trading forex, online forex and, online forex market, currency forex online, trade online forex, forex training online, online forex handel, online forex trading