Halálosan féltékeny ifjú barátnőjére Pintér Tibor - A lány fotóit elnézve lehet is miért

http://vipzone.reblog.hu/files/pinter4.jpg?full=1

Lehetnék én akármennyire kigyúrt, ha belül nem lennék szép, a lelkemben nem lakna művészet, muzsika…

(Pintér Tibor, Tenya)


Tenya már ezerszer megbánhatta, hogy elment celebkedni a dzsungelbe. Egyrészről, mert sikeresen bolondot csinált magából, miközben magabiztosan nyomult Tóth Andira, másrészről, meg az ebből következő médiafigyelem miatt egy ország figyelt fel az itthoni, csinos 19 éves barátnőjére.

Elég féltékeny típus, főleg az elmúlt egy hónapban vettem észre, hogy nehezebben viseli, ha mások is szemet vetnek rám. (…) sokszor kapok olyan férfiaktól is üzeneteket, akik bókolnak. Tibi ezt nehezen viseli, nagyon féltékeny az utóbbi időben, de szerintem ez azért lehet, mert egyre fontosabb vagyok a számára.

Pintér szerint egyáltalán nem gond az ő féltékenysége. Amilyen fotók a napokban napvilágot láttak a barátnőjéről, ez természetes.

Egy egészséges féltékenység, a harc a szerelemben és a szexualitásban nagyon jó hajtóerő. Mindenki olyan nőt szeretne, aki mások számára is vonzó, szexi. Ránk is jó hatással van ez a kis plusz.

Friderika, az ifjú barátnő. Nem csoda, hogy Pintér Tibor féltékeny, ha ilyen fotókon csámcsognak a rajongók:

Tenya szépséges barátnőjének vérforraló fotói

Friderika ráadásul a napokban második lett egy szépségversenyen, ami csak olaj a tűzre, ami a férfiak érdeklődését illeti. A rajongók gyűlnek és gyűlnek a széplány közösségi oldalain, amit a 43 éves barátja eléggé nehezen visel. Pintér Tenya egyébként úgy látja, hogy amíg ő a barátnőjére, addig az emberek rá féltékenyek. Irigylik kigyúrt felsőtestét, a sikereit, a fiatal barátnőjét.

Sokan beszólnak, hogy ez a hülye hova gyúr ennyit. Erre én azt mondom, hogy bátran irigykedhetnek rám, 43 évesen ilyen jó kondiban vagyok, és egy húszéves szépség a barátnőm.

Még sokáig félmeztelenre fogok vetkőzni a darabokban, mert a szerepeim megkívánják. Lehetnék én akármennyire kigyúrt, ha belül nem lennék szép, a lelkemben nem lakna művészet, muzsika és tartalom...

Tenyát a napokban fogadta vissza barátnője, miután előzőleg szakított vele a kínos Tóht Andis incidens miatt.

Nyomj te is egy megosztást!

.

0 Tovább

Rendőrök üldözték az autópályán! Megpróbált megszökni Pumped Gabó! - Videóval

Fotó: Blikk

A most következő történet teljesen friss és semmi köze bármilyen tévésorozathoz.

3o éves, lepukkant BMW- jével indult hazafelé a repülőtérről Pumped Gabó és mellette kedvese, az ebül szerzett Luna. Alig pár perce autóztak csupán, amikor meg kellett állniuk tankolni. A benzin vételezése azonban kudarcba fulladt, mert Gabó még az utolsó métereken elkezdte égetni a gumikat, próbálva megpörgetni a tengelye körül az autót. Gondolta menőzik egy kicsit a szintén tankolni vágyó rajongóknak.

Az éppen ott várakozó rendőrségnek érthető módon nem tetszett, hogy valaki egy őskori járgánnyal le akarja tarolni a benzinkutat, ezért harsány szirénaszóval megállásra szólították fel az afrikai valóságshowból éppen csak, hogy hazatért fiatalembert.

Mit tesz egy átlagpolgár, ha a rend őrei igazoltatás szándékával felszólítják, hogy álljon félre az autójával? Nagyrészünk ilyenkor úgy gondolja, hogy más választásunk nem lévén megállunk. Jöjjön, aminek jönnie kell. De nem ám a mi Gabónk, aki lehet hirtelen bevizelt ijedtében, mint a dzsungelben és első gerjedelmében a gázra lépett és megpróbált elmenekülni a közegek elől. Irány az autópálya és huss. Köd előtte, köd utána!

Hülyeséget csináltam, mert mentünk az autópályán és le akartam állni, tankolni. A kút előtt volt egy kis placc, örültem, hogy végre elrúghattam neki, és megforgattam az autót, de pont ott voltak a rendőrök.

Pár kilométer megtétele után azonban szomorúan kellett konstatálnia, hogy a szökési mestertervben néhány gikszer került. Először is a két zseni az autóban közösen rájött, hogy a tankban még lötyögő pár deciliter üzemanyaggal nem lesz olyan egyszerű megvalósítani a menekülést. Ráadásul amint hátrapillantottak a visszapillantó tükörben, azzal is szembesülniük kellett, hogy a fenekük alatt köhögő, éltes korú ronccsal legfeljebb akkor tudnának meglépni, az irántuk egyre jobban érdeklődő rendőrök elől, ha azok a röhögéstől lesodródnak a sztrádáról.

Ezért aztán Pumped Gabó úgy döntött, megadják magukat.

Videónk is van. Ha valaki azt hinné, hogy ilyen nincs és csak kitaláltuk, itt a bizonyíték:

Pumped Gabó menekült, amíg tudott, azután feladta

A folytatásról annyit, hogy feltehetően a járőrök is nézhették a Celeb vagyok ments ki innent, esetleg valamelyikük látta a fiú napokban napvilágra került kikötözős melegp.rnóját, de mindenesetre úgy vélhették, van a fiúnak elég baja úgy is. Mást hasonló esetben szinte biztosan előállítottak volna, de Pumpásnak csak egy vastag büntetést osztottak ki. Nyílván úgy gondolhatták, majd tanul ebből is a fiú.

Közúti veszélyeztetés miatt kaptam egy csekket 45 ezer forintról. Van rá harminc napom, hogy befizessem. Jól jártam, ez nagyon baráti, mert akár a jogsimat is bevonhatták volna, de szerencsére észhez tértem, és megálltam.

Gabónak az egészből egyébként kb. annyi esett le, hogy remek vezetési adottságait felhasználva tárgyalásba kíván bocsátkozni az RTL klub embereivel, hogy szerződjenek le vele egy Budapest-Bamakó utazásra, amely kalandok levideózásából reméli médiakarrierje folytatását a fiatal tévésztár.

Gabó egyébként hazafelé lerobbant az autópályán, mert kifogyott a benzin az autójából…

Nyomj te is egy megosztást!

.

0 Tovább

Több gyilkosság is történt VV Fanni környezetében

http://hungaryexpres.com/wp-content/uploads/2017/12/fannn.jpg?full=1

Másik nőt is megöltek Fanni lakóparkjában

Egyre több rejtélyes szálra derül fény szegény Fanni eltűnése és feltételezett meggyilkolása után.

Most kiderült, hogy nem is ő volt az első pr.stituált, aki a luxuslakótelepen lelte halálát. Az akkori eset nem kapott olyan nagy médiafigyelmet, mint a közismert VV Fanni szomorú története, de most megszólalt egy informátor, aki nagyon is jól emlékezett a korábbi ügyre.

Ez az eset is nagyon felkavarta az ott lakókat, de mivel ismeretlen lányról volt szó, nem kapott akkor médiaérdeklődést, mint VV Fanni esete. A lakóparkban akkoriban azt beszélték, hogy több lányokat futtató is aktívan üzletel, és a rivalizálás, a kapzsiság vezetett a tragédiá­hoz.

Gyakorlatilag azt állítja az informátor, hogy a Marina parton komolyan kiépült a testükből élő lányok hálózata, ami hatalmas üzletté vált. És mint minden ehhez hasonló üzletnél, itt is feltűntek azok, akik részt kéretek a bevételből. Csakhogy Fanni egyedül dolgozott, nem volt „védelmezője”. Egy bennfentes szerint igaz, hogy óriási összegeket keresett a lány, amiből a szüleit is támogatta, de mivel egyedül fogadta a kuncsaftokat a rá leselkedő veszély is sokkal nagyobb volt.

Nagyon jól megélt ebből Fanni, az biztos. Úgy tudom, neki nem volt főnöke, maga intézte a bizniszt, de mivel ez a szakma is elég „kicsi”, elképzelhető, hogy voltak átfedések a kuncsaftok között, és az is, hogy volt, akinek ez nem tetszett.

Ha ez nem lenne elég december 12-én a lakópark bejáratához közel ismét egy 43 éves nő holttestére bukkant a rendőrség, akit olyan súlyosan bántalmaztak, hogy belehalt a sérüléseibe. Rövid idő alatt ő volt a harmadik, aki az életét vesztette az elátkozott helyen.

Fanni feltételezet gyilkosáról közben az is kiderült, hogy aktívan vadászott nőkre a Facebookon. Ráadásul olyan ismert személyekre is kivetette a hálóját, mint például Orosz Barbara, aki pár napja elszörnyedve vette észre, hogy nemcsak, hogy az ismerősei listáján van a férfi, de az levélben meg is próbálta vele felvenni a kapcsolatot.

http://vipzone.reblog.hu/files/orosz_barb.jpg?full=1

Hátborzongató és a hideg futkos a hátamon, hogy az ismerősöm egy feltételezett gyilkos. Üzent is nekem, valamiért azonban nem válaszoltam neki, pedig ez nem szokásom.


Ezekkel az üzenetekkel akarta Orosz Barbarát behálózni B. László

B. László ezek szerint meglehetősen aktív volt a Facebookon. A rendőrség nyilván szívesen fel is térképezné az üzenetváltásait. A férfi adatlapja jelenleg még aktív számtalan látogatója nem is rejti véka alá a vele kapcsolatos véleményét.

Az előzetesben ülő férfi környezete továbbra sem tudja elhinni, hogy igazak lehetnek a vele szemben felsorakoztatott vádak. Az egyik volt tanára szerint egy igazi angyal volt.

Tisztességes, szerető családban nőtt fel Lackó, az édesanyja egy igazi angyal. A nagyszülei is mindig imádták. Hihetetlen, hogy gyilkossággal. Ígéretes tehetség volt, igazi hajtós, de jó gyereknek ismertem. Utoljára Dunaújvárosban futottunk össze két éve. Ugyanolyan volt, mint kiskorában, kedves, udvarias, érdeklődő. Váltottunk pár szót, kérdeztem, hogy megnősült-e már, mondta, hogy még nem, de barátnője van.

Kapcsolódó cikkek:

Szex közben halhatott meg VV Fanni? - Döbbenetes dolog derült ki!

Rejtélyes telefonhívás VV Fanni ügyében! Előkerült egy titokzatos széf is

Nyomj te is egy megosztást!

.

0 Tovább

Kiderült mit rejt VV Fanni lezárt lakása. Elbocsátottak egy embert a lány halála miatt

Blikk

A november 20-án eltűnt Novozánszki Fanni édesapja és édesanyja a múlt hét végén összepakolták lányuk ruháit, bútorait a budapesti albérletében, s hazavitték magukkal Martonvásárra.

A szülők titokban még reménykednek, hogy lányuk hazatér, de tudják, erre már szinte semmi esély, a rendőrök két hete közölték velük, a továbbiakban csak Fanni holttestét keresik.

A november 20-án eltűnt Novozánszki Fanni édesapja és édesanyja a múlt hét végén összepakolták lányuk ruháit, bútorait az egykori ValóVilág-szereplő budapesti albérletében, s hazavitték magukkal Martonvásárra – ehhez minden lelkierejükre szükségük volt.

A szülők titokban még reménykednek, hogy lányuk hazatér, de tudják, erre már szinte semmi esély, a rendőrök két hete közölték velük, a továbbiakban csak Fanni holttestét keresik.

- Szomorú, hogy csak ennyi marad egy ember után. Dobozok, zsákok... – csuklott el a megtört édesanya, Kati hangja. – Néztem Fanni ruháit, szebbnél szebb darabok, olyan jó ízlése volt a lányomnak! Nem bírtam ki zokogás nélkül, amikor a kezembe került egy pólója, amin a saját arcképe volt, de az is megviselt, amikor találtam róla egy festményt. Senkinek nem kívánom, hogy ezt át kelljen élnie. Elvették a gyönyörű lányomat, ezért valakinek felelnie kell!

Fanniról egyre különösebb felvételek kerültek elő:

Fanni utolsó pár napja. Döbbenetesen nézett ki már ekkor - videó

Fanni két kutyája, Minnie és Kevin egy ideig a lány volt párjánál vendégeskedtek, majd egy barátnő vigyázott rájuk, ám a család már az ebeket is hazavitte, azaz minden, ami egykor Fannié volt, már a család martonvásári házában van.

– Nem is tudom, mit kezdünk ennyi mindennel. Ha Fanni hazajön, mindent visszakap, de tudom, hogy ez már nem történik meg – zokogott a gyászoló édesanya.

A lány eltűnésével kapcsolatban november 27-én előzetes letartóztatásba helyeztek egy férfit, aki még nem tett beismerő vallomást.

Információk szerint azonnali hatállyal kirúgták azt a recepcióst, aki Fanni eltűnésének estéjén adott szolgálatot. Az éppen ügyelő portás ugyanis szinte semmit nem vett észre a történtekből, pedig a hírek szerint elrablója a dulakodást követően ölben cipelte le az épület mélygarázsába az alélt lányt, akit kocsijának csomagtartójába gyömöszölt.

Nyomj te is egy megosztást!

.

0 Tovább

Tóth Andi igent mondott Pintér Tibornak. Tenya nem adta fel!

http://vipzone.reblog.hu/files/pinter_toth_andi.jpg?full=1Szerintem Andi maga sem tudja, mennyire tehetséges, már az X-Faktorban arra gondoltam, milyen komplett kis színésznő ez a lány!

Mint az várható volt, Pintér Tibor nem adta fel és taktikát váltott. Úgy látszik a dzsungelben ráébredt mekkora tehetség Tóth Andi és most hirtelen egy egész musical főszerepét szeretné rábízni. Állítja már semmit sem akar a fiatal lánytól, csak együtt dolgozni vele. A Zámbó Jimmyről készülő szenzációsnak ígérkező előadásban. Az, hogy Tenya barátnője, - aki éppen csak, hogy visszafogadta - mit fog szólni, sejtjük. A komoly, szakmai döntés meghozatalában nyilván semmilyen szerepet nem játszott, hogy a napokban látott napvilágot egy videó, ahol a csinos fiatal énekesnő p.céran szerepel.


BLIKK

Igent mondott Pintér Tibornak (43) Tóth Andi (18)! A Nemzeti Lovas Színház vezetője felkérte az X-Faktor-győztes fiatal lányt, hogy legyen ő a női főszereplője készülő Jimmy-musicaljének. Andit érdekli a dolog, a részletekről a héten ülnek le tárgyalni.

– Alapvetően egy olyan darabot szerettem volna készíteni Zámbó Jimmyről, amely azt mutatja be, hogy milyen különleges és szenvedélyes kapcsolata volt a nőkkel. Nem az életét visszük végig pontról pontra, hanem egy nővel való szerelmén keresztül ábrázoljuk azt, milyen is volt ő, miközben a 22 legszebb slágere is elhangzik. Erre a női főszerepre kértem fel Tóth Andit, akit egy csodálatos énekesnőnek és egy tehetséges színésznőnek tartok – árulta el Pintér Tibor, aki már az RTL Klub tehetségkutatójában kiszúrta magának az énekesnőt.

Tóth Andi pucér idomai - Videóval

A Celeb vagyok, ments ki innen! műsorban Pintér férfiként ostromolta a fiatal lányt, felmerül a kérdés, hogy a szerep felajánlása vajon az énekesnőnek és leendő színésznőnek szól-e. Természetesen Pintér barátnője, Frida is beleszólhat még a dologba, hiszen ő éppen azért akarta kiadni párja útját, mert a színész mindent megtett Andi meghódítása érdekében.

– A Celeb vagyok… nagy része show volt, ezt most már Frida is tudja. Igaz, még van benne fájdalom ezzel kapcsolatban, és nem is bízik bennem teljesen, de be szeretném neki bizonyítani, hogy nincs oka kételkedni. Tóth Andira pedig úgy gondolok, mint egy tehetséges kollégára, és hiszem, hogy hatalmas jövő áll előtte – jelentette ki a színész. Erről pedig, úgy tűnik, nemcsak a kedvesét, hanem a dzsungelben szinte már-már zavarbaejtően ostromolt Tóth Andit is sikerült meggyőznie.

Ő ugyanis elsőre igent mondott a felkérésre.

– Nagyon érdekel a dolog, igaz, a részleteket még nem beszéltük át, de amennyit eddig hallottam a darabról, az tetszik.

Pintér Tibor a Zámbó család tajaitól kért engedélyt arra, hogy készülhessen egy darab, amely felvonultatja a 17 éve elhunyt sztár életművét.

– Edit asszonnyal és a legidősebb fiával, Krisztiánnal egyeztettem, nekik nagyon tetszett a forgatókönyv, ezért bele is mentek abba, hogy elkészülhessen a musical.

Nyomj te is egy megosztást!

.

0 Tovább

Lájk és nem maradsz le egyetlen hírről sem!

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Debit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Debit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Forex Brokers forex broker, forex brokers, best forex broker, best forex brokers, 100 forex brokers, forex broker comparison, forex brokers list, forex broker list, top forex brokers, forex broker reviews, forex trading brokers, brokers forex, forex broker review, forex brokers australia, uk forex brokers, ecn forex brokers, forex options brokers, canadian forex brokers, forex brokers uk, forex broker rating forex strategy, forex strategies, forex trading strategies, forex strategy builder, forex trading strategy, best forex strategy, forex scalping strategy, forex scalping strategies, trading strategies forex online forex, forex online, online forex trading, forex trading online, forex online trading, online trading forex, forex online forex, online trading in forex, forex company online, trading online forex, trade forex online, forex exchange online, online forex trading forex, online forex and, online forex market, currency forex online, trade online forex, forex training online, online forex handel, online forex trading biztosito online biztosító biztositas online online casinos top business schools angol nyelvtanfolyam budapest fogászati implantátum fogászati rendelők youtube videos befektetési arany arany kereskedelem Debit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Debit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Forex Brokers forex broker, forex brokers, best forex broker, best forex brokers, 100 forex brokers, forex broker comparison, forex brokers list, forex broker list, top forex brokers, forex broker reviews, forex trading brokers, brokers forex, forex broker review, forex brokers australia, uk forex brokers, ecn forex brokers, forex options brokers, canadian forex brokers, forex brokers uk, forex broker rating forex strategy, forex strategies, forex trading strategies, forex strategy builder, forex trading strategy, best forex strategy, forex scalping strategy, forex scalping strategies, trading strategies forex online forex, forex online, online forex trading, forex trading online, forex online trading, online trading forex, forex online forex, online trading in forex, forex company online, trading online forex, trade forex online, forex exchange online, online forex trading forex, online forex and, online forex market, currency forex online, trade online forex, forex training online, online forex handel, online forex tradingDebit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Debit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Forex Brokers forex broker, forex brokers, best forex broker, best forex brokers, 100 forex brokers, forex broker comparison, forex brokers list, forex broker list, top forex brokers, forex broker reviews, forex trading brokers, brokers forex, forex broker review, forex brokers australia, uk forex brokers, ecn forex brokers, forex options brokers, canadian forex brokers, forex brokers uk, forex broker rating forex strategy, forex strategies, forex trading strategies, forex strategy builder, forex trading strategy, best forex strategy, forex scalping strategy, forex scalping strategies, trading strategies forex online forex, forex online, online forex trading, forex trading online, forex online trading, online trading forex, forex online forex, online trading in forex, forex company online, trading online forex, trade forex online, forex exchange online, online forex trading forex, online forex and, online forex market, currency forex online, trade online forex, forex training online, online forex handel, online forex tradingDebit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Debit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Forex Brokers forex broker, forex brokers, best forex broker, best forex brokers, 100 forex brokers, forex broker comparison, forex brokers list, forex broker list, top forex brokers, forex broker reviews, forex trading brokers, brokers forex, forex broker review, forex brokers australia, uk forex brokers, ecn forex brokers, forex options brokers, canadian forex brokers, forex brokers uk, forex broker rating forex strategy, forex strategies, forex trading strategies, forex strategy builder, forex trading strategy, best forex strategy, forex scalping strategy, forex scalping strategies, trading strategies forex online forex, forex online, online forex trading, forex trading online, forex online trading, online trading forex, forex online forex, online trading in forex, forex company online, trading online forex, trade forex online, forex exchange online, online forex trading forex, online forex and, online forex market, currency forex online, trade online forex, forex training online, online forex handel, online forex tradingDebit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Debit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Forex Brokers forex broker, forex brokers, best forex broker, best forex brokers, 100 forex brokers, forex broker comparison, forex brokers list, forex broker list, top forex brokers, forex broker reviews, forex trading brokers, brokers forex, forex broker review, forex brokers australia, uk forex brokers, ecn forex brokers, forex options brokers, canadian forex brokers, forex brokers uk, forex broker rating forex strategy, forex strategies, forex trading strategies, forex strategy builder, forex trading strategy, best forex strategy, forex scalping strategy, forex scalping strategies, trading strategies forex online forex, forex online, online forex trading, forex trading online, forex online trading, online trading forex, forex online forex, online trading in forex, forex company online, trading online forex, trade forex online, forex exchange online, online forex trading forex, online forex and, online forex market, currency forex online, trade online forex, forex training online, online forex handel, online forex trading