Igen jól olvasod! Használt bugyijait is árulja Bódi Sylvi

 
Azzal magyarázza a szépséges modell hölgy a készülő tranzakciót, hogy bár számára ez a dolog teljesen idegen, de hát a p.rverz férfiak részéről erősen jelentkezett egy ilyen igény. Ezért hát megadja magát a közakaratnak és nem áll ellen tovább. Így aztán mostantól bármely földi halandó, ha elegendő pénz áldoz rá, akkor tulajdonosa lehet egy olyan alsóneműnek, amelyben korábban Syilvi csodálatos feneke és egyéb szépséges alkatrészei töltöttek el valamennyi időt. Azután, hogy ki mit kezd majd a megszerzett bugyikával, az persze már legyen az ő dolga.
Eddig is dívott ez a fajta üzlet fiatal lányok körében, akik viseletes fehérneműiket igyekeztek értékesíteni az érdeklődő férfiaknak. A megrendelő igénye szerinti ideig hordva és természetesen nem kimosva azt. Ott néhány ezer forintért már hozzá lehet jutni egy izgalmas darabhoz. Hogy Bódi Sylvi esetében milyen állapotban lehet majd megvásárolni a csipkés csodákat nem derül ki az ajánlatból. De azt már jelezte, hogy férfi megrendelőinek tízszeres áron hajlandó csak eladni a teste érintésével értéknövelt csodabugyikat.
Ilyen és ehhez hasonló csipkecsodákat vásárolhatnak meg majd a férfiak Sylvitől. Az élelmes modell szépséges testén is megcsodálhatók a fantasztikus bugyik:
Amióta elindítottam a Facebookos gardróbvásár oldalamat azóta folyamatosan bombáznak mindenféle kérésekkel. A legtöbben a hadd ne mondjam milyen bugyijaimra szeretnének licitálni… A első ilyen megkeresésnél nagyon ledöbbentem. De mivel folyamatosan érkeznek a hasonló üzenetek… mára már megszoktam. A nyomásnak viszont nem engedtem. Eddig. De most úgy döntöttem, hogy a keresethez igazítom a kínálatot. Abban bízva, hogy egyszer s mindenkorra leszállnak a témáról. Szóval holnap este feltöltöm a Bódi Sylvi gardróbvásár első bugyogó albumát. (…) Mondjuk lesz egy nagyon extra darab… Ha férfi stoppol, esküszöm, hogy az eredeti ár tízszeresét fogom elkérni!

Nyomj te is egy megosztást!

.

 

1 Tovább

Szörnyűség! Kiderült mi történt VV Fanni holtestével

VV Fanni BulvárHatalmas összegeket emészt fel a Fanni teste utáni nyomozás, illetve az ügy tisztázására tett kísérletek. A nyomozók az elmúlt hetek alatt megállás nélkül dolgoztak, még az ünnepek alatt is. Folyamatosan kutyákkal, élőlánccal keresik a nyomokat, de még drónokat is bevetettek a hajszában.
Ugyanis, mint kiderült a tettes egészen elképesztő módon nem szabadult meg azonnal az áldozatától, hanem a bizonyítékot közel négy napig az autója csomagtartójában tartotta és hurcolta össze, vissza országszerte. A bérelt jármű útvonalát az abban lévő GPS információi alapján és a térfigyelő kamerák felvételeinek a segítségével próbálják meg pontosan beazonosítani. De mivel a tettes a kérdéses 4 nap alatt sok száz kilométert bejárt, nagyon nehéz dolga van a rendőrségnek, hiszen ez idő alatt bárhol elrejthette áldozatának maradványait B László.    
 
 Fanni az utolsó időkben döbbenetesen megváltoztatta a külsejét, rá sem lehetett már ismerni:

 

Egy ilyen kaliberű nyomozás költségei, ahol ennyi ember dolgozik közel két hónapja, ráadásul az elérhető legmodernebb módszerekkel és eszközökkel is kutatnak, akár a százmillió forintot is elérhetik. Ez napról napra növekszik, az összeget az esetek nagy részében az elítélttel fizettetik meg – állítja a hasonló eseteket jól ismerő szakértő.
Fanni szüleinek ügyvédje szerint a család már semmi reményt nem fűz ahhoz, hogy életben megtalálják a lányukat, de mindenképpen szeretnék, ha mihamarabb megkapnák legalább a testet, hogy méltóképpen tudjanak búcsút venni tőle.

A nyomozásra való tekintettel nem árulhatok el részleteket. Azt elmondhatom, hogy kegyeleti okok miatt a Novozánszki család nagyon várja, hogy előkerüljön imádott lányuk holtteste, mert az édesanyja szeretné elhamvasztatni.
 
Fanni november 20-án tűnt el a budapesti luxus apartmanjából. Pár nappal később őrizetbe vették, majd előzetes letartóztatásba helyeztek egy dunaújvárosi férfit, aki korábban MSZP-s színekben a helyi választásokon is indult. Március végéig helyezték egyelőre előzetesbe, de félő, hogy, ha nem találják meg a maradványokat, akkor akár előbb, vagy utóbb meg is úszhatja a komolyabb felelőségre vonást

Nyomj te is egy megosztást!

.

 

1 Tovább

Százmilliós autóval pózol VV SomaNagyon felvitte az Isten a dolgát Somának. Pár napja Budapest belvárosában leparkolt egy égszínkék Lamborghini és a járókelők legnagyobb megdöbbenésére, testőrei kíséretében kiszállt belőle a Valóvilág nyertes VV Soma. Na de mi történt? Ennyire jól befektette volna a fiatal fiú a 36 millió forintos nyereményét? Pillanatok alatt kisebb tömeg alakult ki a fekete napszemüvegben rejtező aranyifjú körül és megindult az autogram vadászat és a fotózkodás.

Természetesen videónk is van róla, amikor a százmilliós autóval begördült az elképedt emberek közé: 

Soma megjelent, de mi történt igazából?

Nyomj te is egy megosztást!
.
 
0 Tovább

Hatalmas összegeket keresett naponta VV Fanni! - Kiderültek a lány pénzügyei – Döbbenetes információk következnek!

Megszólalt a novemberben eltűnt lány ügyeit jól ismerő kolléganője, aki szintén abban a luxus lakóparkban fogadta az ügyfeleit, mint Fanni. Kiderült, hogy minden valószínűség szerint sok-sok tízmillió forint pihenhet valahol egy számlán, vagy széfben, amit az elmúlt pár évben keresett meg a testével.
Fanni ugyanis átlagban 5 férfit fogadott egy nap, akik az alapszolgáltatásáért 30 ezer forintot fizettek óránként. Ez már alapból is havi 4,5 millió forint körül jár adómentesen, de informátorunk szerint, az extra szolgáltatásokért kapott plusszal együtt ez inkább 7-8 milliót jelenthetett havonta. A férfiaktól kapott ajándékokról nem is beszélve.
A fenti számokat összeadva az a hihetetlen következtetés adódik, hogy az egykori VV Fanni az utóbbi két évben megközelítőleg 200 millió forintot is megkereshetett, amikor pénzre váltotta a tévéshowban szerzett ismertségét.
Legutoljára már olyan fotókkal hirdette magát, amik miatt nem is csoda, hogy sorban álltak nála a kuncsaftok.
 

A napokban találták meg Fanni eltüntetett hirdetéseit, ahol különleges szolgáltatásait népszerűsítette elképesztő fotóival:

Fanni eltüntetett sz*xhirdetései. Elképesztő fotókkal


Elegem van abból, hogy Fannit mindenhol csak prostituáltként emlegetik, miközben ez csak a munkája volt, ahogyan nekem is. Ő egy céltudatos, megfontolt lány volt, aki tudta, mit és miért tesz.
Rengeteg pénzt keresett, hiszen az ismertsége jól jött ebben az iparban. Az ő helyzetében egy óráért harmincezret is elkérhetett, és akkor még nem beszéltünk az extrákról. Milliókat tett félre egy jobb életre, és remélem, hogy mégsem az történt vele, amit mondanak, csak egyszerűen kiszállt és valahol külföldön kezdett új életet.

Nyomj te is egy megosztást!
.
 

0 Tovább

Thai masszázsszalon alapítása, ügyintézés, thai masszőzök, masszőrök közvetítése

 

Angolul beszélő, magasan szakképzett thai masszőzök, szerződtethetők akár teljes ügyintézéssel is.  

 

Thai masszázsszalont szeretne nyitni, de nem tudja hogyan induljon el? Gondjai vannak az üzemeltetéssel, esetleg a thai masszőzökkel? Vállaljuk új és meglévő masszázsszalonok szakmai menedzselését, tanácsadás, probléma megoldás. A munkavállalók etikai képzése, betanítása az európai normákhoz! Magyar, angol, thai nyelvű asszisztencia. 

 

Meglévő és újonnan nyíló thai masszazsszalonoknak közvetítünk, szakképzett thai masszőzöket, masszőröket. Teljes ügyintézéssel is. Bármilyen kapcsolódó probléma megoldás, tanácsadás.  

Ha egyéb munkaerő igénye van szintént tudunk segíteni. Betanított munkás, szakmunkások teljes közvetítése, két éves szerződéssel.  

 

Telefon/viber: 0670 6043759 

 

Facebook.com/Thaimasszorok.Kozvetitese.Vizum.Munkavallalas  

 

Email: thai.masseurs@gmail.com  

 

Thai masszőzre, masszőrre van szüksége?  

 

Thai masszázsszalont nyitna, de nem tudja, hogyan induljon el? Nincs tisztában a szükséges tudnivalókkal? Túl bonyolultnak tűnik az ügyintézés? Nem tudja, honnan szerezze be a munkaerőt, a thai masszőz \ masszőröket? Nincs thaiföldi kapcsolata?Nem beszéli a nyelvet?  

Esetleg a már meglévő szalonjában akadtak problémái a munkavállaló thai masszőzökkel, lehet az nyelvi probléma, vagy akár más jellegű. Komplett segítség thai masszázsszalon nyitásához. Tanácsadás.  

 

Vállaljuk thai masszázsszalon alapítását akár komplett ügyintézéssel is. Vállaljuk már működő szalon menedzselését, ott meglévő problémák kezelését. Thai nyelvű kommunikáció igény szerint. Thai masszőzökre \ masszőrökre van szüksége teljes munkavállalási engedély, illetve vízum ügyintézéssel? Mi segítünk.  

Komoly elismert thaiföldi masszázsiskolában végzett masszőzök \ masszőrök közvetítése Magyarországra és Európába, garanciával. Minden thaiföldi munkavállaló több éves gyakorlattal rendelkezik. Az összes szükséges masszázstechnikát jól ismeri. Olajos masszázs, thai tradicionális masszázs, lábmasszázs, aromamasszázs, stb.  

 

Ne kockáztasson! A folyamat maga meglehetősen bonyolult. Komoly buktató lehet a nem megfelelő lányok kiválasztása, de bangkoki ügyintézéshez is szükséges a megfelelő hely és nyelvismeret. Akárcsak egy szükséges dokumentum hiánya odáig vezethet, hogy az alkalmazni kívánt thai masszőz \ masszőr még a kifizetett repülőjegy és érvényes vízum megléte esetén sem tud Magyarországra utazni, sok százezer forintos veszteséget okozva ezzel a munkáltatójának, az elvesztegetett időről és a kiesett haszonról nem is beszélve.  

 

Kapcsolatfelvétel:  

 

Facebook oldalunk:  

 

Facebook.com/Thaimasszorok.Kozvetitese.Vizum.Munkavallalas  

 

 

Telefon: 0670 6043759  

(Viber is)  

 

http://thai-masszazsszalon.blogspot.hu 

0 Tovább

Lájk és nem maradsz le egyetlen hírről sem!

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Debit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Debit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Forex Brokers forex broker, forex brokers, best forex broker, best forex brokers, 100 forex brokers, forex broker comparison, forex brokers list, forex broker list, top forex brokers, forex broker reviews, forex trading brokers, brokers forex, forex broker review, forex brokers australia, uk forex brokers, ecn forex brokers, forex options brokers, canadian forex brokers, forex brokers uk, forex broker rating forex strategy, forex strategies, forex trading strategies, forex strategy builder, forex trading strategy, best forex strategy, forex scalping strategy, forex scalping strategies, trading strategies forex online forex, forex online, online forex trading, forex trading online, forex online trading, online trading forex, forex online forex, online trading in forex, forex company online, trading online forex, trade forex online, forex exchange online, online forex trading forex, online forex and, online forex market, currency forex online, trade online forex, forex training online, online forex handel, online forex trading biztosito online biztosító biztositas online online casinos top business schools angol nyelvtanfolyam budapest fogászati implantátum fogászati rendelők youtube videos befektetési arany arany kereskedelem Debit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Debit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Forex Brokers forex broker, forex brokers, best forex broker, best forex brokers, 100 forex brokers, forex broker comparison, forex brokers list, forex broker list, top forex brokers, forex broker reviews, forex trading brokers, brokers forex, forex broker review, forex brokers australia, uk forex brokers, ecn forex brokers, forex options brokers, canadian forex brokers, forex brokers uk, forex broker rating forex strategy, forex strategies, forex trading strategies, forex strategy builder, forex trading strategy, best forex strategy, forex scalping strategy, forex scalping strategies, trading strategies forex online forex, forex online, online forex trading, forex trading online, forex online trading, online trading forex, forex online forex, online trading in forex, forex company online, trading online forex, trade forex online, forex exchange online, online forex trading forex, online forex and, online forex market, currency forex online, trade online forex, forex training online, online forex handel, online forex tradingDebit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Debit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Forex Brokers forex broker, forex brokers, best forex broker, best forex brokers, 100 forex brokers, forex broker comparison, forex brokers list, forex broker list, top forex brokers, forex broker reviews, forex trading brokers, brokers forex, forex broker review, forex brokers australia, uk forex brokers, ecn forex brokers, forex options brokers, canadian forex brokers, forex brokers uk, forex broker rating forex strategy, forex strategies, forex trading strategies, forex strategy builder, forex trading strategy, best forex strategy, forex scalping strategy, forex scalping strategies, trading strategies forex online forex, forex online, online forex trading, forex trading online, forex online trading, online trading forex, forex online forex, online trading in forex, forex company online, trading online forex, trade forex online, forex exchange online, online forex trading forex, online forex and, online forex market, currency forex online, trade online forex, forex training online, online forex handel, online forex tradingDebit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Debit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Forex Brokers forex broker, forex brokers, best forex broker, best forex brokers, 100 forex brokers, forex broker comparison, forex brokers list, forex broker list, top forex brokers, forex broker reviews, forex trading brokers, brokers forex, forex broker review, forex brokers australia, uk forex brokers, ecn forex brokers, forex options brokers, canadian forex brokers, forex brokers uk, forex broker rating forex strategy, forex strategies, forex trading strategies, forex strategy builder, forex trading strategy, best forex strategy, forex scalping strategy, forex scalping strategies, trading strategies forex online forex, forex online, online forex trading, forex trading online, forex online trading, online trading forex, forex online forex, online trading in forex, forex company online, trading online forex, trade forex online, forex exchange online, online forex trading forex, online forex and, online forex market, currency forex online, trade online forex, forex training online, online forex handel, online forex tradingDebit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Debit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Forex Brokers forex broker, forex brokers, best forex broker, best forex brokers, 100 forex brokers, forex broker comparison, forex brokers list, forex broker list, top forex brokers, forex broker reviews, forex trading brokers, brokers forex, forex broker review, forex brokers australia, uk forex brokers, ecn forex brokers, forex options brokers, canadian forex brokers, forex brokers uk, forex broker rating forex strategy, forex strategies, forex trading strategies, forex strategy builder, forex trading strategy, best forex strategy, forex scalping strategy, forex scalping strategies, trading strategies forex online forex, forex online, online forex trading, forex trading online, forex online trading, online trading forex, forex online forex, online trading in forex, forex company online, trading online forex, trade forex online, forex exchange online, online forex trading forex, online forex and, online forex market, currency forex online, trade online forex, forex training online, online forex handel, online forex trading

___

___

___

___