Döbbenetesen nagy összegért szerződött át Stohl András a TV2-höz

https://tv2.hu/data/files/559/559940.w.jpg?full=1

Mert gondolkodsz azon, hogy erkölcsileg, művészileg, vagy akár megélhetési szempontból mit jelenthet neked ez az ajánlat. Arra jöttem rá, hogy ez egy butaság, elég szomorú, hogy ide jutottunk, hogy azon kell gondolkodni, hogy az ember elmehet-e egy csatornához, vagy sem.

(részlet a Mokkának adott interjúból)

Borsonline

A színész szerződése ellentmond a piaci törvényeknek, állítják a szakemberek. A tévések szerint itthon nincsenek olyan magas gázsik, amilyennel Stohlt megkínálták.

Bolond lett volna nemet mondani a tíz hét alatt megkereshető pénzre – pusmogják a hazai televíziósok, akik tudni vélik, hogy Stohl András, a Sztárban sztár meglepetésigazolása több milliót fog keresni adásonként. Mint tudjuk Stohl Andrást leszerződtette a TV2, ő lesz a Sztárban sztár egyik zsűritagja Liptai Clau­dia, Majka és Papp Szabolcs mellett. Átigazolása az RTL-től nagy port kavart, hiszen másfél évtizede dolgozik a legnagyobb kereskedelmi tévének, hol műsorvezetőként, hol sorozatok főszereplő­jeként láthatják a nézők. Utóbbi sze­repe most is aktív, a Válótársak harmadik évada ősztől látható a csatornán. Akkorra már elindul a Sztárban sztár is, így elképzelhető, hogy ha a néző kapcsolgat, egyszerre láthatja a két konkurens csatornán András arcát (ha a Válótársakat nézi, esetleg más testrészét is…).

A színész döntése sokakat meglepett, kivéve a szakmabelieket. – Nyilvánvaló, hogy normális tévé ezen a piacon nem ad ennyit senkiért – mondja informátorunk, aki tisztában van a hazai tévé­sztárok honoráriumának nagyságrendjével. Úgy tudni – folytatja –, hogy adásonként több milliót kap, és mivel tíz részből áll a Sztárban sztár, egy kisebb vagyont keres a műsorral. Még csak meg sem kell hazudtolnia magát, nem hírműsort csinál, azt gondol a politikáról, amit akar, beül egy szórakoztató műsorba, amiben egyébként biztosan tök jó lesz.

----------------------------------------------------------------------

Nagy Bandó András a napokban kemény hangú levelet írt Stohl Andráshoz, amelyben nem rejtette véka alá magvas véleményét az év átigazolásával kapcsolatban.

Stohl András interjút adott a Mokkának, amiben elmondja a motivációit, illetve válaszol az átigazolásával kapcsolatos, őt ért támadásokra is.

Mindenkinek önmaga döntését kell meghozni, mindenkinek a maga döntésével kell elszámolni. Sokat gondolkodtam ezen. Nem szabad és nem könnyű ítélni mások felett.

Stohl András elmondja az okokat az átigazolásával kapcsolatban

„Stohl András és a TV2 Csoport közötti megállapodás részletei üzleti titoknak minősülnek, így azokról nem áll módunkban nyilatkozni. Általánosságban elmondható, hogy amikor a sajtó sztárgázsikról találgat, legtöbbször a valóságtól elrugaszkodott feltételezéseik vannak, amik csak hangulatkeltésre alkalmasak.”

Nyomj te is egy megosztást!

.

2 Tovább

Kigyúrt izompacsirtát hoztak a játékba. Kár, hogy kiderült: tökhülye

http://cdn6.rtl.hu/29/3d/image_9c3800917e65353e6ad290e07b90?size=4&full=1

Ott hagytuk abba, hogy a szerencsétlenség törzse, a sárgák \ Ibon már megint elveszítettek egy játékot, ezért újra ki kellett vessék maguk közül a leggyengébb láncszemet. Gergely meg is kapta a jegyét hazafelé.
 
Igen ám, de mivel ő már a második kieső volt rövid idő alatt és a sárgák amúgy is teljesen padlón voltak, ezért hát kellett valamit csinálni velük, hátha gatyába lehet még rázni a teljesen szétesett társaságot. Istenes Bence így hát bejelentette, hogy Hulk Hogan hasonmása, egy jó kétméteres, egykori katona csatlakozik a csoporthoz. Össznépi örömujjongás az érintettek részéről, mert ekkor még nem sejtették, hogy az ifjú hős, akit ráadásul azonnal főnöknek is választottak – sajnos tök hülye. A szomorú tény viharos gyorsasággal nyilvánvalóvá vált, amikor elkövetkezett a következő összecsapás, ezúttal egy ínycsiklandó csokoládétortáért. A végrehajtandó feladat nem volt különösebben bonyolult és a hatalmasra nőtt újonccal ezúttal az Ibon törzsnek is volt esélye, hogy végre valami finomat egyenek a sok napos bab és rizs diéta után. A béka alfelénél lévő önbecsülésük megreparálásáról nem is beszélve.


 
Sajnos az új ember, akitől a megváltást várták totális csődnek bizonyult. Nem tudni, hogy pontosan milyen rangban és hol szolgált korábban, de az tény, hogy egész egyszerűen nem volt képes megérteni a tökegyszerű feladatot, így szaladozott egy kicsit a pályán, majd üdvözült mosollyal visszatért a többiekhez, könnyű diadalának biztos tudtában. Eközben a meghökkent ceremóniamester kihirdette a másik csapat győzelmét. Sokadjára. Akik meg is kapták a méretes csokis sütit, majd a ledöbbent és nyálukat folyató vesztesek előtt visszatértek a szigetükre befalni a nyereményt.

 
Jóképű, kigyúrt, de valami azért hibádzik az új terminátorral:
 

 
A szerencsétlen újonc igyekezett elbagatellizálni a történteket és menteni a renoméját, de amit hazatérésük után kapott azt nem tette zsebre.
 
A piros csapat szintén hazatért és jó étvággyal bepuszilták a süteményt, majd Iliász és Krisztián egy rövid sétát tettek a pataknál. A gyakorlatilag az éhhalál szélén leledző sárgák ha látták volna mi történt ezután, vélhetőleg egy emberként adják fel a játékot. Ugyanis a szerencse fiai olyan helyre tévedtek, ahol puszta kézzel alkarnyi halakat zsákmányoltak, amit az este megkoronázásaként nyárson sütve fogyasztottak el testvériesen megosztozva a többiekkel.
 
Eközben a sárgák feltették főni a száraz babot…
 

 
 

Nyomj te is egy megosztást!

.

 
0 Tovább

Sznob valóságshow indul, milliomos feleségekkel: Feleségek luxuskivitelben. Fényűzés tűsarkakakon

Feleségek luxuskivitelben. Fényűzés tűsarkakon

0 Tovább

Szex a Survivorben? Ez menti meg a műsort?

Vártuk mi ezt a Survivort, mint szomjas vándor az enyhet adó oázist. Vártuk és reménykedtünk benne, hogy valamiért csak megélt annyi évadot külhonban ez a műsor. Ráadásul főműsoridőben adják, ami azért csak mutat valamit a csatorna eltökéltségéből és abból, hogy milyen nívóra taksálják a sok idő múltán visszahozott túlélőshowjukat.

Istenes Bence váltotta műsorvezetőként Stohl Andrást, akiről éppen tegnap este tudtuk meg, hogy elszerződött a TV2-höz. Persze nem emiatt csalódás a Survivor. Magával a műsorral akkora probléma nem lehet, hiszen számtalan ország, számtalan évada a bizonyíték rá, hogy valaminek csak kell lennie benne, ami odaköti a nézőket a képernyő elé.

A magunk részéről viszont nagy csalódás a műsor, és úgy tűnik nem vagyunk ezzel egyedül. A nézettség meredeken esik lefelé, amit nem is lehet felróni a közönségnek. Mi is egyre nehezebben áldozunk napi egy órát a valaha volt legérdektelenebb játékos gárda kesze-kusza tevékenységének.

A casting egyértelműen óriási balfogás volt az már most leszögezhető. Sajnos ez a tendencia már az utolsó két Valóvilág óta visszaköszön. Mintha rutinból próbálnák meg a szerkesztők lenyomni a kötelező köröket, elkölteni az erre szánt összegeket, aztán várják, hogy a megszokott módon benyalja a gombócokat a publikum.

Miután az RTL sikeresen taccsra tette a legsikeresebb műsorukat, a Valóvilágot és áttették egy kábelcsatornára este 1o után, ráadásul a korábbi érdekesnek mondható szereplők helyett töltelékjátékosokkal telezsúfolva, most úgy tűnik a Survivor van soron. Biztos, hogy rengeteg pénz beleölve mégis olyan szereplőket kiválogatva, akiket egész egyszerűen nem szórakoztató nézni. Legalábbis az elmúlt hétből felidézhető történés szinte a semmihez közelít. Mivel ez egy előre felvett műsor ráadásul még azt sem lehet megtenni, hogy változtatnak a forgatókönyvön és felturbózzák kicsit a napi kalandokat. Hacsak nem kezdik el lázasan újravágni a kész anyagot egyre félőbb, hogy ez csúfos bukta lesz.

Van két játékos,  Anita és Gergő, akik azonban úgy látszik meghallották a nézők sóhajait és igyekeznek egy kicsit megfűszerezni a napi rutint.

Mielőtt megmutatjuk, hogy mit is csináltak ők ketten éjszaka a sátor félhomályában, említsük meg azért hogy az Ibon törzsből ismét kiszavaztak egy játékost, mivel előző nap már megint elveszítették a védettségért folyó harcot a pirosak ellen. Gergelyt küldték haza, ami több, mint jó választás volt, mert annak ellenére, hogy a totálisan jelentéktelen fiú saját magát egy Survivor zseninek tartotta, gyakorlatilag csak kínlódott a játékban és mi is, amikor nézni voltunk kénytelenek.

Az Ibon törzsben Gergely áll az utolsó helyen...

Nos ,lássuk hát, hogy mit tudott az egyre jobban összemelegedő páros a nézettség növelése érdekében tenni egymás karjaiban:

Anita és Gergő, együtt aludtak. Nézzük mi lett belöle

Egyébként úgy tűnik, hogy Beni és Klaudia között is történhetett valami, erről is lesz videó nyílván hamarosan.

Nyomj te is egy megosztást!

.

0 Tovább

Sz.xuális zaklatáson kapták Pumped Gabót!

http://cdn0.rtl.hu/010/394/mi-tortent-pumped-gaboval-az-elmult-egy-evben_image_10394010_16-9?size=2&full=1

Nagyon úgy néz ki, hogy Pumped Gabó siófoki bárjában csak azok dolgozhatnak, aki vállalják a főnök kielégítését is. Rossz hír lehet ez a személyzetnek, lányoknak és fiúknak egyaránt.

Kiszivárgott Pumped Gabó eltitkolt meleg-p.rnófilmje

Gabó félőrült a méregtől és a féltékenységtől, mert barátnője Ágika, az ő kifejezésével élve valamilyen új f.sznak a f.aszát szopkodja. Soma hiába kérleli fel is indul Budapestre, hogy leszámoljon a konkurenciával. A folytatás ma este a kamerás reality showban.

Ami viszont ennél is érdekesebb, találtunk egy különös videót, ahol Gabó a frissen alkalmazott, igencsak csinos csaposlányt azon melegében letámadja hogy az kényeztesse kicsit alsó tájékon. Igazi remek főnök az ilyen. Szegény lány vajon mit tehet ilyen kiszolgáltatott helyzetben?

Nézzük meg mi történik, miután Gabó becsalogatta szegénykét az ágyba:

 Gabó csinos alkalmazottjának nem csak a bárban kellett jól teljesítenie 

Mivel a szezon a bárban még csak most kezdődik nem irigyeljük szegény lányt, akinek naponta kell majd a  főnök szeszélyeit kiszolgálnia.

Nyomj te is egy megosztást!

.

0 Tovább

A szerkesztő elérhetőségére várunk észrevételt, ötletet, információkat:

valowriter@gmail.com ___________________ ___________________ Lájk és nem maradsz le egyetlen hírről sem!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Debit, Loans, Invest, Investing, Bitcoin, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Debit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, hireBudget Car, rent a car in italy, car, Rent A Car, Forex Brokers forex broker, forex brokers, best forex broker, best forex brokers, 100 forex brokers, forex broker comparison, forex brokers list, forex broker list, top forex brokers, forex broker reviews, forex trading brokers, brokers forex, forex broker review, forex brokers australia, uk forex brokers, ecn forex brokers, forex options brokers, canadian forex brokers, forex brokers uk, forex broker rating forex strategy, forex strategies, forex trading strategies, forex strategy builder, forex trading strategy, best forex strategy, forex scalping strategy, forex scalping strategies, trading strategies forex, bitcoin, forex trading, forex trading, forex trading, trading forex, forex forex, trading in forex, forex company, trading forex, trade forex , forex exchange, forex trading forex, forex and, forex market, currency forex online, trade online forex, bitcoin, forex training online, online forex handel, online forex trading biztosito online biztosító biztositas online online casinos top business schools angol nyelvtanfolyam budapest fogászati implantátum fogászati rendelők youtube videos befektetési arany arany kereskedelem, bitcoin