Ismét döbbenetes dolog derült ki Pumped Gabóról - Sokkoló tartalom!

http://tubenews.hu/wp-content/uploads/2015/07/pumped1-1.png?full=1

Az ország kedvence, a lányok álma, a fiúk végzete, a dzsungel királya, Pumped Gabó, bűzlik, mint egy borzketrec takarítás előtt. Mielőtt valaki azt találná mondani, hogy elfogultak vagyunk a jóképű filmsztárral szemben, előrebocsátjuk, hogy nekünk még nem volt alkalmunk megszagolni e kivételes médiatalentumot, de nem is lett volna szükség rá. Belső információk szerint Gabó az elmúlt 18 nap alatt mindösszesen kétszer volt hajlandó megfürdeni az afrikai őserdőben, a zord körülményekre való hivatkozással. Na, jó túloztunk kicsit, mert egyszer a stégen meglötykölte vízzel a kismicsodáját, de még így is majdnem heti egyszeri fürdés az átlaga. Panaszkodnak is rá a játékostársai, főleg a lányok, akik szerint egyre elviselhetetlenebbül szaglik Gabó.

Az a durva, hogy tulajdonképpen nem is ez ad okot a címben szereplő megdöbbenésre igazán. Nem. Mert ugye a szagokat egy kis szappannal azért el lehet tüntetni. De az, ha valaki egy országos nézettségű adásban kiálltja világgá, hogy annyi esze van, mint egy maroknyi molylepkének azt már nem nagyon lehet kimagyarázni később. Eddig sem gondoltuk, hogy hősünk sikerrel pályázhatna egy akadémikusi állásra, de most még mi is megdöbbentünk.

Engedje meg a kedves olvasó, hogy ne is menjünk bele a részletekbe. Legyen ez olyan, mint amikor az emberfia száradó torokkal, előre készülve a várható élvezetre kibont egy üveg jeges pezsgőt. Mi garantáljuk, hogy ami most következik legalább ekkora hatással lesz a bátor nézőkre. Íme, a videó, ahol Gabó, az IQ császár lerombol minden illúziót és felfedi valódi képességeit. Ja és azért azt is megmutatjuk, hogy mennyire büdös már a fiú, így a 2o. nap tájékán. Nos pukkanjon a dugó:

Ha csak egy videót nézel meg ma, ez legyen az:

Pumped Gabó most mindenkit le fog döbbenteni

Nyomj te is egy megosztást!

.

 

 
0 Tovább

Megindult a jelentkezés az RTL klub valóságshowjába - hamarosan kezdődik

.
.
0 Tovább

Szex közben halhatott meg VV Fanni? - Döbbenetes dolog derült ki!

Egy újabb szomorú szál merült fel Fanni ügyében a halál lehetséges okaként. A lánynak ugyanis volt néhány barátnője, akik szintén a testükből éltek és jól ismerték a jelenleg őrizetben lévő B. Lászlót, aki náluk vett igénybe a szolgáltatást. Igen ám, de az elmondások szerint a férfi nem csak a Facebook fényképein tűnik erőszakos embernek, hanem a pr.stituáltakhoz is kifejezetten durva szexért járt.

A Marina-parton, a luxus lakótelepen, ahol Fanni is dolgozott sok más lány is fogad kuncsaftokat. Közöttük meglehetősen közismert volt a férfi, akiről durva történetek keringtek. Állítólag egy másik lányra bukósisakban rontott rá, kést szorított a torkához és halálosan meg is fenyegette.

Fanni volt kolléganői attól tartanak, hogy azon a végzetes estén is valami hasonló történhetett. Elfajult a B. László által igényelt erőszakos játszadozás, és ez a lány életébe kerülhetett. Mikor a férfi észrevette, hogy mit tett, pánikba esett és próbálva menteni a menthetőt, eltüntette a szerencsétlen lány maradványait. A környékbeli lányok állítják, szinte biztos, hogy a férfi valamilyen szer hatása alatt állt, emiatt is történhetett, hogy ilyen szörnyű véget ért az este.

Fanni utolsó napjaiban erősen megváltozott. Külseje szinte már nem is emlékeztetett arra, a lányra, akit a tévéből megismertünk.

Fanni utolsó fotója. Döbbenetesen néz ki rajta a fiatal lány

Fanni édesanyja szerint azonban inkább az a valószínűbb, hogy a gyilkosnak társai is voltak és valamilyen zsarolási ügy állhat a háttérben.

Fanni eltűnése óta sok levelet kapok. Van, aki azt állítja, hogy annak a férfinak, akit lecsuktak a rendőrök, társai is vannak, és van félnivalónk. Lehet, hogy azért nem mond semmit a rendőröknek, mert ő is fél ezektől az emberektől? Valaki egyenesen azt mondta, jobb, ha vigyázunk magunkra! Múltkor este egy férfi a házunk előtt állt: az egyik szomszéd szólt, hogy itt leskelődik valaki. Annyira megrémültem, majd’ kiesett a szívem.


B. László részlegesen már beismerte, hogy köze van Fanni eltünéséhez, a nyomozás és a keresés tovább folytatódik.

Nyomj te is egy megosztást!

.

2 Tovább

Döbbenetes fotó került elő VV Fanni utolsó napjaiból! - Az édesanya úgy érzi él még a lánya

https://nlc.p3k.hu/data/cikk/15/148017/2.jpg?full=1

„Múlt hétfőn közölték velünk a rendőrök, hogy már csak holttestet keresnek, de én azt érzem, hogy Fanni még él. Persze, lehet, hogy ez csak tagadás, sokk, de valamiért ezt érzem.”

(Fanni édesanyja)

Fanni édesanyja a kíméletlen tények dacára reménykedik még abban, hogy talán él még a lánya. Ha lehetősége lenne, akkor sem akarna találkozni a szörnyű tettel gyanúsított B. Lászlóval, aki azóta már részlegesen be is vallotta, hogy köze van az eltűnéshez.

Nem ismerem ezt a férfit, és soha nem is akarom megismerni! Nem akarok vele találkozni, nem akarom őt látni! Elképzelni sem tudom, mi­lyen ember lehet az, aki kioltja egy másik ember életét. Fogalmam sincs, miért kellett meghalnia a lányomnak... De már nem kaphatom őt vissza, így csak annyit szeretnék, hogy itt, Martonvásárhelyen magunk mellett tudhassuk végre. De amíg nincs meg, mit temessek el, egy üres urnát?

Fanni édesanyja megmutatta lánya szobáját, amely pontosan ugyanúgy várja, mint korábban.

Bár van Fanninak lakása Budapesten, amikor ott jártunk, elhoztam a kontaktlen­csetartóját, hogy itthon legyen, ha kell neki. Ott van az ágya fölötti polcon. Régen elköltözött már innen, néhány bútort be is pakoltunk a szobájába, de ide bármikor jöhetett, most is jöhetne. Nem könnyű ide bejönnöm, nem is voltam itt jó ideje, mert elérzékenyülök.

Fanni anyukája nem csak a kis szobát mutatta meg, ahová a család visszavárja a lányt, hanem mutatott egy fotót is, amely pár nappal azelőtt készült, hogy eltűnt volna. Az eddig ismeretlen képen szinte rá sem lehet ismerni az egykori VV Fannira.

Fanni utolsó fotója. Döbbenetesen néz ki rajta a lány

VV Fanni testét továbbra sem találják, de a rendőrség szerint egyértelmű, hogy nincsen már az élők sorában.

Nyomj te is egy megosztást!

.

2 Tovább

Íme Pintér Tibor gimnazista barátnője! – Még csak most érettségizik a majdnem megcsalt lány

Az érettségire készülök. Anyukám szerint, és persze szerintem is, most ez a legfontosabb…

Tenya hazaérkezett szerelmi megpróbáltatásai helyszínéről. Megérkezve a repülőtérre szemei csak azt kutatták, hogy itthoni kedvese vajon ott várja-e az üvegajtók előtt, hogy kebleire ölelje izmos testét. Sajnos csalatkoznia kellett, mivel Frida, mint tudjuk pár nappal korábban kiadta az útját a 18 éves Tóth Andinál elkövetett apró balesete miatt. Másrészt az ifjú hölgy, ha akart sem tudott volna megjelenni, ugyanis most múlt 19 éves és éppen az érettségiére készül, ami ugye egyértelműen elsőbbséget élvez ebben a korban.

Tisztában voltam azzal, amikor összejöttem vele, hogy szeret flörtölni, de amit Tóth Andival művelt, az túlment egy határon. Nagyon rossz volt látni ezt az egészet, és nagyon csalódott voltam. Megalázó volt a viselkedése, ahogy erre a többi szereplő is utalt. Először persze, próbáltam nem követni a műsort, de aztán a sok „jóindulatú” ember sorra hívta fel a figyelmemet arra, mi történik az adásban.

Frida miután végignézte Tenya koppanását a konkurens tininél, egy elbocsájtó szép üzenetben adta ki párja útját, aki zokogásban tört ki megtudva a hírt. A két szék között a pad alá esett színész kiesése után kisírt szemekkel, egy könnyes egy videóban könyörgött bocsánatért. Nem is teljesen eredmény nélkül.

Pintér Tibor megdöbbenve vette tudomásul, hogy nem várja senki a reptéren. Illetve mégis. Készült is egy videó az érkezéséről. Ja és meg is nézhetjük Fridát, a valóban szép barátnőjének fotóit is:

Pintér Tenya barátnőjét és lányát nehéz megkülönböztetni. Segítünk!


Hívott a hét végén, többször is bocsánatot kért, de ez nem elég. Miután hazajön, biztosan lesz köztünk egy beszélgetés, aztán meglátjuk.

Frida még a barátnőm, ezt biztosan kijelenthetem! Amikor megkaptam a levelét, akkor teljesen összetörtem. Igazából akkor jöttem rá, hogyan is éltem eddig. Itt van Frida, aki nagyon szeret, és mégsem tudom úgy megélni ezt a szerelmet, ahogyan szeretném. De nagyon hálás vagyok neki, mert miután kiestem, beszéltünk, és azt mondta, hogy kész megbocsátani. Leülünk és átbeszélünk mindent, elmagyarázom neki, hogy mi miért történt, és remélem, ettől csak még erősebbek leszünk.

Tehát úgy néz ki, van rá esély, hogy szegény Pintér Tibor megússza a legsúlyosabb következményeket és talán nemsokára újra a karjaiban tarthatja majd kedvesét. Sajnos ez leghamarabb csak hétvégén történhet meg, mert addig a lány szigorú anyukája nem engedélyezte a randevút. Addig Tenya a szintén 19 éves lányával tölti majd az idejét, illetve a lovaival, amelyek már nagyon hiányoztak neki. Ja és gyúrni is menni akar, mert úgy érzi már nagyon össze van esve a sok semmittevéstől a dzsungelben.

Nyomj te is egy megosztást!

.

0 Tovább

Lájk és nem maradsz le egyetlen hírről sem!

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Debit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Debit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Forex Brokers forex broker, forex brokers, best forex broker, best forex brokers, 100 forex brokers, forex broker comparison, forex brokers list, forex broker list, top forex brokers, forex broker reviews, forex trading brokers, brokers forex, forex broker review, forex brokers australia, uk forex brokers, ecn forex brokers, forex options brokers, canadian forex brokers, forex brokers uk, forex broker rating forex strategy, forex strategies, forex trading strategies, forex strategy builder, forex trading strategy, best forex strategy, forex scalping strategy, forex scalping strategies, trading strategies forex online forex, forex online, online forex trading, forex trading online, forex online trading, online trading forex, forex online forex, online trading in forex, forex company online, trading online forex, trade forex online, forex exchange online, online forex trading forex, online forex and, online forex market, currency forex online, trade online forex, forex training online, online forex handel, online forex trading biztosito online biztosító biztositas online online casinos top business schools angol nyelvtanfolyam budapest fogászati implantátum fogászati rendelők youtube videos befektetési arany arany kereskedelem Debit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Debit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Forex Brokers forex broker, forex brokers, best forex broker, best forex brokers, 100 forex brokers, forex broker comparison, forex brokers list, forex broker list, top forex brokers, forex broker reviews, forex trading brokers, brokers forex, forex broker review, forex brokers australia, uk forex brokers, ecn forex brokers, forex options brokers, canadian forex brokers, forex brokers uk, forex broker rating forex strategy, forex strategies, forex trading strategies, forex strategy builder, forex trading strategy, best forex strategy, forex scalping strategy, forex scalping strategies, trading strategies forex online forex, forex online, online forex trading, forex trading online, forex online trading, online trading forex, forex online forex, online trading in forex, forex company online, trading online forex, trade forex online, forex exchange online, online forex trading forex, online forex and, online forex market, currency forex online, trade online forex, forex training online, online forex handel, online forex tradingDebit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Debit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Forex Brokers forex broker, forex brokers, best forex broker, best forex brokers, 100 forex brokers, forex broker comparison, forex brokers list, forex broker list, top forex brokers, forex broker reviews, forex trading brokers, brokers forex, forex broker review, forex brokers australia, uk forex brokers, ecn forex brokers, forex options brokers, canadian forex brokers, forex brokers uk, forex broker rating forex strategy, forex strategies, forex trading strategies, forex strategy builder, forex trading strategy, best forex strategy, forex scalping strategy, forex scalping strategies, trading strategies forex online forex, forex online, online forex trading, forex trading online, forex online trading, online trading forex, forex online forex, online trading in forex, forex company online, trading online forex, trade forex online, forex exchange online, online forex trading forex, online forex and, online forex market, currency forex online, trade online forex, forex training online, online forex handel, online forex tradingDebit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Debit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Forex Brokers forex broker, forex brokers, best forex broker, best forex brokers, 100 forex brokers, forex broker comparison, forex brokers list, forex broker list, top forex brokers, forex broker reviews, forex trading brokers, brokers forex, forex broker review, forex brokers australia, uk forex brokers, ecn forex brokers, forex options brokers, canadian forex brokers, forex brokers uk, forex broker rating forex strategy, forex strategies, forex trading strategies, forex strategy builder, forex trading strategy, best forex strategy, forex scalping strategy, forex scalping strategies, trading strategies forex online forex, forex online, online forex trading, forex trading online, forex online trading, online trading forex, forex online forex, online trading in forex, forex company online, trading online forex, trade forex online, forex exchange online, online forex trading forex, online forex and, online forex market, currency forex online, trade online forex, forex training online, online forex handel, online forex tradingDebit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Debit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Forex Brokers forex broker, forex brokers, best forex broker, best forex brokers, 100 forex brokers, forex broker comparison, forex brokers list, forex broker list, top forex brokers, forex broker reviews, forex trading brokers, brokers forex, forex broker review, forex brokers australia, uk forex brokers, ecn forex brokers, forex options brokers, canadian forex brokers, forex brokers uk, forex broker rating forex strategy, forex strategies, forex trading strategies, forex strategy builder, forex trading strategy, best forex strategy, forex scalping strategy, forex scalping strategies, trading strategies forex online forex, forex online, online forex trading, forex trading online, forex online trading, online trading forex, forex online forex, online trading in forex, forex company online, trading online forex, trade forex online, forex exchange online, online forex trading forex, online forex and, online forex market, currency forex online, trade online forex, forex training online, online forex handel, online forex trading