A képen a következők lehetnek: 1 személy, mosolyog, szakállA képen a következők lehetnek: 10 ember, , mosolygó emberek, tömegA képen a következők lehetnek: egy vagy több ember és szövegA képen a következők lehetnek: 1 személy, szöveg

A képen a következők lehetnek: egy vagy több emberA képen a következők lehetnek: 2 ember, , mosolygó emberek, szöveg

Ugyan már az előzetes felmérések is azt valószínűsítették, hogy Krisztián vasárnap otthon vacsorázik, sokan azért mégiscsak bíztak benne, hogy a tetovált fiú talán mégis visszatérhet a Villába. A játékosok többsége, akik értelemszerűen nem ismerhették a kinti viszonyokat, szintén Krisztiánt várták vissza győztesként a párbajról. Ezzel maga az érintett is így lehetett, mert saját maga kérte a többieket, hogy jelöljék ki a megmérettetésre, azzal az alig titkolt szándékkal, hogy a leggyengébbnek hitt Adrinak megmutassa merre van az utcaajtó. Abban nagyot nem is tévedett, hogy Adri nem áll túlságosan előkelő helyen a népszerűségi listán, sőt, ha emlékszünk, akkor pont a szőke lány volt a legutolsó egy ilyen szavazáson. Persze azért Adri is mindent megtett az utóbbi pár napban, hogy elkerülje a kiesést. ennek az is a része volt, hogy az éj leple alatt alaposan kielégítette Hunort. Ezt is érdemes megtekinteni.

Csakhogy Krisztián azt nem tudhatta, hogy idekint kb. Annyira népszerű a személye, mint a hatnapos büdös halé a karácsonyi asztalon. Annak több oka is volt, hogy a csajozógépnek beállított fiút miért örvendett ekkora közutálatnak a nézők szemében. Az egyik az, hogy odabent nem éppen úriember módjára viselkedett a lányokkal, szóban és tettekben egyaránt. A második, ami talán még nagyobb súllyal esett a latba, az volt, hogy egy teljesen hazug karaktert építettek rá, amit vagy kinti "barátja", Pumped Gabó, vagy a csatorna szerkesztői hoztak össze meglehetősen dilettáns módon.

Elképesztő történet! Micsoda összeesküvésre derült fény! Ha nem bukik le Krisztián a Pumped Gabóval forgatott melegfilmjeivel, talán most ő lenne a Valóvilág sztárja.


Íme a titkos műveletek. Így csempészték be VV Krisztiánt a Valóvilágba. De a Pumpedes p.rnófilmeket is megmutatjuk:

Pumped Gabóval való erotikus kalandja végzetesnek bizonyult VV Krisztián számára




Krisztián már kintről nézheti csak a Valóvilágot és közben azt is megtapasztalhatja, hogy milyen is az igazi valós világ. Mert ezúttal igaznak bizonyult a mondás. A hazug embert hamarabb utolérték, mint a sánta kutyát.


Pedig Krisztián tényleg próbálta hozni a figurát. Azt is megmutatjuk, hogy miként szexszelt elképesztő módon a 18 éves Viviennel, aki VV Radics után őt fogadta a kegyeibe másodikként a játékban:

Ilyen az ágyban, amikor beszerelmesedik a 18 éves Vivien



A legnagyobb kérdés a továbbiakban, hogy mi lesz Viviennel? Vajon a többség várakozásának megfelelően rámozdul-e egy harmadik fiúra? Mi inkább úgy fogalmaznánk, hogy vajon hány napba kerül majd, amíg Hunor, esetleg Csoki is megtapasztalhatja, hogy milyen elképesztő technikával lovagol Vivien amikor szerelmes és már nagyon feszíti a vágy...





Nyomj te is egy megosztást!

.