http://vipzone.reblog.hu/files/vivi_krisz_56.jpg?full=1


Vivien kiesett, eléggé csúfosan
, de ez már történelem. Igen ám, de nem volt elég, hogy szegényke a Csillámpóni-Greg ellenében kellett elhagyja a világot jelentő Villa-pódiumot, ráadásul már pár perccel a kiesése után rászervezték kedvesét, Krisztiánt és a kamerák előtt kellett számot adnia neki, hogy mégis mit csinált ő Hunorral és Hunor mit csinált ővele. Tényleg elképesztő felvételek készültek, érdemes megnézni. Krisztián láthatóan szerelmes és megbántott. Vivien hősiesen tagad. Ő aztán semmit, de semmit nem csinált Hunorral, sem szájjal sem egyéb testrésével. Hunor sem jár őbenne könyékig, mint azt mi látni véltük az alábbi videón.

A harmadik fiúval is sz.xszelt a 18 éves Vivien a Valóvilágban

Vivien könnyedén belehazudik egy ország és szerelme szemébe, majd elárulja, hogy ő még mindig szerelmes és bár nem lett milliomos, nagyon vágyik továbbra is arra, hogy Krisztiánnal folytassa az életét. Hogy mi történt később arról is van egy tényleg elképesztő videónk, de mielőtt megmutatnánk, azért még hadd tegyük fel a bennünket furdaló legfontosabb kérdést: mégpedig, hogy vajon mi lesz a nagy szerelemből, ha Vivien megtekinti a Pumped Gabóval és Krisztián által fémjelzett meleg sz.xfilmet, amiről feltehetően nem volt korábban tudomása.


Egyelőre azonban nem ez a téma. Van videónk a Krisztiánnal történő szembesítésről, de van egy másik is, amin már az látszik, hogy mi történt a szerelmespár között a kulisszák mögött. Na erre számítottunk a legkevésbé. Tényleg le fog esni az olvasó álla. Lássuk tehát!

Vivient számon kéri Krisztián élő adásban, majd jön a titkos felvétel róluk a kulisszák mögött, elképesztő felvételek:

Vivien kiesett. Krisztián számon kérte, majd...





Nyomj te is egy megosztást!