http://vipzone.reblog.hu/files/gabo_691.jpg?full=1

45(!) újabb eltitkolt filmje került elő Pumpás Gabinak. Az RTL klub sztárja igyekezett tenni róla, hogy filmjeiben ne gyönyörködhessenek hazánk fiai. Találtunk azonban egy oldalt, ahol gyakorlatilag számolatlanul lehet mazsolázni a közreműködésével készült alkotások között. Annyi csak a bibi, hogy ezen a paradicsomi helyen egész egyszerűen le van tiltva, hogy Magyarországról bárki is megtekinthesse a fantasztikus műsorokat.

Szerintünk galádság megfosztani a kíváncsiskodókat ennek a fantasztikus életműnek az élvezetétől. Ráadásul, hogy a művész úr éppen Afrikában celebkedik a dzsungelben, és az érdeklődés iránta az egekbe hág. Korábban már találtunk egészen elképesztő eltitkolt videókat- ahol például Gabó nyalakodással kényezteti partnere nem éppen tiszta lábát – de a mostani kollekcióban egészen hihetetlen akciók vannak. Nem részletezzük, hogy ne kelljen 18-as karikát kitennünk, ezért elöljáróban legyen annyi elég, hogy Gabón bilincs van, szája betömve és tehetetlenül fekszik ledobva egy elhagyatott kanapén. ..

Ezek után teljesen életszerűnek tűnik az a pletyka, hogy a fiú több mint 2o millió forintot pumpált össze a munkássága alatt. Elvégre ilyen dolgokat épeszű ember nem vállal el bagóért.

Felhívjuk az érzékenyebb olvasóink figyelmét, hogy a következő képsorokat és fotókat ne étkezés közben tekintsék meg:

Szegény Pumped Gabó! Mit meg nem tett a pénzért


Nyomj te is egy megosztást!

.