http://vipzone.reblog.hu/files/gabo4.jpg?full=1

Jobb későn, mint soha! Igaz mi már hónapokkal ezelőtt megírtuk, hogy Gabó melegeknek szánt filmekben szerepelt, ahol kőkemény jelenetekben kényeztették egymást jóképű fiúbarátjával.

Akkor meglehetősen hihetetlenkedve reagált az olvasóközönség, hiszen a képernyőkön óriási Casanova a fiú, akiről senki nem feltétezné, hogy hasonló filmekben vállal szerepet. Ekkortájt még Pumpás Gábor (Óh micsoda allegória!) kategorikusan tagadta, hogy a lányokon kívül bármilyen más szépségre vevő lenne. Ezért aztán sok tízezren győződtek meg a saját szemükkel az igazságról, megtekintve a sorozatsztár döbbenetesen kemény p.rnófilmjét.

Pumped Gabó eltitkolt filmje, csak erős idegzetűeknek!

Tegnap aztán kiderült, hogy mégis igaz a sztori, nehéz is volt tagadni az internet nem felejt. Az már viszont tényleg nagyon kemény információ, hogy a 18 éves alig múlt srác családja tökéletesen tisztában volt azzal, hogy fiúk melyik testrészével és testrésével keresi a napi betevőre valót. Ez olyannyira igaz, hogy az aggódó anyukája még szendvicset is csomagolt neki, hogy a munkában megfáradt kisfia megfelelően megtízóraizhasson két jelenet közben. A megfelelő fehérjeadagról feltehetően külön nem kellett gondoskodnia ezeken a napokon.

Gabó azt mondja, hogy munkássága rengeteg pénzt hozott családjának. Természetesen az anyagi nélkülözés vitte rá, hogy árúba bocsássa izmos hátsófelét. De azóta már nagyon bánja.

Miután kigyúrtam magam, megkeresett egy ügynökség. Akkor 17 éves voltam, eleinte csak modellkedésről volt szó. Fotózásokon szerepeltem, divatbemutatókon, aztán kértek aktot, illetve rábeszéltek, hogy szerepeljek rövidebb videókban, ahol önkielégítést kellett végeznem.

Tizennyolc éves koromban kezdtem, és egy évig csináltam, nehéz volt továbblépni, fenyegettek, hogy ha abbahagyom, újra egy csóró senki leszek. A családom tudta, persze nem örültek, de mikor mentem dolgozni, édesanyám ugyanúgy kaját csomagolt nekem, mintha portás vagy gyári munkás lettem volna.

Távol álljon tőlünk, hogy bárkit is elítéljünk ebben a sztoriban, bár hisszük, hogy más lehetőség is létezik a pénzkeresetre a premier plánban végzett a.álszondázáson kívül. De azért próbáljuk elképzelni, hogy a gondoskodó anyuka milyen szavakkal fogadta otthon az aznapi kemény munkától elfáradt magzatát. Dőljél le kicsit, biztosan nagyon elfáradt a szád kisfiam…!

Nyomj te is egy megosztást!

.