http://vipzone.reblog.hu/files/gabo_mix2.jpg?full=1

Úgy kezdődött a dolog, hogy exkluzív interjút adott a VIPZONE-nak VV Soma, egykor volt barátjáról, Pumpás Gáborról és volt barátnőjéről Lunáról. Le is ment az interjú szépen, amit majd alább olvashatunk is, nem kevés érdekesség lesz benne.

https://i.pinimg.com/originals/22/f9/58/22f958a16159d42f9c67bb53de54558b.jpg?full=1

Igen ám, de menet közben elgondolkoztunk és ha már lúd, akkor legyen kövér alapon, utána is jártunk egy kicsit ennek az egész Pumped témának. Mert ugye jelen pillanatban a lábak nagy kényeztetője úgy állítja be a dolgot, hogy a szegénység és a családja kilátástalan anyagi helyzete vitte rá arra, hogy áruba bocsássa tagadhatatlanul izmos hátsófelét és egyéb örömszerzésre remekül alkalmas testrészeit. A nyomozásunk során hihetetlen dolgokra bukkantunk, amit mindjárt meg is osztunk az érdeklődőkkel.

Visszatérve az eredeti témánkra Farkas Soma, aki egyszerre veszítette el barátját és barátnőjét elmondta nekünk, hogy miként is viszonyul most kettőjükhöz. Pár napja posztolt egy live videót is, ahol meglepően higgadtan és összeszedetten értékelte a helyzetet és a leszerepelt ismerőseit:

- Mi a legfájdalmasabb neked ebben a történetben?

- Eléggé sok mindent fáj, az árulás, az, hogy egy legjobb barátot kellet elveszítenem és egy olyant lányt akit tényleg tiszta szívemből szeretem. De igazából nem is ez fáj legjobban, hanem, hogy Gabó 5 éves barátság után, még bocsánatot se kért a történtek után, nem volt ennyi benne. Annyit mondott: „Tudom rosszul esik…” - csak ez nem egy szülinap elfelejtése, vagy egy hasonló dolog. Amikor kiderült én tényleg másfél hónapig nagyon kivoltam és szenvedtem. Lunától az fáj igazán, hogy még most se őszinte, azokat az állítások, amiket Reggeliben mondott sajnos kb. félig sem igazak! Én ha voltak, mindig vállaltam összes hibáim, tetteim. Furcsa, hogy ők nem…

- Meg fogsz bocsátani Gabónak?

- Nem, nem fogok egyiknek se, majd Isten megbocsát nekik!

- Gabóról mi a véleményed?

- Így 5 év után úgy gondolom elég sok mindent átéltünk közösen, ez az ember az utóbbi félévben nagyon megváltozott számomra, úgy gondolom teljesen mások lettek az értékrendjei, vagy lehet régen is ezek voltak csak nem vettem észre. Csak a pénz számít neki semmi más, egyetlen barátja van a ropogós bankó, nem számít neki se ember sem Isten. Csak önmagát szereti, nem gondolkodik, kinek mekkora fájdalmat okozz. Bárkit eltaposs azért, hogy előrébb juthasson. Számomra az ilyen ember nem ember.

- Szerinted hosszú távú lesz a kapcsolatuk, vagy Luna is úgy fog járni, mint Ági?

- Szerintem Gábor ilyen téren nem változik egy ideig minden ember elő tudja magát adni. Ő mondta saját szavaival a Pumpedék 2 évad első részében, hogy ő amíg meg nem szerez egy csajt viszi mindenhova, rózsa, étterem, mozi. Mikor meg együtt voltam Lunával sokat volt nálunk Gabó, akkor is voltak ilyen elszólásai: hiába lenne felesége, gyerekei ő akkor is csajozna sunyiban. Az ember alapvetően nem változik meg csak kicsit. Ez kapcsolat addig fog menni míg nem fog lebukni Gabó. Ő mondta egy telefonbeszélgetésünkben, amit Live-ban is megmutattam, hogy ő is tudja nem lesznek együtt örökre. De lehet Lunát is félre ismertem, őt is lehet a hírnév mozgatja. Úgy érezte, hogy Gabónak van saját műsora, lehet váltania kell…

Pumpás Gabó hírnevére árnyékot vethet, ez a döbbenetes film, amit nagyon szeretett volna elrejteni :

Pumped Gabó döbbenetes, eltitkolt filmje

- Kilábaltál már a csalódásból? Van valami új szerelem a láthatáron? Egyáltalán, ha úgy adódna visszafogadnád-e Lunát, ha vissza akarna térni hozzád?

- Igazából ez dolog 2,5 hónapja történt már lassan. Az első hónap iszonyú nehéz volt, tényleg nagyon meg voltam törve, próbáltam magam mindig motiválni, hogy muszáj talpra állnom és képes vagyok rá! A Villában is mikor voltak nehéz időszakok ott is sikerült, ez nagyon motivált!
Lunát tényleg nagyon szeretem akár elhiszi akár nem!
Nem fogadnám vissza, Gabó után úgyis fog majd másik verebet találni. Minden évben indul X Faktor, vagy Valóvilág, lesz hol keresgélnie, vagy egy másik táncos madarat egy fesztiválon.

- És, hogy alakul-e egy új szerelem? Kivételesen van egy szőke hajú lány, aki megfogott külsőre és belsőre is. Igaz, konkrétumot nem tudok mondani, mert eléggé friss ez a dolog. De talán most ő fogott meg a legjobban. Azért mondom kivételesnek ezt dolgot mert én amúgy inkább fekete/barnább hajú lányokat szeretem.

                                                                ___

Na és, akkor végezetül vizsgáljuk meg egy kicsit Pumped Gabó azon legendáját, hogy az éhhalál elől menekült a gonosz filmesek karjaiba, aki később nem is nagyon akarták elengedni és mindenféle rafinált trükkel vették rá, hogy ameddig csak lehet, folytassa az ipart.

Addig, addig keresgéltünk ugyanis, amíg találtunk egy a szakmához nagyon közel álló forrást, akinek sikerült teljesen ledöbbentenie bennünket. Ő ugyanis elárulta, hogy Vincent Maddox néven Pumpás legalább 2o olyan filmben szerepelt, aminek a célközönsége egyáltalán nem a női rajongótábor. Ezekért a filmekért, ahol néha lábgombát gyógyított nyelvvel, néha péniszt torokkal, néha belgyógyászként hatolt a dolgok mélyére, nos, ezekért a filmekért alkalmanként közel egymillió forintot kapott a szegény éhező fiú. Gyakorlatilag, csak a filmjeiből simán összejött neki a húszmilla és akkor még nem számoltuk a webkamerázásból, fotózásból és egyéb itt most nem részletezett tevékenységéből származó bevételeit. Ehhez most hozzá jött ugye a Pumpedékért kapott szintén nem csekély gázsija. És most tessék jól megfogódzkodni! Gabó a nemsokára kezdődő Celeb vagyok ments ki innen –be is beválogatták, ahol a hírek szerint ismét egy közel négymilliós ajánlattal kínálták meg.

Így lehet rövid idő alatt 2o milliót megkeresni! Pumpás a nevéhez méltóan keresi a kenyerét:

Pumped Gabó minden testrészével pénz csinál

A fentiek tükrében talán még az is világosabb kicsit, hogy Soma egykori barátnője miért váltott át a Pumpás elnevezésű vonatra. Lehet egy új sztár születésének vagyunk a szemtanúi. Elvégre a jelenlegi, példaképekre kiéhezett világunkban pont egy ilyen férfiúra van szükség. Miért is számítana, hogy mi módon szerezte meg a boldogulásához szükséges dolgokat? Elvégre övé a királylány, a bankszámlája duzzad, és igazi sztárhoz méltóan csúcsgázsiért követhetjük nemsokára, hogy miként nyeli a fehérje turmixot és a kukacokat az őserdőben. Ráadásul már a tapasztalata is megvan hozzá.

Nyomj te is egy megosztást!

.