Valóvilág képekben fényképe.

„Én hetero vagyok, de semmi bajom a melegekkel. Örülök neki, hogy színes az a tábor, akiknek szimpatikus vagyok”

Na ezen most le fognak döbbenni páran....

Ugye a többségünk legalábbis sejti, ki is az a szimpatikus fiú, akit tavaly az egyik online újság fedezett fel a balatoni fesztiválon. Köszönhetően annak az egyedi táncának, ami olyannyira megragadta a média a figyelmét, hogy rögvest az egyik nagy kábeltévészolgáltató cég reklámarca is lett. Majd nem sokkal ezek után az RTL klub házatáján tűnt fel, ahol nem is váratták sokat és csöppet meglepő módon azon nyomban kapott is egy saját valóságshow-t egy induló társcsatornán.

„Sok támadást kaptam a fényképek miatt, sokaknak nem tetszett, de szerintem Magyarország ebben a tekintetben el van maradva Európától. Sokan örültek neki, írtak, hogy látták a képeket és mekkora állat vagyok, és azt üzenték, csináljam azt, amit eddig.”

Gabó ugyanis nem titkolta, hogy készültek róla fotók fiúk számára, de azt is sietett kijelenteni, hogy ez pusztán pénzkeresés volt számára. Ámde…

Az általunk beharangozott videót azonban valószínűleg még nem látták, sem a rajongók, sem azok, akik eddig is kicsit furcsállották Gabó ilyen intenzív médiamegjelenését. Annyit mondunk csak a felvételről elöljáróban, hogy a művészinek a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető alkotáson Gabó és jóképű fiútársa meglehetősen intenzíven múlatják az időt.

A felvétel megtekintését semmiképpen sem ajánljuk azoknak a hölgyeknek, akik esetleg rejtett érzelmeket táplálnak a jóképű celebfiú iránt. Mi szóltunk. Nekünk a retinánkba égett a látvány. Nehéz lesz a továbbiakban a szerelmi civódásait a csinos barátnőjével komolyan venni. Bennünk egy világ tört össze...

Pumped Gabó eltitkolt filmje, csak erős idegzetűeknek!

Pumped Gabó feltűnése után az UPC reklámfilmjének meghatározó arca lett, majd folyamatosan láthattuk az RTL különböző műsoraiban. Jelenleg saját valóságshowjában követhetjük figyelemmel mindennapjait, amelynek általában a csinos barátnőjével történő civódásai adják a főtémát. Rajongói oldalát több tízezren követik.

Nyomj te is egy megosztást!

.

Mi a véleményed?