Evelin volt az a lány, aki szentül megfogadta, amikor beköltözött, hogy ő aztán akkor sem szexszel odabent, ha kis piros hóemberkék potyognak az égből. Úgy, ahogy tartotta is magát az elhatározásához, igaz menetközben azért ágyba bújt Lórival és láthattuk is a kismicsodáját, később pedig ő produkálta a valóvilágok eddigi legmocskosabb éjszakai jelenetét is.

De a fogadalmát megtartotta, az anyukája nem láthatott semmi olyat, amit egy jó kislány nem tesz meg a képernyőn… Egészen mostanáig. Tegnap este ugyanis végül engedett a hús csábításának és Soma legnagyobb örömére megtörtént, amit eddig a mamira való tekintettel igyekezett elkerülni Evelin.

Soma végül hátulról jutott be a menyország kapuján és tette boldoggá húzódozó barátnőjét, aki másnap meggypiros arccal vallotta be a riportszobában, hogy mit tett vele a srác. Azt is fontosnak tartotta elmondani, hogy egyáltalán nem szerelmes és valójában érthetetlen számára, hogyan is történt meg a dolog és miként veszítette el ártatlanságát oly hirtelen. Ugyanis az intenzív, de alapos menet, elmondása szerint kettő perc alatt véget ért.

A vágatlan jelenet 18 plusszos és valóban jól látható rajta, hogy Evelin véglegesen feladta szigorú fogadalmát és leszámolt a szűzies villaléttel:

Soma 2 percre behatolt Evelinbe

Mici is nagyon reméli, hogy végre ő is megszeghet egy fogadalmat, mindent meg is tesz a várt eredmény érdekében. Krisztiánnak ugyan elméletben van barátnője odakint, de ez a tény lassan csak egy távoli emlékké silányul számára. Miután Mici a napokban megízlelte, hogy milyen a tiltott gyümölcs odalent, lassan talán eljutnak egy szájrapusziig is, sőt Evelin és Soma után lehet, hogy ők lesznek a következők, akik alatt ma éjszaka diszkréten nyikorogni fog a hálóban a matrac. Az előkészületeket meg is tették hozzá.

Holnap kiválasztás, ismét lehet izgulni, hogy ki-kivel harcol majd meg a bennmaradásért.

Nyomj te is egy megosztást!

.

Mi a véleményed?