Koffernyi méretű erotika, avagy Mici megmutatta Krisztiánnak a bejáratot

Kinyílt tegnap este Pandora szelencéje és méretes bájait a közönség elé tárta a párbajról győztesen visszatért Mici. Nem aprózta el a dolgot a felszabadult lány, mert miután magát kényeztette egy kellemeset, azután álmai hős lovagját, az odakint párkapcsolatban élő Krisztiánt is lekezelte, nem akarván, hogy az izgató látvány után esetleg ne tudjék elaludni a gyönyörű emberállat.

Ne szépítsük a dolgot, Mici bizony bekapta a hatvani kolbászt és nem is köpte ki egyhamar. A kitartó munkája végül meghozta a gyümölcsét: az egy hónapja Kriszben felgyülemlett feszültség Niagaraként nyugtázta Micike profi technikáját.

http://ocdn.eu/images/pulscms/ZTM7MDA_/98393f202a15942b1a693c1d55d816f0.jpeg?full=1

A játék kezdetén a szerkesztők azt ígérték, hogy ez a széria sokban másabb és különlegesebb lesz elődeinél, köszönhetően a Big Brother kiegészítésnek. A magunk részéről nem teljesen arra számítottunk ezzel kapcsolatban, hogy, mint a nyulak dugni fognak odabent. Az pedig már csak hab a tortán, hogy gyakorlatilag az összes forróvérű játékosnak van valamilyen párkapcsolata odakint.

Itt vannak a fantasztikus éjszaka felvételei, Krisztián barátnője lehetőleg ne tekintse meg:

Elképesztő látvány! Mici bemutatta Krisztiánon, mit tanult Svájcban

A tegnapi részben egymásnak esett még Vivien és Ati is, hogy forró, szerelmes csókban egyesüljenek. Ebből annyi valósult meg, hogy sikeresen hányingerközeli állapotba tudták hozni a nézőket, de még a közismerten toleráns Istenes Bencét is.

Szomorú érdekessége volt még a tegnap estének. Gina, a frissen beköltözött játékos elárulta Tivynek, hogy két héttel korábban meghalt az anyukája és érthető módon még teljesen ennek a hatása alatt van. Persze megkérte a fiút a titoktartásra, aki persze megfogadta és persze azon nyomban tovább is adta a rábízott titkot.

Nyomj te is egy megosztást!

.

Mi a véleményed?