http://vipzone.reblog.hu/files/celeb_4.jpg?full=1

Olyan óriási vihar tört rá a celebekre, amilyet még nem látott a világ. Diónyi nagyságú jéglabdák záporoztak mindenfelé. Apokaliptikus állapotok pillanatok alatt. Mindenki menekült amerre látott. Többségük a riportszobában próbált meg menedéket találni. Talán tényleg igaza lehetett Anger Zsoltnak, aki előző nap durva szavakkal osztotta ki a felelősöket az áldatlan állapotokért.

Tényleg minden tiszteletünk Kiss Ramónáé és Puskás Péteré, akik nem adják fel. Pedig ez idő alatt már egészen biztosan eljutott hozzájuk valamiféle halvány visszajelzés, arról az össznépi utálkozásról, ami a produkciójukat kíséri. Most már ráadásul nem csak a katasztrofális műsorvezetéssel sokkolják a még megmaradt közönséget, hanem magasabb csúcsokra hágva úgy döntöttek, hogy felteszik a koronát az eddig sem elhanyagolható teljesítményükre.

A műsor felelős döntéshozóinak motivációi végképp érthetetlenek. A saját Facebook oldalukon olyan véleményvihar tombol, ami mellett eltörpül az őserdei jégvihar és, amit teljes mértékben figyelmen kívül hagyni egyértelmű ostobaság a részükről. Tökéletes az összhang cégen belül.

Tegnap ismét kikerült egy kis videó, ahol a sztárműsorvezetők megpróbálták még jobban elkápráztatni képességeikkel a hüledező nézőket. Az egész olyan kínosra sikeredett, hogy mi szégyelltük magunkat. A reakciók nem is várattak sokáig magukra. Olyan hozzászólásokkal értékelték a „teljesítményt”, amelyekből idézni sem merünk.

Durva videó következik:

A műsorvezetők produkciói miatt már mi szégyelljük magunkat

A nézők úgy döntöttek, hogy Pintér Tibor távozása után már Tóth Andira sem kíváncsiak tovább. Úgy látszik ő is csak addig volt érdekes, amíg az énekes Tarzan nyomult rá. Andi tehát elbúcsúzott és visszatért a szállodába, ahol Tenya is várakozik, aki tegnap sírva próbálta meg visszakönyörögni magát feldühödött kedveséhez, aki kiadta az útját.

Nyomj te is egy megosztást!

.