http://vipzone.reblog.hu/files/pinter3.jpg?full=1

Anger Zsolt egy nappal korábban keresetlen szavakkal osztotta ki a játék szerkesztőit. Éhes volt, fázott, elege lett. Az rejtély, hogy előzetes várakozásai mik lehettek, de elképzelhető, hogy szerződéskötéskor még azt ígérték neki, hogy forró gejzírben áztathatja magát, miközben ébenfekete lányok teljes kiőrlésű klubszendvicset szolgálnak fel neki a masszázs előtt, majd bio-kacsatollas paplanba takarózva édesdeden pihengethet, miközben forog a kamera.

A nézők is úgy gondolhatták, hogy, aki nyafizni ment a dzsungelbe az jobb, ha otthon siránkozik tovább. Ezért aztán Zsoltot el is indították Budapest felé, a színész legnagyobb megkönnyebbülésére. Annyi azonban egészen biztosan igaz, hogy nem haszon nélküli a játékban eltöltött pár napja. Amit előző nap művelt a riportszobában, az örökös emlék lesz mindenki számára.

Anger Zsolt elégedetlenségének adott hangot:

Kapjátok be a f.szomat! Teljesen hülyék vagytok b.zd meg?!

Tovább folytatódik a magyart televíziózás egyik legkínosabb sztorija. Pintér Attila ugyanis teljes megdöbbenéssel vette tudomásul, hogy itthon hagyott barátnője kiakadt azon, hogy egy tévéműsorban sem tudott uralkodni magán és egy frissen szabadult cukrosbácsi tempójával próbálta meg felszedni az éppen csak nagykorúvá cseperedet Tóth Andit. Tenya, mikor megtudta, hogy barátnője páros lábbal rúgta ki, elsírta magát. Nem lehet pontosan tudni, hogy mire számított. Esetleg meg volt győződve róla, hogy a műsort nem sugározzák Magyarországon? Mindenesetre teljesen váratlanul érte a szakítás. Üzent is volt kedvesének egy videóban, ami, ha lehet még talán annál is kínosabb, mint amit a dzsungelban művelt.

Pintér Tenya kisírt szemekkel esdekel bocsánatért:

Pintér Tibor sírva könyörög barátnőjének a megbocsátásért

Nyomj te is egy megosztást!

.