http://cdn1.rtl.hu/c1/29/tenya-enekelve-koszont-el-ramiektol_image_12b93dc78451146bd099133a3842_16-9?size=2&full=1

A közönség megunta Pintér Tenya nevetséges próbálkozását nézni tovább a 18 éves Tóth Andi bájaiért folytatott harcban. Rövid úton kiutaltak neki egy hazafelé szóló menlevelet. Azt még nem is tudja, hogy érkezésekor meleg ölelés helyett valami teljesen más fogja várni. Az otthoni barátnőjétől legfeljebb egy méretes maflást kaphat, az ugyanis a képernyőn mutatott viselkedése miatt a napokban kitette a szűrét.

Napok óta ömlik az eső a dzsungelben és a hőmérséklet mesze alulmarad a celebek által elvárttól. Gyakorlatilag áznak, fáznak. Csuromvizesen alszanak, szinte embertelen körülmények között. Többségük megpróbálja valahogy átvészelni a nehéz napokat, de egyikük gyakorlatilag fellázadt és keresetlen szavakkal gyalázta a példátlan helyzetért szerinte felelős személyeket. Nem igazán emlékszünk, hogy valaha is történt volna hasonló adásban. Az eset abban is különleges, hogy a szokásos sunnyogás helyett ezúttal a szerkesztők leadták a jelenetet, ahol Anger Zsolt tényleg keresetlen szavakkal, káromkodva osztja ki a stábot, számon kérve lehetetlen helyzetet.

Médiatörténeti pillanat, leadták a balhét:

Kapjátok be a f.szomat! Teljesen hülyék vagytok b.zd meg?!

Ma ismét hazamegy valaki. Sőt azt is láthatjuk, hogy mennyi élelmet sikerült megszerezniük Gabónak és Kabátnak, az éjszakai, félelmetes bátorságpróbájukon.

Nyomj te is egy megosztást!

.