http://vipzone.reblog.hu/files/vivi6a.jpg?full=1


Vivien állítja, hogy 18 éves, de ránézésre súrolja a 30-at. A Valóvilág utolsóként beköltöző játékosa Cintike helyére érkezett, akit a nézők annak ellenére küldtek haza, hogy gyakorlatilag csak vízszintesen látszott a képernyőn, amint Krisztián kedvére tesz. Krisztián alaposan ki is akadt készséges kedvese elvesztésén. Pumped Gabó jóbarátja végig sírta az estét a váratlan sokktól, ami érte.

Na, de térjünk vissza VV Vivienre, aki nem egy eddig megszokott játékos. Állítása szerint média és kommunikáció szakon érleli intellektusát, de ránézésre inkább tudjuk elképzelni egy Dubairól hazafelé tartó repülőgép elsőosztályú ülésében, vaskos borítékot szorongatva. Egyébként a fiatal kora ellenére meglepően összeszedetten képes fogalmazni. Az őserdei stílusban rámozduló Csokit olyan stílusban oktatta ki a szerinte elfogadható csajozási formákról, hogy a magát Casanovának képzelő fiú csak lemerevedve volt képes reagálni.

A bájos kis egyetemista lány a legnagyobb földi ellenségével kénytelen megosztozni a Villa kényelmén. Nevezetesen a Greggel, aki fiú ugyan, de a fiúkért is lelkesedik. Ebből az érdeklődéséből kifolyólag két évvel korábban sikerrel csábította el Vivien pasiját. A tűzről pattant sz.xbomba azóta sem felejtette el a dolgot és vérig sértve szórt tüzes villámokat a szeme a nőiességébe taposó vetélytársára.

Néhány korábbi Valóvilág szereplő úgy informált bennünket, hogy a szintén 18 éves fiú bár eljegyezte Vivient beköltözése előtt, egyikük sem teljesen biztos abban, hogy túléli ez a kapcsolat a Villa megpróbáltatásait. Egyrészről Vivien maga sem rejti véka alá, hogy imádja az altesti tornát és még ő sem tudja, hogy miként fogja kibírni hónapokig kedvenc férfi testrésze hiányát. Másrészről mi van, ha a fiú szomorú magányában visszagondol a Greggel történt édes eseményekre és elcsábúl valamerre, amíg kedvese a 36 millióért küzd bezárva?

A leány egyébként nem tudni pontosan, hogy honnan, de meglehetősen jó életszínvonalat biztosít kedvesének, aki előszeretettel pózol az Instagramon gyúrás közben és hatalmas pénzkötegeket markolva. És még van valaki, aki panaszkodni mer a fiatalok nehéz helyzetére? Már ebből is látszik, hogy milyen luxuséletet tesz lehetővé egy jó ösztöndíj és a diákhitel.

De a legnagyobb poént a végére tartogattuk. Ugyan honnan is került be ez a szolid kislány ebbe a műsorba? Néhányan azzal vádolják a rajongói oldalán, hogy esetleg térden állva kellett bizonyítania a válogatásokon, hogy a rengeteg jelentkező közül kitűnhessen. Ez igazán rágalom, mi magunk is tanúsíthatjuk. Nem olyan nehéz bejutni az RTL falai közé, csak megfelelő kapcsolat kell hozzá.

Emlékszünk még VV Izára? Aki korábban egy kölcsönösen szenvedélyes köpködéssel fejezte ki érdeklődését VV Krisztián iránt? Iza jelenleg egy távoli kontinensen, felhőkarcolók panorámás lakásaiban kényezteti a vastag bukszájú klienseit.

Na de Iza kinek a barátnője?

Emlékszünk még VV Micire, aki korábban Svájcban egy olyan rehabilitációs intézetben keresett hatalmas összegeket, ahol a reménytelenül meredező férfiszerszámokról kellett gondoskodnia?

http://vipzone.reblog.hu/files/iza_mici.png?full=1http://vipzone.reblog.hu/files/mici_vivien.jpg?full=1



Nos hihetetlen, hogy mennyire kicsi ez a világ, de VV Vivien, aki bár egyetemista és mégis húszezres kötegekben úszkál reggelente - szintén kebelbarátnője VV Micinek, ami természetesen egy elképesztő, ámde szerencsés véletlen...


Mutatunk is egy összeállítást, amiben Vivienről kiderül milyen sz.xuális igényei vannak. Megmutatjuk a kinti barátját, aki bár izmos testét tartja karban egész nap, óriási pénzekkel fotózkodik. De a teljesség kedvéért egy további videót is prezentálunk a tegnap estéről, amiben Reni a kamerák csendes figyelme közepette bizony kielégítette Csokit, nem is akárhogyan.

Azt hitted, hogy Vivien egy szokványos egyetemista lány? Nos tévedsz! Ezt nézd meg:

VV Vivien különös élete + bónusz videó

Nyomj te is egy megosztást!

.