http://vipzone.reblog.hu/files/krisz_cinti.jpg?full=1

Szokás a Valóvilággal kapcsolatban mondani, hogy “Összefújta a szél a szemetet!”. A mostani társaságra nem mernénk ezt a jelzőt használni, mert egyértelműen dicséret lenne számukra. Azt a mélytengeri sötétséget, ami jelenleg belengi a Villát, legfeljebb a kényszeres magamutogatásra való hajlam és az önön nagyszerűségükbe vetett hitük múlja felül.

Tegnap kiszavazás volt. A nézők véleményt nyilváníthattak, melyik szereplő a legkevésbé szimpatikus nekik. Ezen a megmérettetésen vérzett el a Cintike, aki a bent töltött néhány napja alatt összefeküdt Pumped Gabó melegfilmes partnerével, VV Krisztiánnal. A lányt szabályszerű sokként érte, hogy nem tetszett a szavazóknak az odáig nyújtott teljesítménye. Meg volt győződve, hogy ő viszi a show-t, főleg éjszaka az ágyban. Előző éjszaka ráadásul még jó alaposan be is biztosította magát. Jóéjszakát puszi helyett, (nehéz ezt vele kapcsolatban szebben mondani) lesz.pta Krisztiánt a közös hálóban. Aki látta a videót, a lány odaadó tevékenysége egy éhező kacsáéra emlékeztetett, akinek végre egy kis kukoricát vetettek.

Ezt a videót még Cinike is szégyelni fogja:

VV Cintike hattyúdala. Akár egy kiskacsa....


Cintike ennek ellenére ma már idekint ébred és azzal kell szembesülnie, hogy a magyar televíziózás történetében ő volt az első, akit már a második napon megd.gott egy melegp.rnós a képernyőn.

A kiesett leányzó helyet bejött egy másik. VV Vivien, aki elmondása szerint egyetemista és akkora arca van, hogy bizsereg a néző tenyere, ha megszólal. Ő egyébként VV Mici barátnője, aki korábban Svájcban jó pénzért kényeztette a tehetős kuncsaftokat.


VV Vivien egyébként párkapcsolatban él egy elképesztő figurával, aki bár alig 18 éves, két évvel ezelőtt megcsalta a lányt a szintén a Villában játszó meleg fiúval, VV Greggel. Vivien, amikor meglátta, hogy a pasija meleg csábítójával zárták össze hónapokra, majdnem nyíltszíni verekedésbe bonyolódott. Egyértelmű, hogy lesz még a történetnek folytatása. Ha ezt a szerkesztők hozták össze és nem előre megrendezett kamubotrány volt, akkor ezúton is gratulálunk a remek forgatókönyvért.

Nyomj te is egy megosztást!

.