https://videa.hu/static/thumbnail_xl/1.11.5.1290103.1474867.3?md5=Qq_ty2icbBWFeAvmLYaWeg&expires=1580122295



VV Adriról eddig sem lehettek illúziói a Valóvilág nézőinek, hiszen már Hunor kielégítése közben megmutatta mikre képes. Viszont eddig az a verzió futott, hogy ő egy párkapcsolati tanácsadó, aki abból él, hogy félénk fiúcskákat segít a boldogsághoz. Na most ez tényleg igaz, csak egészen másképpen.

Egészen elképesztő módon a Valóvilág9-ben szereplő lányok döntő többségéről már kiderült, hogy a testével kereste a kenyerét. Vajon ez azt jelenti, hogy normális ember már nem is jelentkezik ebbe a játékba? Vagy, hogy aki beválogatta őket betegesen vonzódik a típushoz? Mert, hogy a műsor minőségére brutálisan rossz hatást gyakorolt az katasztrofálisan gyenge felhozatal, az ténykérdés. Szakmailag nem igazán támasztható alá ez az elképesztő casting.

A következő videóban VV Adrit fogjuk látni, bugyi nélkül, amint éppen szolgáltat a kamerák előtt. Fiatalabb kicsit, mint a tévében, de lehet, csak nincs annyira leharcolva és a sminkje is több. Eddig ez csupán a szabvány lebukás lenne, amikor full kamu sztorival mennek be a lányok, majd szép lassan kiderül, hogy jó okkal titkolták el a múltjukat. De ez a videó nem csak ebben különleges. Nehéz finoman körülírni a történéseket, nézze meg mindenki maga. A lényeg az, hogy Adrira meztelenkedés közben rájön a k*kilhatnék és a megdöbbent vendége szeme láttára.... Na hagyjuk inkább, nézze meg, aki meri!

VV Adri párkapcsolati tanácsadó? Hát nagyon nem!

Nyomj te is egy megosztást!