http://vipzone.reblog.hu/files/adri44.jpg?full=1

Hunornak már a beköltözése éjszakáján majdnem sikerült összehoznia egy kellemes éjszakát Adrival, de akkor még feltehetően nem volt annyira kiéhezve, hogy bevállalja a hozzá a legjobb indulattal sem illő leányt. Telt múlt az idő azután és a szépfiúnak immár több, mint egy hónapja nélkülöznie kell a szebbik nem általa megszokott felsőkategóriás képviselőit. Ezért aztán egy ideje próbálta már bevetni a sármját, de egészen a tegnapig nem sikerült érdemi eredményt elérnie. Pedig próbálkozott ő már azért rendesen, de hiába könyörgött kissé alkoholos állapotban Zsuzsunak egy kis törődésért, nem nyert meghallgatásra. Valamiért még Erával sem sikerült elhálnia a nászt, Viviennek pedig soha nem is sikerült a közelébe jutnia. Így azután kénytelen kelletlen visszatért a rá nyitott kapukkal várakozó Adrihoz. És valóban ezt a nyitott kaput nem is kellett döngetni. Illetve mit is beszélünk, pont, hogy alaposan megdöngethető volt. Szerencsére videónk is van az éjszakai szerelmi légyottról, sőt mi több, Adri később két fontos információt is elárult a kíváncsian várakozó Reninek. A lány ugyanis azonnal kifecsegte, hogy mekkora méretekkel rendelkezik a szerencsétlen Hunor és azt sem rejtette véka alá, hogy a fiú két perc alatt végzett, így neki reménye sem volt rá, hogy eljusson a csúcsra.


Hunor nem bírta már tovább, így döngette a nyitott kapukat:

A szépfiú megkönnyebbült Adri oltárán. Két perc telt tőle egyelőre




Egy ideje izzik körülöttünk a levegő. Vannak vágyaink, megkívántuk egymást, és onnan már nem volt visszaút - mondta Adri, aki talán úgy is érezhette a kellemes éjszaka után, hogy már úgy tekinthet a Villa szépfiújára, mint akivel van valami komolyabb közük is egymáshoz. Hunor viszont - igaz egyelőre csak a nyugiszobában, de sietett kijelenteni, hogy “azon a dolgon” kívül mást nem akar a lánytól, akit előző este kielégítette.

Esténként beindul a vadászösztönöm, olyan leszek, mint egy éhes oroszlán. Jólesik, hogy együtt alszunk, hogy álomba simogatjuk egymást. Most tovább léptünk, sodródtunk, de nem szeretnék ebből kapcsolatot.



Lehet Hunor még mindig a kinti barátnőjére gondol, akiről éppen a napokban derült ki, hogy titokban a testével keres óriási pénzeket, nem is akárhogyan?

P.rnó oldalon találtuk meg VV Hunor kinti barátnőjét!

Nyomj te is egy megosztást!