https://www.viasat3.hu/sites/hu.viasat3/files/styles/width_900/public/ct_gallery_f_images/kepernyofoto_2017-09-20_-_13.28.48.png?itok=JnUOSP4S&full=1

Már előzetesen is sokan óva intettek bennünket, hogy megnézzük tegnap este a legújabb reality-t, amiben hazai milliomos – milliárdos feleségek rázzák a rongyot egymásnak és a nézőknek is. A műsor promócikkjéhez elég sok komment érkezett korábban. Volt pár olyan közöttük, melyek szerint nem kellene ennyire dehonesztálóan hozzáállni a hölgyekhez, inkább tisztelni és próbálni követni őket, hiszen önerőből váltak sokszoros milliomosokká. Ehhez képest a bemutatkozásoknál azért teljes egészében megviláglott, hogy a komoly milliók minden esetben a férjek révén érkeztek meg első ízben a hölgyek számlájára.

Ott van elsőnek Trampli Babett 38 éves, erősen nagypapakorú férjével. Aranyos kislányát többnyire a bébisziter neveli, mert ő általában eléggé elfoglalt esténként. Fontosnak tartotta elmondani magáról, hogy 4oo m2-es házukat le szándékoznak cserélni, mert mostanra már nem férnek el benne a drága ruhái. Hogy teljes képet kapjunk róla elmondja, hogy kicsi ölebük 3 ezer eurót – egymillió forintot kóstál. Kedves barátnője Rubint Réka, akinek a munkásságát nem részletezzük, hiszen Update Norbi feleségeként egy ország világnak meg van róla, az ilyen, olyan véleménye.

http://vipzone.reblog.hu/files/rita.jpg?full=1Rita, állítólag 48 éves, 17 éves kora óta más mossa a haját, amire a gyerekeinél is büszkébb, mert szerinte az mindig gyönyörű. A képen ezekből mondjuk semmi nem látszik. Szerintünk simán letagadott a korából 15 évet, első blikkre megkapná az öregségi nyugdíjat, Ráncos bőre lóg rajta, mint egy jobb fajta masztiffnak.

Aztán itt van a háremhölgy Boglárka, török feleség.

Aki amúgy nem néz ki rosszul és aki kicsit is ismeri az életet az talán még sajnálja is kicsit, ha belegondol mit is kellett eddig megtennie a lánynak a milliókért. Már kicsi korában megfogadta, hogy annak adja majd oda magát, aki teljesíteni tudja azt a 1oo kívánságát, amit kigondolt magának. Simán elköltött már 3o ezer eurót cipőkre egy alkalommal, ami mai áron közelíti a 1o millió forintot. Neki egyébként reggelente a férje elé kell járulnia és a helyi szokásnak megfelelően egy szertartásos kézcsók után kapja meg az aktuális borítékját a napi költőpénzével. Mindennek ára van ugye. Alkalmanként persze feltételezhetően nem csak a kezét kell csókolgatni urának és parancsolójának a vaskos borítékokért...

http://static.origos.hu/s/img/i/1610/20161013milliardos-ferfi-vette-el-a4.jpg?w=640&h=501

Csősz Bogi és milliárdos férje, aki kézcsókért adja ki neki a zsebpénzét

Hisztis Vivienről se feledkezzünk meg, aki agyilag messze a leggyengébb eresztés ebben a hihetetlen gárdában. Igaz ezt a hiányosságát igyekszik kompenzálni tenyérbemászó stílusával, elképesztően ostoba nyelvtani tévedéseivel és azzal, hogy az egyébként kifejezetten jóképű pasijával gyakorlatilag úgy beszél, mint egy kutyával. Az erős sminkben és csak nagy jóindulattal csinoskának nevezhető lánynak olyan bulldog állkapcsa van, hogy mi a magunk részéről csak azt tudjuk elképzelni, hogy egy erős harapással ejtette rabul gazdag barátját, aki valamilyen érthetetlen okból birka szelídséggel tűri, hogy ugráltassa a hisztikirálynő. Pedig bármely tanyasi kukoricaföldön percek alatt találhatna hasonló kvalitású menyecskét.

Ja egyébként Vivien arra a legbüszkébb, hogy már számtalanszor kapott ajándékba kétmilliós táskát…  A házi személyzetről is megvan az okos magánvéleménye: "Azért, mert személyzetnek hívjuk, még ugyanúgy szolgák”.

Ő egy paraszt Barbie. Megszólal és  sokszor gyakorlatilag döbbenten állunk, hogy most tényleg azt mondta, amit?

http://vipzone.reblog.hu/files/vivien.jpg?full=1

Vivien nem tudni, hogy harapással, vagy csókkal közeledik, de, hogy brutálisan ostoba, ahhoz nem fér kétség.

Nézd meg mit tesznek meg a pénzért a lányok:

Te fogod szégyelni magadat helyettük, ha megnézed a videókat

Dalma gyerekruha tervező, ő recepciósként dolgozott a milliomos férjének cégénél. Remekül recepcióskodhatott, mert innen „dolgozta” fel magát a feleség szerepébe. Mint sorstársnője, ő is simán elköltött már másfélmilliót cipőre és táskára.

 

A következő részben összeengedték a szerkesztők a maguktól teljesen elszállt, pénzes dámákat, akik a kamerák ellenére sem tudták méltósággal viselni, hogy ezúttal nem csak körülöttük forog a világ. Néhány perc kellett mindössze és mesebeli gyorsasággal elkezdett leperegni a cukormáz és gyémánt fülbevalók ide, Gucci bugyi oda, a pomádéba öltözött feleségek keményen elkezdik kóstolgatni egymást.  

Nyomj te is egy megosztást!

.