http://vipzone.reblog.hu/files/felesegek2.jpg?full=1

Sokat elmond a hétfőn kezdődő prolipukkasztó sorozatról, hogy Rubint Réka még a legkevésbé antipatikus benne. Magyarország milliomosfeleségeiről forgatott a Viasat3 egy jó kis reality-t. Benne mindennel, amire gerjed a magyar, és úgy általában a legtöbb normális embernek ökölbe szorul a keze. Rongyrázás, butaság az okoskodás selyempapírjába csomagolva, kivagyiság.

Lesznek hölgyek, akiknek nem gond és meg is teszik, hogy ha olyan kedvük támad, akkor elshoppingoljanak néhány óra alatt milliókat, de akad olyan is, aki 17 éves kora óta nem mosta meg saját maga a haját, mert erre a célra mindig volt neki megfelelő embere, így idestova 3o éve nem kellett megérintenie zsíros tincseit. Mondjuk speciel pont ő az, aki 48 évesnek mondja magát, de full sminkben is simán kinéz 60-nak. Aztán van egy olyan is, amelyik élete főművének tartja, hogy immár többször is kapott ajándékba kétmillió forintot érő táskát. És korántsem ezek a legdurvább példák.

Beszélnek ők majd az életfilozófiájukról, beletekinthetünk a mindennapjaikba, sőt balhék is lesznek szép számmal. Felvezetésnek mutatunk róluk pár bemutatkozó videót, ami garantáltan kiakasztja majd a legtoleránsabb olvasót is. Előre szólunk, hogy ez egy nagyon durva műsor lesz, az alábbi videók a milliárdos feleségekről alapjaiban fogják megváltoztatni világnézetét a bátor nézőknek. Mert még egyszer mondjuk egy olyan társaságba fogunk csöppenni, ahol Schobert Norbi felesége majdhogynem pozitív figurának tűnik.

Ezek a milliomos feleségek fogják sokkolni a nézőket

Hátfőként a Viasat3-on lehet majd stresszelni magunkat, és ráeszmélni, hogy tényleg nem mind arany, ami fénylik.

Nyomj te is egy megosztást!

.