Evelin lesz az első lány, aki kidugta magát a műsorból

Evelin most már egész biztosan párbajozni fog. A kiválasztáson kissé elkámpicsorodva vette tudomásul, hogy vége a lazításnak és a megbánós éjszakai pe.tingeknek, itt lesz a ideje csatába indulni. Azt valószínűleg ő sem érzi még, akárcsak egykoron Dina, hogy idekint meglehetős ellenszenvvel figyelték eddigi munkásságát. A tűzről pattant menyecske mikor beérkezett a játékba látványosan megfogadta, hogy egészen bizonyosan nem fog semmilyen szexjelenetet produkálni. Ő aztán nem! Talán egyszerűbb lett volna, ha pont az ellenkezőjét hirdeti és akkor nem is érhetné szemrehányás. Hiszen gyakorlatilag majd minden második napra jutott végül egy-egy Evelinről és a kis szorgalmas p.ncijáról szóló hír a képernyőre és a híradásokba. Ráadásul az akciókat nem is egy fiú oldalán hajtotta végre, ami megint hozzájárulhatott a népszerűségének hallatlan zuhanásához. De nem ez lesz végül is a veszte a bővérű leányzónak. Az eddigi tapasztalatok alapján a nézősereg semmilyen formában nem pártolja az agresszív és vulgáris kommunikációt, Evelinnél pedig gyakorlatilag csakis ebből áll a repertoár.

Furcsa módon kell még valami ahhoz, hogy egy játékos teljesen elássa magát a szavazatokért folytatott harcban. Emlékezzünk vissza VV Verára, aki szintén nem volt az erkölcs s a szofisztikált párbeszéd nagykövete. Csakhogy őt gyakorlatilag kiközösítették a játékban és emiatt a nézők ösztönösen a pártjára álltak és elég sokáig sikeresen el is evezett ennek a pszichológiai jelenségnek a farvizén. Evelin azonban amellett, hogy méltó párja Dinának, mind erkölcsiségben, mind a kulturált beszédstílusában, jól be is illeszkedett, sőt hovatovább egy erős karakterré nőtte ki magát a Villában. Ezt viszont már nem bocsátják meg neki a nézők és vasárnap szinte biztosan az utca ajtót fogja igénybe venni bármely játékostársát is hívj ki párbajra. A szürke kisegér, Attila ellen lenne talán még esélye, de ez is csak feltételezés, mert a népharag szinte bizonyosan elsöpri majd VV Evelint, akit beköltözésekor mi magunk is többre tartottunk érdemesnek, mint, hogy ő lesz majd az ügyeletes kurtizán a VV8 ban.

Hadd idézzük itt az egyik műsorvezető találó megjegyzését Evelin elkövetkező párbajával kapcsolatban. Aurelio a szokásos szókimondásával frappánsan foglalta össze a lány esélyeit:

„Hát drágám téged egy esernyő is kint hagy *eci!”

Alább meg is tekinthetjük a vasárnap kieső, forróvérű menyecske legdurvább jeleneteit, amelyek nagyrésze hozzájárult az elnépszerűtlenedéséhez. Természetesen az az éjszakai felvétel viszi a prímet, ahol teljesen feltüzelve olyan dolgokat mondott és tett Evelin, amit a legtöbb ember legfeljebb valamilyen keményebb p..nófilmben lát, már, ha néz egyáltalán.

Evelin megfogadta, de nem tartotta be. A szorgalmas lány munkássága:

Evelin ágyba bújt Somával! Kevés undorítóbb dolgot láttál eddig!

Evelin fogadásból Somával is lefeküdt. Egy erkölcsös lány éjszakája - videóval

Cenzúrázatlan videó! Evelin nagyon fogja szégyellni magát a széttárt lábai miatt!

Nyomj te is egy megosztást!

.

Mi a véleményed?