VV Soma fényképe.

Soma soha nem tagadta, hogy léteznek olyan fotók és videók, amiken kényezteti magát. Pumped Gabóhoz hasonlóan meleg témájú oldalaknak állt modellt, bár azzal a hatalmas különbséggel, hogy volt barátjával ellentétben ő nem vállalt komoly akciót más férfiakkal. Eddig a felvételek nem kerültek nyilvánosságra, de most a készítők publikálták a róla készült felvételeket.

Valójában tudtam, hogy kikerülnek a képek, csak idő kérdése volt. Senkit nem okolhatok ezért, amikor igent mondtam a felkérésre, akkor tudtam, hogy ez ezzel jár.

Azt hittem, hogy ezek a képek, meg az önkielégítős videó nem jelenik meg, mert sokáig nem is hallottam semmit róluk. Vannak rosszaka­róim, szinte biztos vagyok benne, hogy valamelyikük szivárogtatta ki a felvételeket. De őket sem okolhatom ezért az egészért, csakis magamat, mert elvállaltam a munkát. Nem gondoltam át eléggé, nagyon kellett a pénz.


VV Soma nyilvánosságra került videója



Tudom, hogy sokan csalódnak majd bennem, és bántani fognak. De nem baj, erős vagyok, túlélem, inkább a családom miatt bánom az egészet, pedig értük tettem mindent. Hülye voltam, ma már nem tenném meg – jelentette ki.

Biztos, hogy azzal fognak támadni, hogy b*zultam, pedig nem! Nem ítélek el senkit, aki ilyet csinál, de én nem tettem. Miért tagadnám, úgyis kiderülne valamikor.

Soma talán az egyetlen valóságshow szereplő, aki még jóval azelőtt felvállalta, hogy kirándulást tett a felnőtt filmek világába, mielőtt az kiderült volna. Például VV Verával ellentétben, aki a megmondó erkölcscsősz szerepében tetszelgett a játékban és csak a kiesése után szembesült vele, hogy idekint már mindenki látta a filmbéli partnerének az arcán lefolyó boldogságát. De emlékezhetünk akár Pumped Gabóra is, aki néhány nappal ezelőttig csak fotózásokat ismert el, egészen addig, amíg meg nem mutattunk róla egy igazán kemény, hátsó akciókban bővelkedő filmet.

Nyomj te is egy megosztást!

.