http://vipzone.reblog.hu/files/lori_gay2.jpg?full=1

http://vipzone.reblog.hu/files/lori_gay.jpg?full=1

Sorra dőlnek meg a celebnagyságok. Legutoljára, ha emlékszünk Pumped Gabóról derült ki, hogy nem éppen gyári munkásként kereste meg a napi fehérjére adagra valót

Most egy újabb valóságshow szereplő nimbusza durrant szét recsegve, ropogva. Lóri bevallása szerint ingatlanközvetítésből keresi a kenyerét, ehhez képest olyan felvételeket találtak róla, amilyeneket csak és kizárólag erős lelkületű rajongok megtekintésére ajánlunk.

VV Lóri, aki először VV Dinával folytatott sokáig kirakatkapcsolatot, majd átnyergelt Pumped Gabó volt szerelmére, Sebestyén Ágira. Hoppá! Lehet, hogy innen vezetett az út a m.leg filmek sikamlós világába? Az tény, hogy Ági többek között azért adta ki Lóri útját, mert az még egy mozijegyet sem tudott kifizetni, ezért, bárhova is mentek, a lánynak kellett megfelelő mennyiségű készpénzt magával vinnie, hogy fedezni tudja a szórakozás kiadásait A híres megfogalmazás szerint: „B.szni tudott, de fizetni nem.” – úgy látszik Lóri fejében is szöget ütött és rájött, hogy miként fordíthatná a hasznára a képességeit. Igaz valamiért végül is úgy döntött, hogy nem a női szíveket fogja elolvasztani, hanem inkább a férfi érdeklődők számára kezdett el meglehetősen kényes témájú filmeket forgatni. Nem húzzuk tovább az olvasók és a kétkedők idegeit, lássuk hát VV Lórit az új szerepében. Lesz itt minden! Nem részletezzük, hogy ne kelljen kitenni a 18-as karikát, de a következő oldalon megmutatunk mindent. Nem egy filmje van ám, mi magunk találtunk vagy két tucatot. Persze nem a saját nevén szerepel. Azt is eláruljuk kinek a nevét használja Lóri a művészi munkásságának álcázásához. Az egykori VV sztár egyébként privát showt is ad\adott, erről is van mit mutatnunk.

Felkészülni, vigyázz, kész rajt!

Lóri hihetetlen, hogy mire adta a fejét, csak felnőtteknek:

VV Lóri kicsit más szerepben, mint amit megszoktunk tőle

UPDATE! JELENTKEZETT NÁLUNK LÓRI IKERTESVÉRE, AKI A CIKK AZONNALI TÖRLÉSÉT KÉRTE, MIVEL, HOGY A TESTVÉRE HÍMTAGKÉNYEZTETŐ FELVÉTELEI HATALMAS KÁRT OKOZNAK NEKI. LEGNAGYBB SAJNÁLATUNKRA NEM TUDTUK A KÉRÉSÉT TELJESÍTENI, MERT BÁR A HASONLÓSÁG TÉNYLEG LÉTEZIK, EZ MÉG NEM JOGOSÍTJA FEL, HOGY MÁS NEVÉBEN REKLAMÁLJON. ELMÉLETBEN BE LESZÜNK PERELVE, MERT AZ ÖCCSE SZERINTE NEM MELEGP.ORNÓZOTT, HANEM EZT MÁSKÉNT NEVEZIK. SZERINTÜNK MEG A TESÓDDAL BESZÉLJ INKÁBB, JOBBAN JÁRNÁNK MINDANNYIAN.

Nyomj te is egy megosztást!

.