A képen a következők lehetnek: 1 személy

A képen a következők lehetnek: 1 személy


Sok homályos folt és kevéssé érthető jelenség van VV Zsuzsu játékában, akin napról napra egyre jobban kezdenek átlátni a nézők. A legelvakultabb Zsuzsu rajongókon kívül már a többségnek elkezdett feltűnni, hogy a bolondos lány talán nem is annyira adja önmagát, mint azt mondja és egyre jobban úgy tűnik, hogy inkább egy jól felépített szerepet játszik a képernyőn.

Egy hete már végig söpört az interneten egy levél, amit Zsuzsu állítólagos barátnője írt egy titkos fórumon, ahol leleplezi, hogy a népszerűségi listát vezető lány tudatosan készül a Valóvilágba és az ott mutatott grimaszokat, hisztis viselkedést egész egyszerűen begyakorolta, mivel rájött, hogy a szánni való játékosoknak van a legtöbb rajongójuk a játékban. Aki még nem olvasta ezt a levelet, annak érdemes megtekinteni:

Kitálalt VV Zsuzsu barátnője! Lehet, hogy egy ordas nagy kamu szemtanúi vagyunk?


Na jó ez idáig akár magánügy is lehet. Elvégre 36 millió forint a tét és bármely játékosnak joga van úgy megvezetni a nézőket, ahogy csak akarja. Igen ám, de most egy egészen hihetetlen dolog derült ki, ami már messze túlmutat a taktikán, vagy azon a ponton, amit még szabályos játéknak fogadhatunk el.

A korábbi adásokban szinte mindig felmerült egyik vagy másik furcsán viselkedő játékosról, hogy talán a szerkesztőség beépített embere, aki azért van odabent, hogy generálja a feszültséget és általa könnyebben lehessen irányítani a játék történéseit. (Hoppá gondoljunk csak bele kinek a közreműködése révén zárták ki a legerősebb játékost VV Csokit...)

Na de ne találgassunk, beszéljenek a tények! Mutatunk egy olyan felvételt, ami után már senki sem fog ugyanúgy tekinteni a kis aranyos Zsuzsura, akit hol sajnálni lehet, hol vidáman nevetni rajta, hol pedig utálni azokat, akik bántani merik a szegény kis ártatlant. Tegyük fel esetleg, hogy a lány körül tényleg nem tiszta valami és valóban megjátssza magát, percről-percre, saját szája íze szerint gombolyítva az események fonalát. De vajon Zsuzsu tényleg képes lenne erre teljesen egyedül? Létezik ez?

Akik esetleg úgy vélik, hogy ez bizony meghaladná a képességeit azok bizony nem járnak rossz nyomon. Ugyanis nehéz lesz épkézláb magyarázatot találni arra, amit mutatunk.

A következő felvételeken ugyanis jól látszik, hogy egészen megdöbbentő módon Zsuzsu fülében az egyik jelenet alatt egy fülhallgató van, diszkréten elrejtve, ami bár testszínűre van kozmetikázva mégis tökéletesen jól látszik néhány pillanatig. Csak nem igaza volt VV Tivinek, aki pár hete videójában azt állította, hogy őt is folyamatosan utasítgatták, hogy miként generálja a feszültséget a Villában?
Ez esetben ennél még sokkal durvább a helyzet. Lehetséges, hogy Zsuzsu egész egyszerűen egy beépített ember, aki ahhoz ugyan nem eléggé ötletes, hogy elvigye egyedül a hátán a műsort, de erre nincs is szüksége, hiszen egy rejtett fülhallgatón keresztül folyamatosan kapja az instrukciókat, az üvegfal túloldalán ülő szerkesztőktől? Volt már a VV9-ben néhány nagy lebukás, hadd emlékeztessünk itt csak arra, amikor egy kiesés után a visszatérő játékos jelenetét két módon is leforgatták, majd véletlenül le is adták azokat.

VV Zsuzsu egszen elképesztő lebukása:

Hatalmas hiba! Nem fogsz hinni a szemednek! Ki vagy te Zsuzsu?


Egy illúzió törik most porrá. Hiszen semmilyen normális magyarázat nem lehet arra, ami a felvételen van. A VV Zsuzsu rajongók pedig ezek után, ha még mindig be szándékoznak szavazni a beépített kedvencüket a döntőbe, hát szívük joga, de az egész kicsit igazságtalannak tűnik a többi játékossal szemben. Már, ha az ő fülükben szintén nincs egy rejtett fülhallgató olykor-olykor...

Nyomj te is egy megosztást!