A képen a következők lehetnek: 2 ember, , mosolygó emberek, napszemüveg és közeli

VV Radics a kiesése után annyira kiütötte magát, hogy másnap a szerződése ellenére még a Blikkbe sem tudott bemenni, hogy a nézők cseppet sem finomkodó kérdéseire választ adjon. Ő ugyan úgy magyarázta ezt később, hogy a megfeszített játéktól nem tudott elegendőt aludni a Villában, ezért ezt pótolnia kellett, de megbízható információk alapján más tényezők is belejátszottak a reggeli fáradságába.

Előző este láthatóan nagyon zokon vette a kiesését, nem is igazán volt kooperatív az interjúkon. Gyakorlatilag meg volt sértődve és nem értette, hogy milyen módon maradhatott ő alul a szavazáson, amikor ő volt a legviccesebb jelenség a falak között. Ehhez kapcsolódóan mi is találtunk néhány érdekes adalékot. Az tudvalévő, hogy Radicsnak volt a legnagyobb rajongótábora. A Facebook oldalán majdnem 4 ezer lájk jelezte a támogatottságát. Ellenben Erának a saját oldalán mindösszesen 250 ember szerette a lányt. Oké az végül is egyértelmű, hogy vasárnap, aki tehette az Radics ellen szavazott és nem Era mellett, de hogy milyen módon is került sor erre a szavazásra és hogy ez mennyire volt szabályszerű az már teljesen más kérdés.



Titkos információ! Nézd meg, hogyan ejtették ki csalással VV Radicsot:

Kiderült, hogyan csaltak VV Radics párbaján



Egy másik érdekes, vagy inkább döbbenetes adalék is van Radiccsal kapcsolatban. A kinti barátnője miután többször is kénytelen volt végig nézni, hogy csélcsap szerelme a 18 éves Vivient az összes lehetséges pózban megd.ugta, kiírta a Facebookra, hogy egyoldalúan szakít vele. Igen ám, de alig telt egy fél nap és Radicsnak sikerült valahogy kimagyaráznia ezt az apró malőrt. A megbocsátó barátnő ezután feledve a nyíltszíni megalázást azon nyomban posztolt is egy közös képet és felszólított mindenkit, hogy ne kérdezősködjenek ez ügyben. Visszafogadta a hűtlen Casanovát és kész.

Brigittának hívják a hölgyet, aki külsőleg meglehetős hasonlatosságot mutat néhány dologban VV Viviennel. Lehet ezért is csábult el Radics olyan könnyen a Villában.


Érdemes megnézni Radics megbocsátó barátnőjének elképesztő fotóit:

VV Radics megbocsátó barátnője

Láttad már?

Már nem is szégyelli magát! A többiek szeme láttára sze.xelt a 18 éves Vivien



Nyomj te is egy megosztást!