http://vipzone.reblog.hu/files/vivi88.jpg?full=1

“Ezek a lányok olyanok mint a nyilvános WC!”
(Dopeman)

Dopeman a gengszterrapper teljesen kiakadt azon, ami, jelenleg a Valóvilágban történik. Az egyáltalán nem szűzies stílusáról ismert előadó egy élő videóban érezte szükségét megdöbbenésének hangot adni, amiatt, ami a jelenlegi szériában történik. Elképesztő dolgokat állít, az egyszer biztos.

Dopeman sem jut szóhoz, vagyis de

Miközben ő a videójában a játékosokat csepülte Viviennek ismét csak bizseregni kezdett a kismicsodája. Bár korábban azt mondta, hogy soha, de soha többé nem áll szóba Radiccsal, akivel két nappal korábban gyűrűs menyasszony létére lefeküdt, ismét csak ráfanyalodott a fiú szolgáltatásaira. Mert Vivien már a játék elején sem csinált titkot belőle, hogy bizony őneki olyan a sze.x, mint a levegővétel, és hát ugye oxigén nélkül nem lehet túlságosan sokáig bírni. Ezúttal ráadásul nem volt hely a nyugiszobában és nem lehetett az alsótáji tűzoltás titokban megoldani. De mit tehet ilyenkor egy szerelmi lázban égő leány, akinek sürgős szüksége van arra, hogy elhálja nászát? Nos a lenti videón nemcsak azt láthatjuk, hogy Radics miként oltotta el a Vivienben oly kínzóan lángoló tüzet, hanem azt is, hogy hol tette azt. Ha emlékeink nem csalnak ilyet még soha senki nem tett a Valóvilágok történetében.

Adódik egyébként a kérdés, hogy vajon mit gondolhatnak a lány szülei, amikor a szemük fénye elkezdi letolni a bugyiját a képernyőn?

Vivien szülei most ne nézzenek ide, nem nekik való látvány következik:

Vivien ismét tüzet fogott, el kellett oltani

Nyomj te is egy megosztást!

.