http://cdn6.rtl.hu/e0/a5/ime-a-reszletek-vv-krisztian-es-vv-mici-eskuvojerol_image_c244f135930f9a77165b7b1c71b7_16-9?size=2&full=1

Blikk cikk nyomán

A Svájcban kurtizánként is dolgozó VV Micit tegnap váratlanul kirúgta Krisztián, mégpedig páros lábbal. Az ok prózai és mégis nagyon elszomorító. Ugyanis a molett lány előző este titokban lefeküdt egy másik férfival és megcsalta Krisztiánt. A döbbent macsó miután kiderítette, hogy mi történt azonnal kidobta hűtlen szerelmét. Ráadásul Mici azzal a férfival csalta meg Krisztiánt, akit korábban a svájci kupiban ismert meg és aki hónapokon át hatalmas összegekkel kényeztette.

Nehéz megérteni Micit, mi okból dönthetett úgy, hogy visszatér a korábbi kárszegre, de Krisztián elmondása szerint azóta is folyamatosan könyörög, hogy fogadja vissza.

Krisztián megtudta hol volt előző éjszaka Mici, és azt is, hogy korábban:

Megtaláltuk a bordélyházat, ahol titokban VV Micit dolgozott. Döbbenetes sztori!

Sajnos Mici meglépett egy olyan dolgot, ami egy normális kapcsolatba nem fér bele. Saját elmondása szerint az exbarátjával töltötte az éjszakát, aki elől elvileg bemenekült a ValóVilágba. Ezt akkor mesélte el, amikor szombaton felhívtam Hatvanból, hogy rákérdezzek, miként telt az előző éjszakája, mert hallottam a hangján, hogy fáradt, és nincs minden rendben. Végül hosszas vonakodás után elárulta. Sok mindent elnézek a lányoknak, de nálam ez már nem fér bele. Ezért úgy döntöttem, szakítok.


Krisztián ezt a videót tette közzé, miután leleplezte a megcsalást, nagyon kemény:


Krisztián búcsúja Micitől - videó


A Micivel való kapcsolatot részemről lezártam. Bár folyamatosan írogat, hogy találkozzunk, és üljünk le megbeszélni, de szerintem ezen már nincs mit. Nagyon sajnálom, mert szerettem ezt a lányt, le tudtam volna vele élni az életem.

Mici azóta elbujdokolt a világ és az újságírók elől. Telefonját kikapcsolta. Persze nem kizárt, hogy azóta főállásban a korábbi kárszeget kényezteti.

Nyomj te is egy megosztást!

.

Mi a véleményed?