Tegnap este VV Mici döbbenettel vegyes felháborodással utasította helyre Krisztiánt, aki megkérte, hogy a jelenlétében és mint a villabeli barátnője, ne viselkedjék egy rossz kurva módjára. A vérig sértett lány határozottan visszautasította még csak a feltételezést is, hogy őt olyan lányokhoz hasonlítsák, aki anyagi ellenszolgáltatásért pénzben és libidóban bővelkedő férfiak szórakozásáról gondoskodnak. A szerencsétlen Krisztián pedig lelkiismeret furdalástól gyötörve végül meg is követte őt, abban a hitben, hogy igaztalanul bántotta meg szegény lányt.

Ehhez képest több forrásunk is egybehangzóan állítja, hogy Mici nemcsak, hogy egy nagybetűs kupiban dolgozott főállású kárszeg-kényeztetőként, de még onnan is eléggé dicstelen módon távozott, miután csatakrészegen összeverekedett néhány kolléganőjével a csillogó-villogó díszletek kellős közepén.

Nem úgy indult szegény Mici pályafutása, hogy tisztes svájci polgárokat fog kényezteti búsás órabérét. A 18 éves, hamvas lány előbb még megpróbálkozott az X Faktorban, hátha a pacsirta hangjával el tudja varázsolni a közönségét. Sajnos ez nem jött össze és így teljesen más fordulatot vett az élete. Több dolgot is kipróbált mielőtt egy olyan hirdetésbe botlott, ahol nem csalás, nem ámítás 2 millió forintos fizetést garantáltak egy hónapra. Bár Mici a bemutatkozásában azt állította, hogy csak koktélokat ivott a vendégekkel, még a legnaivabb olvasó is tudja, hogy milyen tevékenységet honorálnak ekkora összeggel egy ilyen helyen .

Nézd meg milyen hirdetéssel csábítják a lányokat a bárba, erre jelentkezett Mici is. 2 milliós kezdő fizetésért. Eléggé valószínű, hogy ezért a piti összegért csak néhány boros kólát kell felhajtani a vendégekkel.

Így szervezték be VV Micit a svájci kupiba

Még, hogy Mici csak ivott a vendégekkel? Hát vannak még csodák, de az tény és való, hogy ahol a VV8 pufi kurtizánja dolgozott, az egy kőkemény bordélyház Svájcban és olyan rossz híre van, hogy ha valaki beüti a nevét és a címét a Google-ba, akkor maga a kereső is nevén nevezi a helyet. Hihetetlen.

Nézd meg az helyet, ahol havi két milliót keresett Mici Svájcban. Nézd meg Mici kolléganőit és a luxuskupit is:


VV Mici svájci munkahelyének titkos részei és egy videó, hogy mi folyik ott

Forrásunk azt is elárulta, hogy Mici veszte az lett, amit eleinte mi is napi rendszerességgel megtapasztalhattunk az összefoglalókban. Vagyis az, hogy pár órával a műszak kezdés után már olyan alaposan a pohár fenekére nézett, hogy az gyakran a szolgáltatásának a rovására ment. Magyar főnöknője pedig nem tolerálhatta, hogy a 15o frankos óradíjért ne kapja meg a vendég a tökéletes kiszolgálást. Végleg az tette be a kaput hősnőnknek, amikor valamilyen elszámolási vita miatt a vendégek előtt esett neki a kolléganőinek. Az eset után el is kellett hagynia az aranybányát. A bemutatkozó kisfilmjében ennek a sztorinak egy erősen finomított változatát kaphattuk meg a svájci piroslámpás házban levitézlett VV Micitől. Krisztián mamája lehet mégsem fog annyira örülni az újdonsült menyének, ha véget ér a játék.

Nyomj te is egy megosztást!

.

Mi a véleményed?