pumped gabo

Igyekeztek nagyon titokban tartani eddig, de tegnap este kiborult a bili. Nehéz morálisan befogadni, de az RTL felpumpált sztárja a legkisebb problémázás nélkül levarrta a legjobb barátjának csinos barátnőjét. Igen, ez az a lány, akinek Soma fizette ki a mellnagyobbitó műtétjét, aminek örömteli hozadékát immár Gabó is megízlelhette.

Na most, hogy még cifrább legyen a dolog. Tegnap este VV Soma, aki ugye szintén szerepel a Pumpedék elnevezésű fantasztikumban, beharangozta a következő részt, ahol célzást is tett a szégyenteljes esetre. Ezek után szabadult el igazán a pokol!

Ugyanis pillanatok alatt megjelentek a poszt alatt az egymást gyalázó exek. Mint valami kulturális, valóságshow beltenyészet. VV Dina kifejezte megdöbbenését - ő az, akinek a volt pasija jelenleg Pumped Gabó csaját ápolgatja. Sebestyén Ági sem hagyta magát. ( Ugye ő a Pumped Gabó volt barátnője, aki most éppen VV Lóri karjaiban talált menedéket.) Luna, aki lefeküdt Gabóval kipróbálva mire képesek a Soma által kifizetett vadonatúk mellei – szintén megszólalt pillanatokon belül. Feltűnik még számtalan megmondó ember és különös dolgokra derül fény pillanatokon belül. Természetesen szóba kerül Pumped Gabó eltitkolt p.rnófilmje is.

Kiszivárgott Pumped Gabó eltitkolt meleg-p.rnófilmje

Még egyszer, akinek bonyolult lenne a dolog: Soma közel egymillió forintért új ciciket vásárolt szépséges barátnőjének, majd szintén egy komoly összeget kölcsönadott barátjának, Pumped Gabónak. A pénz átvétele után nem sokkal a két szerencsés, az adományozó háta mögött lefeküd egymással. Szerencsétlen Soma meg csak nézett, mint hal a szatyorban. Ilyen tényleg van?



Videónk is van, sőt itt azt is megmutatjuk, hogyan estek egymásnak az érintettek:

Mindenki dug, mindenkivel kitört a botrány

Nyomj te is egy megosztást!

.