Továbbléptek a fiatalok. Két napja még csak tapogatózás volt a takaró alatt. De a szenvedélynek nem lehet parancsolni. Úgy látszik Tivy nagyon megbánhatta, hogy korábban a sárga földig lehordta Zseraldint, mert mostanra éjszakánként is igyekszik elfeledtetni vele korábbi összezördülésüket. A mostani békítési kísérlet annyira jól sikeredett, hogy Zseri láthatólag és hallhatólag is orgazmusközeli állapotba került. És ugye, mivel a lány maga mesélte néhány napja Micinek, hogy ő bizony csak akkor kapja be, ha már megvolt az első szex, most adódik a kérdés, hogy mikor váltja be ígéretét, hogy Tivynek is hasonló gyönyörűségben legyen része.

A fenti fejlemények és a lenti videók tükrében, most az izgatja legjobban a fantáziánkat, hogy mit fog szólni ismételten a legújabb fejleményekhez Tivy kinti barátnője, aki a korábbi, éjszakai akciójelenetet meglehetős belenyugvással fogadta. A megbocsátó hölgyet Briginek hívják és most egy újabb, ezúttal komolyabb elnézni valója is akadt. Kíváncsiak leszünk a reakciójára. Mi mindenesetre azt kérjük tőle, hogy a saját lelki nyugalma érdekében ne nézze meg a most következő videókat.

Zseraldinnak nagyon jó már. Tivy mindent belead

Amúgy egy nagyon furcsa pletyka kezd el terjedni Tivy barátnőjének foglalkozását illetően. Ami esetleg megmagyarázza Brigi megengedő magatartását párja félrehajlásával kapcsolatban. Akinek ezzel kapcsolatban van érdemi információja, annak a jelentkezését nagy örömmel várjuk a szerkesztő címén: valowriter@gmail.com

Nyomj te is egy megosztást!

.