VV8 Zsófi és társai beköltözésével – kivétel az egy szem VV Dávid- elkezdődött az RTL és a Valóvilág eddigi legsötétebb korszaka. Az IQ szakadék egy olyan beláthatatlan mélységével kellett szembesülnünk tegnap este, amit szédülés nélkül csak az igazán edzett Mónika show nézők tudnak elviselni.

Persze nem biztos még, hogy dramaturgiailag rossz döntés volt hosszú időre összezárni szellemileg ennyire egyszerű embereket. Mert egyáltalán nem kizárt, hogy napokon belül a gondos válogatáson átesett intelligencia bajnokok egymást tépik majd darabokra odabent a mi legnagyobb szórakozásunkra.

VV Miciről már a műsor előtt kiderült, hogy Svájcban volt prosti, bár ennek ellenére felülről közelít a 1oo kilóhoz. Leginkább arra volt büszke a műsorban, hogy volt pasijával nem egyszer 3-4oo ezret is elvertek egy-egy éjszakai szórakozás alkalmával. A csatahajószerű örömlánynak láthatólag komoly energiájába kerül összefűzni 3 mondatot és ez még borítékolhatóan csúnya jelenetekhez fog vezetni a későbbiekben, amikor megpróbálja majd egy veszekedés során befenyíteni vetélytársait.

VV Soma félmeztelenül érkezett a stúdióba, bemutatandó szálkás felsőtestét. A nyalka 4o kilós fiatalember a megjelenésén kívül arra volt a legbüszkébb, hogy magáénak mondhat egy jól sikerült érettségit. Az irigy villatársak ezt meg is tromfolták, kijelentvén, hogy nekik bizony nincsenek efféle sajtpapírjaik, ellenben van rajtuk ing, ami máris komoly konfliktusforrássá vált az első pillanatokban.

VV Lóri elmondása szerint százszámra dugott már csajokat, de unja már, mint dédnagymami a kötögetést és a nagy szerelmet keresi. Ehhez jó ötletnek érezte, hogy beköltözzék a Villába, ahol természetesen meg fogja mutatni mi is az, amikor önmagát adja egy ekkora macsó.

VV Vivienről nehéz egyszerű szavakkal és visszafogottan szólni. Annyit azért csak el kell mondani róla, hogy ha van a női nemnek legalja, akkor ő valahol ott kapirgálhatja a száradó festéket a tartály fenekén. Elmondása szerint imád külföldi pasikkal dugni és emiatt már be is járta a világ minden zegét és zugát, és kalandozásai során boldog boldogtalannak fel is lettek kínálva az ő immár kissé kopottas zugai.

Ha itthon van, akkor sem esik persze kétségbe, hiszen elég csak kimenni a Deák térre, külföldi turista ott is van dögivel. A kisfilmjében meg is mutatta, hogy kb. 3 másodpercébe kerül, amíg néhány szerencsétlent le nem kap egy gyors smárra. Amúgy a hivatalos oldalon igazi férfifalónak aposztrofálták. Ha a külseje nem is, de a foga egészen biztosan megvan hozzá. Garantáltan gumibabának fogják használni a kanos fiúk odabent.

VV Dina a szlovákiai pultoslány tökéletesen hozza az egykori VV Edina szerepét, annyi különbséggel, hogy neki van egy párja, aki el is kísérte a beköltözésre. Így talán nem biztos, hogy követi majd Edina példáját, aki a nagy fogadkozások ellenére a kamerák kereszttüzében adta oda anális szüzességét Lacinak. De persze sohasem mondd, hogy soha. Meglátjuk, mit hoz az unalom és a bezártság.

VV Zsófira szintén nehéz lesz szavakat találni. Az jól látszik, hogy a fiatal lánynak bérlete lehet a plasztikai sebészhez, de ezzel párhuzamosan arra is letesszük a kisesküt, hogy már az óvodában is sötétség volt a jele. Barátja neki is van, de egyáltalán nem tartja kizártnak, hogy odabent találjon egy jobbat magának. Garantáltan vetkőzni fog, ez a terve a kinti világban is.

Modell szeretne lenni. Mi más?

VV Tivy hozza a szerepét, amiért a Youtube-on valamiért oda voltak. Az, hogy ez mire lesz elég az még kérdés.

VV Dávid lehet, hogy a szokásos tuja lesz odabent, de jelenleg már azzal kitűnik a csoportból, hogy nem ásít ki a Negró a szájából. A Neve nem a legjobb előjel számára. Az eddigie Dávidok az elsők között mentek haza ezidáig.

Mostantól naponta beköltözik majd valaki, gyarapítva ezzel az odabent meglehetősen gyéren jelen lévő szürkeállományt. Ha lesz közöttük egy, aki össze tud barkácsolni egy összetett mondatot garantáltan számíthat a szimpátiánkra.

Nyomj te is egy megosztást!

.