A Villa férfifalójáról tegnap értekeztünk már kicsit hosszabban. Már akkor arra tippeltünk, hogy a nagy természetű lány nem fog sokáig szűzies életet élni odabent. Persze azt magunk sem gondoltuk, hogy valójában csupán 2 óra kell majd, hozzá, hogy a kiskorúak védelme érdekében, az összefoglalóban el kelljen homályosítani a képet, VV Vivien széttárt, csupasz lábai között. A speciális fogazatú szőke lány már alapból úgy ment be a játékba, hogy nem rejtette véka alá erőteljes vonzódását a férfiak iránt, sőt egyik kedvenc foglalatoskodásának nevezte meg a ruhátlan időtöltést.

A tegnapi műsort és az esti történéseket elnézve óhatatlanul felmerül az emberben a kérdés, hogy vajon mit érezhetett a lány családja, látva miként részegedik le pillanatok alatt Vivi és teszi közszemlére legrejtettebb bájait? Arról nem beszélve, hogy ha az első nap, legelső óráiban valaki ezt a produkciót nyújtja a valóságshowban, akkor vajon mire lesz képes az elkövetkező hetekben, hónapokban?

"Úgy dobta le magáról azt a sok ruhát, mintha ő lenne Kim Kardashian. Konkrétan lesokkolt a látvány"


A fiatal Vivien bár mindent megtett, végül nem sikerült magábacsalogatnia egyetlen hímet sem a hüledező fiúk közül, akik enyhén szólva vonakodtak kihasználni az alkalmat, hogy a félig eszméletlen lány előzékenyen széttárt lábai között töltsék az éjszakát.

VV Tivy fogalmazta meg talán legőszintébben a fiúk érzéseit:

.

Az elképesztő produkcióról nem akármilyen közeli felvételek vannak. A megfelelő korosztályba tartozó olvasok itt meg is tekinthetik VV Vivien éjszakai ámokfutását.

Így dobta le Vivi a textíliát és húzta le magát:

.

VV Vivien az első este megmutatta, hogy mit lát a nőgyógyásza

.

Ma ismét egy új játékos költözik be a Villába emelve a társaság fényét és a színvonalat. Tegnap este VV Vikivel szaporodtak meg a lakók. Így megy ez egészen addig, amíg el nem érik a 12-es létszámot. A helyezkedés és a taktikázás máris elindult sőt egy kis cicázás is kialakult Soma és Zsófi között, ami egészen odáig jutott, hogy a kigyúrt fiúcska pár pillanatra be is jutott szépséges választottja szoknyája alá. Amúgy az vajon miért lehet, hogy VV Zsófi névvel csak egészen takarékos IQ-val rendelkező lányok szerepelnek a VV-kben?

Nyomj te is egy megosztást!

.