Akik hűen követik az eseményeket, azok még emlékeznek, hogy alig 2 napja, az azóta kiesett Viki illuminált állapotában rámozdult a videóhercegre, Tivyre. A fiú akkor hősiesen hárított, hivatkozva arra a tényre, hogy neki barátnője van odakint. Persze elképzelhető, hogy nem jönnek be neki a majdnem eszméletlen csajok, vagy pusztán Viki enyhén férfias arcberendezése nem korbácsolta fel a libidóját a kellő mértékre. Akkor egy ország és egy barátnő sóhajtott fel elégedetten: Oh, egy valódi férfi, aki nem feledi el a szerelmi ígéretét és kitart a száműzetésben is kedvese mellett!

Persze azóta eltelt több, mint 48 óra, a puttony egyre jobban tele van és Vikinél azért akadnak jobb nők is a Villában. Mit tehet hát az egyszeri férfiember, aki nem szeretné az odakint reá várakozó nőt megbántani, de azzal is kezd tisztába jönni, hogy baromi hosszú lesz még ez a játék és neki már most nagyon, de nagyon elkélne egy kis levezetés a feszültség eme poklában.

Ráadásul az is fontos szempont, hogy ha sokáig bénázik valaki más fogja letenni a névjegyét a kiszemelt lányra, azután meg már tényleg csak a koppot nyelheti hónapokon át. Nos mi hát a megoldás? Tivy-nek szenzációs ötlete támadt. A kecske is jól fog lakni, de a káposzta is megmarad. Vagyis úgy intézi majd a szerelmi liezonjait, hogy a kinti barátnő ne szerezhessen róla tudomást. Tessék? Igen! Úgy tűnik, hogy a Youtube királya még nem hallott éjszakai kameráról, amely jobban lát, mint a denevér és annyi van odabent belőle, hogy sátáni terve eleve kudarcra volt ítélve általuk.

Ezért aztán immár a második megcsalásnak lehetünk szemtanúi a játék alig két hetes története során. A különleges éjszakai videónak több érdekessége is van. A kanos Tivyt láthatólag egyáltalán nem zavarja, hogy a kiszemelt lányon kívül még egy fiú is fekszik mellette intim közelségben és úgy tűnik teljesen meg van győződve róla, hogy a sötétség és a paplan majd mindent eltakar.

Nos nem. Jól látszik, amint a felhevült fiú könyékig matat odalent, míg partnernője ajkai szintén éppen eléggé furcsa dolgot csinálnak, ahhoz, hogy Tivi felbőszült barátnője beadja a videó megtekintése után a válópert. Biztosan hamarosan kapunk még más felvételt az akció(k)ról, de ezt a mostanit látva is egyértelmű, hogy tegnap nagyon jó éjszakája volt valakinek.

Tivy éjszakai kalandját a titokzatos lánnyal és a kinti barátnőjének fényképét természetesen megmutatjuk:


Tivy éjszakai kalandjai a paplan alatt

Alig említésre méltó esemény, de mégsem hunyhatunk szemet felette, hogy Attila megpróbál valamilyen módon mégiscsak szerepet kapni a játékban. A messze legjelentéktelenebb játékos próbálkozott már Micinél egy kis bevetésre, de végül úgy döntött, hogy ennél azért többre lesz szükség, ha be akarja magát írni a VV-k történelemkönyvébe. Úgy döntött tehát, hogy valami olyat tesz, mint még előtte soha senki. Meztelenre vetkőzött és falloszát megpróbálta egy helikopter rotorjként alaposan megpörgetni. Az eredeti ötlet nyilván nagy sikert aratott volna, ha sikerül, de hát tehetség nem nagyon volt a megfelelő pörgő mozgás kivitelezéséhez. Jobb lett volna azért ezt még otthon a tükör előtt elpróbálni.

VV8 Attila helikopterezni próbál

Nyomj te is egy megosztást!

.