A képen a következők lehetnek: 2 ember, , mosolygó emberek

Lassan itt a ValóVilág9 vége és a még bent lévő játékosok és rokonaik számára már szinte elérhető közelségbe került a mesés nyeremény, a 36 millió forint.

Egyes családtagok már szinte remegnek a pénzért, ami abból is jól látszik, hogy teljes elánnal próbálják meg a versenyzőket ért negatív kritikákat megtorolni. Ez egy viszonylag új jelenség a műsor történetében. VV Adri testvéröccse azonban új frontot nyitott, amiben már ő is aktív szereplőnek véli magát, sőt hovatovább potens tényezőnek is.

Adriról ugye tudjuk, hogy már a bemutatkozó videójában elmondta saját magáról, hogy messze nem az erkölcs szobra, gyakorlatilag azzal nem feküdt csak le a kinti életében, aki féllábú és fékezű volt, valamint nem is ért rá. Nem is cáfolt rá a hírére, hiszen azóta már a kamerák előtt is megcsodálhattuk a technikáját az ágyban.
Éppen ezért az sem volt meglepő, hogy a megszokott menetrend szerint róla is napvilágot látott egy titkos videó, ahol kismicsodáját közszemlére téve meglehetősen bizarr dolgokba bonyolódik.

Na ekkor szakadt el a cérna, illetve borult el Adri családjának az elméje. Számtalan képernyőmentés tanúsága szerint elkezdték fenyegető üzenetekkel bombázni azokat, akik megosztották, vagy csak egyáltalán hozzászólni mertek a videóhoz. Jelen sorok írója is kapott egy igen vaskos fenyegetést az öcsikétől, aki a maga 45 kilójával eléggé félelmetesnek érezte magát ahhoz, hogy életveszélyes fenyegetéseket küldjön, pusztán abból az okból kifolyólag, hogy közszereplővé avanzsált nővéréről neki nem tetsző írás jelent meg.

VV Adri eltitkolt videója, ami miatt megborult a család



Tulajdonképpen amikor a bolha köhög az legfeljebb neki probléma. De a jelenség maga azért elgondolkoztató. Mert hiszen ez elméletben csak egy tévéműsor, ami ugyan igen jelentős jutalommal kecsegtet, de mégiscsak egy játék. De mostanra úgy tűnik, hogy a rokonság is beszállt a küzdelembe és már nem csak néma nézők csupán, hanem akár nem teljesen törvényes eszközökkel is hajlandók harcolni, hogy a vaskos bankjegykötegek közelébe kerülhessenek.

Adri rokonainak fenyegető levelei

Nyomj te is egy megosztást!