http://www.hir7.com/pictures/news/share/egy-ideig-a-testebol-elt-vv-charlotte_2014-01-21-1390316178.jpg?full=1

Úgy látszik Charlotte-nak sikerült kihevernie a Simonnal történt szakítását és mivel az egyik fellépésén egy titokzatos úriember kifejezte szimpátiáját iránta máris szerelembe esett és a kedvéért akár olyan dolgokra is képes lenne, amiket korábban mereven elutasított.

 

 

Három hete ismertem meg egy fellépésen jött oda hozzám. Nem nézte a ValóVilágot, mégis tudta, ki vagyok.

 

Jó volt a szövege, ezzel vett le a lábamról. Azt mondta, látja bennem a szenvedélyt, ahogyan zenélek. Róla annyit mondhatok: harmincöt éves, fővárosi, és részben a szórakoztatóiparban dolgozik. Nem teljesen civil, de nem szeretnénk még együtt mutatkozni, megvárjuk, míg komolyabbra fordul a kapcsolatunk.

 

A VV után Simon megkérte a kezem, de két hét múlva szakítottunk, most már szeretnék óvatosabb lenni. Nem akartam ilyen hamar kapcsolatot, sőt műmelleket, póthajat sem, de az élet közbeszólt, s miatta erre is képes vagyok. Szereti a szexis nőket, így a hajamat már meg is hosszabbíttattam a kedvéért. A mellműtéten még gondolkozom.

 

Az új barát, aki ilyen nagy hatással van Sárira egyelőre nem fedi fel inkognitóját. De, ha létezik akkor hamarosan megismerjük valószínűleg.