Te elvennél feleségül valakit 36 millióért? Persze attól függ kit. Van, akit ingyen is, nyilvánvalóan. De, akkor pontosítsuk a kérdést: Elvennéd feleségül 36 millióért VV Dinát? Ez már jóval nehezebb kérdés. Volt már néhány kamuszerelem korábban is a Valóvilágokban, amikor a résztvevők okosan felismerték, hogy kettő több mint egy és hónapokig folyamatosan palira vették a romantikára kiéhezett nézősereget. Két eklatáns példát hadd hozzunk. Ott volt ugye a köpködő Rómeó és Júlia, akik egy teljes évig megéltek a szappanoperájukból és közös fellépéseiken turnéztak, ami hónapokig remekül működött, egészen addig, amíg Iza ki nem szivárogtatott egy fotót, amin jól látszott, hogy az öreg nénik kedvence, Krisztián, agyba- főbe verte.

Aztán ott volt a macsó szépfiú, VV Laci és a romániai Edina mesebeli szerelme. A fiú a játék elején konkrétan röhögésre fakadt a lány csúnyasága láttán, de később mégis túl tudta magát tenni ezen és kiesésük után szintén remekül megéltek a határon túli haknikból. Ez a kapcsolat megint pontosan addig tartott, ameddig csordogált a bevétel. Azzal a különbséggel, hogy ők kicsit nehezebben adták meg magukat a múló időnek és volt pár nehezen megemészthető húzásuk, hogy kifacsarjanak még pár fillért a rajongókból. Emlékezetes, amikor emelt díjas SMS-ben való adakozásra szólították fel követőiket.

Oké, van ilyen miért ne lehetne egy-két évet kibírni egymás mellett a jó bevétel reményében? Színészeknél szintén megszokott, hogy párba állnak, mert a közönség sokkal jobban kedveli a közös filmjeiket. Na, de összeházasodni? Vajon az is belefér? Lóri úgy látszik nagyon komolyan veszi ezt a játékot és apait, anyait belead. Alekosz tegnap közzétett egy nyílt levelet, amelyben erőteljes rosszallását fejti ki a jelenlegi VV-k színvonalát és stílusát felróva. Annyiban egészen biztosan igaza van, hogy a mostani szériában baromi nehezen boldogulna Baukó Éva iránti szexmániájával. Itt bizony ennél sokkal többre van szükség. Itt keményen akciózni kell. Földön, égen, vízen és a levegőben. Az ágyban, a zuhany alatt, a sufniban, ahol csak rendelkezésre áll egy zsebkendőnyi terület ott bizony szöktetni kell a málnát, a macit zavarni kell. És most már úgy látszik házasodni is.

Persze Lóri nem találta fel a spanyolviaszt. VV Fecó már évekkel ezelőtt megpróbálkozott ezzel és tudjuk mire jutott vele. Neki hatalmas szerencséjére a szerkesztők csak kamuesküvőt tudtak szervezni így most, hogy az asszonya elmicisedett nem kell komoly pénzeket költenie a válásra.

Tegnap láthattuk, hogy Lóri megkérte a párbajtól rettegő Dina kezét, aki kigúvadt szemekkel fogadta az ajánlatot. Hogy a kérést megpecsételje a gáláns lovag, még az éjszaka el is hálták a nászéjszakát, legalábbis az alábbi felvételek szerint valamit nagyon akcióztak a hálószobában, a takaró alatt.

Dina és Lóri nászéjszakája

Ma este párbaj. Pillanatokon belül eldől, hogy lesz-e villaesküvő és folytatódhat-e az egyre jobban kibontakozó szerelem és születik-e egy újabb legenda? Vagy Dávid tér vissza és Dina kintről lesz kénytelen figyelni, hogy vőlegénye kitart-e hűségben mellette a folytatásban.

Nyomj te is egy megosztást!

.