http://ocdn.eu/images/pulscms/MTk7MDA_/2e126ca4b259b9176832f2a221f8d93e.png?full=1

Tegnap este megmutatták a szavazás állását és bizony egyelőre teljesen nyitott a kérdés, hogy ki megy haza vasárnap. Viki, vagy Lóri. A fej, fej melletti százalékok persze nem azt jelentik, hogy Viki annyira népszerű lenne, hanem, hogy ellenfelének egyrészről meg kell küzdenie a Dinát utálók népes seregével, de az Evelinnel történt majdnem dugásnak is katasztrofális hozadéka lett.

48% - 52 % az állás, tehát jelenleg teljesen nyitott a továbbjutás és a kiesés kérdése. Talán egy apró momentum fog majd dönteni abban, hogy kihez pártolnak a nézők és melyik játékosnak kell végül majd az első párbajról hazamennie. Ez az apró momentum pedig ott van, illetve ott volt Evelin kezében. A beköltözéskor még kedvesnek és szimpatikusnak tűnő, mosolygós lány mára már alaposan kimutatta a foga fehérjét. Nem teljesen világos, hogy milyen taktikát játszik, de az biztos, hogy nem a Barbie princess vonalat követi az egyre alpáribban kommunikáló fiatal játékos. Azt azóta ő is érzi, hogy nem a legjobb húzása volt pusztán fogadásból felkínálni bájait Lórinak, igyekszik is a többiek szemében elbagatelizáni, és szépíteni a történteket. A visszautasított nőknél pedig tudjuk, hogy bosszúállóbb nem létezik, ezért Lóri azzal is nagy öngólt lőhetett, hogy az ominózus ágyjelenetnél, végül úgy döntött, hogy nem hatol be a csalogatóan széttár lábak közé. Persze ki tudja, hogy miért nem. Lehet a taktikusságon kívül más oka is volt az önmegtartóztatásnak?

Erre mehet most rá a játéka és akár ezért is eshet ki vasárnap Viki ellenében a fiú, akiről Evelin a forró párnacsata folyamán megtudott valamit, amit egyáltalán nem szándékozott titokban tartani, sőt meglehetősen szégyenteljes módon és stílusban hozott a többiek tudomására.

Tökrészegen mondta el Evelin Lóri szégyenét

Lórinak nagyon nehéz lesz cáfolni a róla terjedő pletykát, Bár van egy a Valóvilágban már legendásnak számító módszer, amivel kifoghatná a szelet a rosszindulatával vesztét okozható Evelelin vitorlájából. Meglátjuk mire lesz képes a továbbjutásért a fiú és, hogy a nézők miként reagálnak az Evelin által karaktergyilkosnak szánt információra.

Nyomj te is egy megosztást!

.