A televízióban jelentette be a döntését a lány miután megcsalták

36 millió a tét és ezt Tivy barátnője úgy látszik szem előtt is tartja. Olyannyira, hogy a kezdeti felindulásból tett kommentjét már törölte is és úgy döntött nem vesz tudomást arról, hogy barátja és Zseraldnin egymás karjaiban keresték a boldogságot az éjszaka.

Tulajdonképpen a szerkesztők hibásak, mert túl sok alkoholt küldtek be és szegény fiú ezért veszíthette el az önkontrollját. – ez a hivatalos álláspontja a hölgynek, akit röpke két hétig tartott becsben Tivy. De hol van még a vége? Ezek szerint van az a pénz, amiért a hátralévő hónapokban esténként végignézi majd, amint barátja Zseraldin lábai között keresi a megnyugvást?

Láttam az összefoglalót, és nem mondom, hogy nem kaptam sokkot, amikor megláttam, mi történik. Tivyvel sok mindent átbeszéltem a beköltözés előtt arról, csak nem számoltam azzal, hogy ilyen is megtörténhet. Azt gondoltam, hogy a bezártság hasonló helyzeteket szülhet, de szerintem inkább a sok buli és a rengeteg alkohol miatt történt köztük az, ami. Én úgy láttam, nem volt köztük vibrálás. Remélem, hogy megbánja, amit tett...

Videó:

Tivy Zseraldin lábai között és egyebek

Egyelőre úgy látszik, hogy igen. A különös hölgy adott is egy érzelmes interjút az este Győzikének, amelyben hagyományos gondolkodással nehezen értelmezhető indokkal magyarázza meg döntését.

Kitart Tivy mellet és hűséggel várja majd a játék végét, majd, ha kijön a milliókkal a zsebében, akkor megbeszélik a történteket. Egy valamivel nem kalkulált csak a megbocsátó hölgy. Mi lesz, ha Tivy úgy dönt, hogy Zseraldin mellett folytatja tovább?

Nyomj te is egy megosztást!

.