Lassan kezd minden visszazökkenni a rendes kerékvágásba, megnyugszani látszanak a kedélyek a párbaj után odabent. Mici és Krisztián is visszatértek az első számú tevékenységükhöz az alsótáji örömszerzéshez. Igen ám, de a rendszeres nézők jól tudják, hogy Krisztián nem éri be hagyományos bejáraton való közlekedéssel és néhány napja használatba vette a hátsó traktust is. Nem mondjuk, hogy Mici kitörő lelkesedéssel fogadta az újszerű figurát, de az tény, hogy mindent megad izmos hímjének, hogy az a lehető legalaposabban feltérképezhesse testének legrejtettebb zugait is.

Sajnos azonban Krisztián meglehetősen méretes szerszámmal rendelkezik, amit hajlamos a lehető legkisebb finomkodás nélkül bevetni a szerencsétlen Mici háta mögött. Ennek issza a levét most a lány, aki jelenleg leülni sem nagyon képes az egy nappal korábban lezajlott kemény akció eredményeképpen.

Nem kertelünk tovább, mert van két videónk is, ami részleteiben megmutatja a baleset keletkezéseinek éjszakai körülményeit. Sőt azt is, hogy később miként vette tudomásul a sebesült, hogy az eredetileg teljesen más célra tervezett nyílásán ekkora repedést ejtett a behatolás.

Krisztián egyáltalán nem finomkodik, amikor szétrepeszti szegény Micit:

Mici fenekének túl nagy volt a kárszeg

Krisztián tegnap még egy szuper képességéről is tanúságot tett. Nevezetesen bemutatta Micinek és a nézőknek angol nyelvtudását. Ez megint egy olyan dolog volt, amit jobb lett volna nem erőltetni. Kibukott kicsit a blöff....

Nyomj te is egy megosztást!

.

Mi a véleményed?