A Story robbantotta a bombát reggel, hogy egymásba szeretett Nádai Anikó és Aurelio! Mindketten bajaiak, és mindkettőjüket a Való Világ egy-egy szériájában ismerte meg az ország. Arra azonban senki sem számított, hogy a közös munka összehozza őket, alig egy évvel azután, hogy Anikó szakított kisfia édesapjával!

Nem sokan számítottak ez ilyen hírre az egészen bizonyos. A két valóságshow-hős pedig tényleg egy párt alkot. Anikó így emlékszik rá, miként is történt, hogy ők ketten egymásba szerelmesedtek:

Éppen a stúdióban voltunk, amikor kaptam egy telefont, hogy édesanyám autóbaleset szenvedett. Durrdefektet kapott hazafelé Budapestről az 57-es úton, az autó többször megpördült, majd a feje tetején állt meg. Aurelio felajánlotta, hogy hazavisz Bajára. Szerencsére édsanyámnak az ijedtségen kívül nem lett semmi baja, mi viszont azóta együtt vagyunk Aurelióval.

Rögtön tudtam, hogy nem csak egy futó kalandot akarok tőle. Miközben egyre többet beszélgettünk, azt vettem észre, hogy Anikónak nem volt még igazán hosszú kapcsolata a kisfia édesapján kívül. Éppen ezért, amióta összejöttünk, egy csomó olyan dolgot próbálok tenni, amivel ki tudom fejezni a szeretetemet.

Az a helyzet, hogy teljesen mást mutat a világnak, mint amilyen valójában. Eljátssza a bohócot, de közbe egyáltalán nem az. Egy magas érzelmi intelligenciával megáldott férfi, aki rendkívül kedves és érzékeny is. És jó ember. Persze, néhány könyvet még fogok neki venni, hogy fejlesszük a szókincsét, de egyáltalán nem buta fiú.


Az első interjú. Elmesélik szerelmük történetét:

Anikó és Aurelio elmondják, hogyan találtak egymásra és ...

Aurelio igyekszik tenyerén hordani a csinos műsorvezetőt.

Miközben egyre többet beszélgettünk, azt vettem észre, hogy Anikónak nem volt még igazán hosszú kapcsolata a kisfia édesapján kívül. Éppen ezért, amióta összejöttünk, egy csomó olyan dolgot próbálok tenni, amivel ki tudom fejezni a szeretetem.

Nyomj te is egy megosztást!

.